لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

طرز تهیه پاستا آسان ایتالیایی در خانه؛ پاستا فاگیولی

دسته بندی :آشپزیغذای ملل
تاریخ انتشار : 1400/09/08نویسنده: زهرا خرم زادهزمان مطالعه: 3 دقیقهنظر: 0بازدید: 490

اگر به دنبال یک غذای ایتالیایی ساده، ارزان و بدون دردسر هستید، جای درستی آمده‌اید! پاستا فاگیولی، برخلاف اسمش نوعی سوپ خوش‌مزه ایتالیایی است که با پاستا تهیه می‌شود. بسیاری از افرادی که گیاه‌خوار هستند، طرفدار پروپاقرص این غذا هستند. پاستا فاگیولی یک غذای ساده، سریع و ارزان است که با تهیه آن می‌توانید در خانه خود، طعم خوش یک غذای ایتالیایی را بچشید. در این مطلب شما را با نحوه تهیه پاستا فاگیولی آشنا می‌کنیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه پاستا فاگیولی برای 6 نفر

  • 1 – 1.5 پیمانه پاستا دیتالینی خام (یا هر پاستای فرمی دیگر)
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز کوچک خرد شده
  • 1 عدد هویج متوسط خرد شده
  • 1 عدد ساقه کرفس خرد شده
  • 3 حبه سیر له یا رنده شده
  • 2 عدد برگ بو
  • 3 پیمانه گوجه‌فرنگی خرد شده یا پوره گوجه‌فرنگی
  • 2 – 3 پیمانه آب همراه با عصاره سبزیجات (یا عصاره مرغ)
  • 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
  • 1 قاشق چای‌خوری آویشن
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر ریحان
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر رزماری
  • نمک به مقدار لازم
  • 2 پیمانه لوبیای سفید پخته شده (یا کنسرو لوبیا)
  • 1 عدد فلفل سبز یا فلفل قرمز خرد شده (یا پودر فلفل قرمز به مقدار لازم)
  • یک‌چهارم فنجان جعفری خرد شده
  • پنیر پارمسان رنده شده برای سرو و تزئین (دلخواه)

پاستا فاگیولی ایتالیایی

طرز تهیه پاستا فاگیولی ایتالیایی

  1. در یک قابلمه بزرگ، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید، سپس هویج و کرفس را اضافه کنید.
  2. زمانی که سبزیجات کمی نرم شدند، سیر را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس برگ بو را اضافه کنید.
  3. گوجه را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شود. سپس آب سبزیجات (یا آب مرغ) را به همراه لوبیا و 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان را به قابلمه بریزید و مخلوط کنید.
  4. آویشن، نمک، ریحان، رزماری و فلفل قرمز را به سوپ اضافه کنید.
  5. درب قابلمه را ببندید. زمانی که سوپ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید 15 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد.
  6. پس از 15 دقیقه پاستا را اضافه کنید و شعله را روی حرارت متوسط تنظیم کنید.
  7. پاستا بعد از حدود 8 الی 10 دقیقه می‌پزد. پس از آن جعفری را اضافه کنید و برگ بو‌ها را درآورید.
  8. پاستا فاگیولی شما آماده است. آن را درون کاسه بریزید و با پنیر پارمسان رنده شده میل کنید.
  • نکته: پاستا فاگیولی یک سوپ ایتالیایی است. با این حال اگر مایل نیستید آن را به صورت آبدار سرو کنید، می‌توانید شعله را زیاد کنید تا آب سوپ کم شود و آن را به صورت پاستا سرو کنید.
  • نکته: اگر گیاه‌خوار یا وگان هستید، می‌توانید پنیر پارمسان را حذف کنید و پنیر سویا جایگزین آن کنید.

بیشتر بخوانید9 غذای رژیمی و سالم با انواع لوبیا + دستور پخت

پاستا ایتالیایی با ریحان

نکاتی درباره پاستا فاگیولی

  • این سوپ را می‌توانید در یک ظرف درب‌دار تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.
  • نگهداری این سوپ به مدت 3 ماه در فریزر مشکلی ایجاد نمی‌کند.
  • برای گرم کردن مجدد سوپ، یک فنجان آب به آن اضافه کنید و آن را روی اجاق یا ماکروفر گرم کنید.
  • پاستا فاگیولی روش‌های متفاوتی برای تهیه دارد اما مواد اصلی همه آن‌ها لوبیا و پاستا است؛ بنابراین می‌توانید مواد دیگری مانند گوشت، قارچ، مرغ، سویا، فلفل دلمه‌ای و ... را به دستور پخت اضافه کنید.
  • به جای پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده می‌توانید از کنسرو گوجه‌فرنگی هم استفاده کنید.
  • حتماً یک روز قبل از پخت لوبیا، آن را در آب سرد خیس کنید.
  • پاستا فاگیولی یک سوپ غلیظ است اما اگر ترجیح می‌دهید سوپ شما آبدارتر باشد، می‌توانید آب سبزیجات بیشتری اضافه کنید.
  • استفاده از نان سیر در کنار این پاستا یک پیشنهاد عالی است، اما اگر سیر دوست ندارید، می‌توانید از نان تست معمولی استفاده کنید.

بهترین رستوران‌های نزدیک رو در بیزاَپ پیدا کن.


 

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است