لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

طرز تهیه‌ی ران مرغ و برنج لیمویی و گشنیز تنها در یک قابلمه

دسته بندی :آشپزی
تاریخ انتشار : 1401/07/23نویسنده: ثمین یزدانیزمان مطالعه: 5 دقیقهنظر: 0بازدید: 282

ران مرغ قبل از پخت با برنج خوش طعم در یک قابلمه، با لیمو و گشنیز مزه‌دار شده است

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی سرخ شده

ران مرغ قبل از پخت با برنج خوش طعم در یک قابلمه، با لیمو و گشنیز مزه‌دار شده است 

آماده سازی: 15 دقیقه

پختن: 1 ساعت

مزه‌دار کردن: 2 ساعت

زمان کلی: 3 ساعت 15 دقیقه

مناسب برای: 5 نفر

مواد لازم؛

برای مزه‌دار کردن:

¼ فنجان گشنیز تازه خرد شده

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه گرفته شده

1 قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده

2 حبه سیر، خرد شده

1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده

1 قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

برای مرغ و برنج:

5 ران مرغ با استخوان و با پوست

1 و  ½ فنجان آب مرغ  

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

1 و ¼ فنجان آب

1 و ½ فنجان برنج سفید دانه بلند

1 و ½ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه گرفته شده

½ قاشق چایخوری نمک

2 قاشق غذاخوری گشنیز تازه ریز خرد شده

1 و ½ قاشق چایخوری پوست لیموترش

طرز تهیه:

مرحله 1

گشنیز، روغن زیتون، آب لیموترش، پوست لیموترش، سیر خرد شده، پودر فلفل قرمز، زیره، نمک و فلفل را در یک کاسه یا ظرف درب‌دار مخلوط کنید. مرغ را اضافه کرده و خوب به مواد درست شده آغشته کنید. درب آن را ببندید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید و گهگاهی مرغ را پشت و رو کنید.

مرحله 2

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) از قبل گرم کنید.

مرحله 3

روغن زیتون را در قابلمه چدنی روی حرارت متوسط ​ گرم کنید. ران مرغ را از مواد مرینیت بیرون آورده و سیر را به دو طرف آن بمالید. مرغ را درون روغن داغ بگذارید و هر طرف را حدود 4 دقیقه تفت دهید تا قهوه‌ای شود. شعله را خاموش کرده و مرغ را درون بشقابی قرار داده و آن را کنار بگذارید.

مرحله 4

آب مرغ و آب را داخل داخل قابلمه چدن بریزید و کف قابلمه را با قاشق چوبی یا پلاستیکی بتراشید تا تکه‌های قهوه‌ای شده مرغ جدا شود. برنج، آب لیمو و نمک را به قابلمه اضافه کنید. مرغ را روی برنج قرار داده و درب آن را ببندید.

مرحله 5

به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده بگذارید تا بپزد. درب  قابلمه را باز کرده و با استفاده از انبر مرغ را داخل بشقاب بگذارید. برنج را از پایین به بالا هم بزنید سپس مرغ را دوباره روی برنج قرار دهید.

مرحله 6

قابلمه را بدون درب مجددا به مدت 15 تا 18 دقیقه دیگر درون فر گذاشته تا پبزد، تمام آب آن بخار شده و برنج نرم شود.

مرحله 7

مرغ پخته شده را درون یک بشقاب بگذارید و 2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و 1 و 2/1 قاشق چایخوری پوست لیموترش را با برنج هم مخلوط کنید. سپس با چنگال هم زده و با مرغ سرو کنید.

ارزش غذایی

در هر وعده: 528 کالری؛ چربی 26.3 گرم؛ کلسترول 96 میلی‌گرم؛ سدیم 889.1 میلی‌گرم؛ کربوهیدرات 47 گرم؛ پروتئین 24.2 گرم .غذایی با ارزش غذایی کامل


بهترین و نزدیکترین

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است