لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

روش پخت نان بادمجان خانگی بدون آرد (نان مانکی)

تاریخ انتشار : 1400/10/12نویسنده: آتنا سعادت پورزمان مطالعه: 2 دقیقهنظر: 0بازدید: 2359

تصور کنید، پنیر موزارلا آب شده هر تکه بادمجان را در برگرفته و آنها در پوسته‌ای قهوه‌ای طلایی پوشانده شدند. بیرون این نان به دلیل بافت و آب موجود در بادمجان نرم می‌ماند اما لبه‌ها و انتهای این نان مانکی مقداری ترد خواهد شد. داخل آن پنیری و کره‌ای با اندکی طعم سیر همراه است. حدس می‌زنم عاشق عطر و طعم‌های ساده سیر و ریحان همراه با پنیر موزارلا خواهید شد، اما می‌توانید هر گونه سبزی خشکی را مطابق با سلیقه خود به آن اضافه کنید. شما می‌توانید این نان را با سس گوجه سرو کنید، اما این غذا بدون هیچ چیز اضافی دیگری هم خوشمزه است!

مواد لازم برای تهیه نان بدون آرد بادمجان و سیر

  • 2 عدد بادمجان هندی، قسمت سبز آن را جدا کرده و آن را مکعبی خرد کنید
  • سه چهارم فنجان پنیر موزارلا رشته شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • یک چهارم قاشق چایخوری ریحان خشک شده
  • 2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده
  • 1 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده

* اگر 3 عدد قالب کوچک ندارید، می‌توانید قالب‌های مافین را برای اینکار امتحان کنید. برای سایز هر وعده غذایی و محاسبه درشت مغذی‌ها، اعداد ذکر شده در ادامه مقاله را در نظر گرفته و آنها را بر تعداد کل نان‌هایی تقسیم کنید که برای هر وعده مصرف می‌کنید.

طرز تهیه نان بادمجان و سیر کتو

1. فر را در دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید. پودر سیر و ریحان خشک را مخلوط کرده و آنها را به کره ذوب شده اضافه کنید.

2. در ته هر یک از آن ظرف‌های کوچک 7 الی 10 تکه بادمجان قرار دهید.

3. روی هر لایه بادمجان، یک لایه پنیر موزارلا بپاشید و حدود 1 قاشق چایخوری از مخلوط کره آغشته به سیر را روی آن بریزید. نگران دقیق بودن اندازه‌ها نباشید؛ زیرا در آخر همه آنها با هم پخته می‌شوند!

4. کار خود را با چیدن یک لایه دیگر بادمجان سپس پنیر و باقیمانده کره دنبال کنید.

5. روی آن را با پنیر باقیمانده پوشانده و حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که پنیر قهوه‌ای شود، به پختن ادامه دهید.

6. قبل خارج کردن آنها از قالب، اجازه دهید خنک شوند. نان را با سسِ گوجه‌ی کم کربوهیدرات گرم، سرو کنید!

بیشتر بخوانیدطرز تهیه نان کدو تنبل کتویی برای صبحانه و عصرانه


این دستور پخت در مجموع 3 وعده نان مانکی با سیر و بادمجان به شما می‌دهد. هر وعده آن حاوی 194 کالری، 14.23 گرم چربی، 5.73 گرم کربوهیدرات خالص و 8 گرم پروتئین است.


اگه دنبال بهترین نانوایی در اطرافت هستی توی بیزاَپ پیداش کن!

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است