لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

طرز تهیه کیک لیوانی کتوژنیکی با ادویه معطر

تاریخ انتشار : 1400/10/06نویسنده: آتنا سعادت پورزمان مطالعه: 2 دقیقهنظر: 0بازدید: 512

این نوع کیک‌ها بسیار عالی و خوشمزه هستند، پخت آنها راحت است و از همه مهمتر، گزینه‌ای مناسب برای دریافت درشت مغذی‌های مورد نیاز شما هستند. آنها مانند فت بمبی هستند که لازم نیست برای فریز کردن آنها هیچ زحمتی بکشید. این ماگ کیک‌ها کالری زیادی دارند؛ بنابراین وقتی روزه هستم و نیاز به یک غذای پرچرب خوب در انتهای روز دارم، می‌توانم از آنها به عنوان دسر استفاده کنم.

ادویه چای نیز طعم‌های خوبی در اختیار شما قرار می‌دهد؛ دارچین، زنجبیل، میخک و هل. همه اینها گرد هم می‌آیند تا ترکیبی از طعم‌های لذیذ را به وجود آورند که همه آنها روی یکدیگر اثر متقابل دارند. کاری که من معمولاً انجام می‌دهم این است که آنها را در مایکروویو بپزم، یک شب در یخچال بگذارم و روز بعد خامه سنگین را به آن اضافه کنم. همه را با هم مخلوط کنید (می‌دانم چگونه به نظر می‌رسد... اما به من اعتماد کنید) و طعم آن مانند کیک بستنی خواهد شد!

مواد لازم برای تهیه کیک لیوانی با ادویه معطر

پایه

  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری آرد بادام
  • 1 قاشق غذاخوری اریتریتول
  • 7 قطره استویا مایع
  • نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر

عطر و طعم

  • آرد بادام 2 قاشق غذاخوری
  • یک چهارم قاشق چایخوری دارچین
  • یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل
  • یک چهارم میخک
  • یک چهارم قاشق چایخوری هل
  • یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل

بیشتر بخوانیدمعرفی 9 صبحانه بدون گلوتن + دستور پخت

طرز تهیه کیک لیوانی با ادویه معطر کتو

1. لیوان خود را آماده کنید!

2. یک عدد تخم مرغ، 2 قاشق غذاخوری آرد بادام، 1 قاشق غذاخوری اریتریتول و 7 قطره استویا مایع را با هم مخلوط کنید.

3. دو قاشق غذاخوری کره رسیده به دمای اتاق و نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر را اضافه کرده و سپس با هم مخلوط کنید.

4. ادویه و طعم دهنده‌ها را اضافه کنید: 2 قاشق غذاخوری آرد بادام، یک چهارم قاشق چایخوری دارچین، یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل، یک چهارم قاشق چایخوری میخک، یک چهارم قاشق چایخوری هل و یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل را خوب با هم مخلوط کنید تا همه چیز حسابی با هم ترکیب شوند.

5- آن را به مدت 70 ثانیه با درجه زیاد در ماکروویو قرار دهید.

6. لیوان را زیر و رو کنید و کمی به کف بشقاب بزنید. با اینکار کیک باید کاملاً از لیوان بیرون بیاید.

اختیاری: روی آن را با خامه زده شده و کمی دارچین پر کنید.


هر عدد ماگ کیک کتو با ادویه چای، حاوی 447 کالری، 41/94 گرم چربی، 4.97 گرم کربوهیدرات خالص و 12.67 گرم پروتئین است.


بهترین شیرینی فروشی را در بیزاَپ پیدا کنید.

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است