لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

دستور پخت 10 نوع مافین سالم، خوشمزه و رژیمی

تاریخ انتشار : 1401/02/04نویسنده: زهرا خرم زادهزمان مطالعه: 12 دقیقهنظر: 0بازدید: 432

مافین نوعی کیک کوچک و خوش‌مزه است و مقاومت در برابر آن بسیار سخت است؛ اما خوردن بیش از حد این شیرینی‌های خوش‌مزه و وسوسه‌انگیز برای سلامتی خطرناک است. اکثر ما یک قالب مافین در گوشه خانه خود داریم که در حال خاک خوردن است و مدت‌ها است از آن استفاده نمی‌شود. در این مطلب شما را با 10 نوع مافین سالم و خوش‌مزه آشنا می‌کنیم که می‌توانید در خانه درست کنید و نگران به خطر افتادن سلامتی خود نباشید.

مافین اسفناج و کینوا

مافین کینوا و اسفناج یک صبحانه رژیمی و سالم همراه با پروتئین بالا است. این مافین‌ها در هر وعده دارای 10 گرم پروتئین و تنها 5 گرم کربوهیدرات هستند. به علاوه یک عدد از این مافین‌ها صبحانه‌ای مغذی و کم کالری به شمار می‌رود و برای افرادی که از رژیم گیاه‌خواری یا وگان پیروی می‌کنند قابل تغییر است.

مافین اسفناج و کینوا

مواد مورد نیاز:

  • یک‌سوم پیمانه کینوا خام
  • دوسوم پیمانه آب
  • 100 گرم اسفناج
  • 6 عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری آویشن
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری مریم گلی
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • 3 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده (دلخواه)
  • 30 گرم بیکن (دلخواه)

طرز تهیه:

  1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و اجازه دهید گرم شود.
  2. کینوا و آب را در یک قابلمه کوچک بریزید. زمانی که آب شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کنید. زمانی که کینوا تمام آب را جذب کرد، شعله را خاموش کنید. به مدت 3 الی 4 دقیقه درب قابلمه را ببندید، سپس درب را برداشته و با چنگال سوراخ هایی ایجاد کنید تا کینوا زودتر خنک شود.
  3. اسفناج را در ماکروفر یا روی اجاق با حرارت بالا بپزید تا نرم شود. برگ‌های اسفناج را با قاشق فشار دهید و آب اضافی آن‌ها را دور بریزید. اسفناج‌ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
  4. در یک کاسه تخم مرغ‌ها را بزنید و پیازچه، آویشن، نمک، فلفل و مریم گلی را اضافه کنید. کینوا، اسفناج و پنیر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  5. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و با استفاده از ملاقه مایع مافین را درون قالب‌ها بریزید. دقت کنید که مایع 3 الی 5 میلی‌متر تا لبه قالب فاصله داشته باشد.
  6. 18 الی 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
  7. پس از 20 دقیقه قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید مافین‌ها 10 دقیقه خنک شوند. با یک چاقو دور مافین را از لبه قالب جدا کنید و آن‌ها را از قالب درآورید.

مافین جو دوسر (اوتمیل)

جو دوسر نوعی غلات کامل است که سرشار از فیبر و مواد مغذی است. این مافین هم برای صبحانه و هم به عنوان میان وعده بسیار مفید و مناسب است. در کنار این مافین می‌توانید از مغزها و میوه‌های خشک یا تازه استفاده کنید. همچنین می‌توانید کمی از رژیم غذایی خود فاصله بگیرید و چند تکه شکلات به آن اضافه کنید!

مافین جو دوسر

مواد مورد نیاز:

  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • یک‌چهارم پیمانه روغن کانولا
  • 1 پیمانه شکر قهوه‌ای
  • نصف پیمانه پوره سیب
  • یک و نیم پیمانه شیر
  • 2 قاشق چای‌خوری وانیل
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری پودر دارچین
  • 3 پیمانه پرک جو دوسر
  • میوه و مغزیجات دلخواه

طرز تهیه:

  1. فر را از قبل روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. در قالب مافین کاغذ روغنی قرار دهید یا آن را با کمی روغن چرب کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، روغن و شکر قهوه‌ای را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکر حل شود. می‌توانید از هم‌زن برقی برای این کار استفاده کنید.
  3. سس سیب، شیر، وانیل، نمک و دارچین را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با یکدیگر ترکیب شوند.
  4. جو دو سر و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کنید، سپس به مایع اضافه کنید.
  5. نصف قالب‌ها را با مایع مافین پر کنید و روی آن مغزیجات یا میوه دلخواه خود را به صورت خرد شده قرار دهید. با قاشق کمی آن را فشار دهید تا هنگام پخت از مایع مافین جدا نشود.
  6. مافین‌ها را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. پس از 30 دقیقه مافین‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.

نکته: برای نگهداری مافین‌ها از ظرف درب‌دار استفاده کنید. این مافین‌ها را می‌توانید در فریزر نیز نگهداری کنید؛ به شرطی که آن‌ها را در کیسه فریزر یا ظرف درب‌دار قرار دهید.

مافین تخم مرغ پنیری

یکی از لذیذترین مافین‌های این لیست، مافین تخم مرغ پنیری است که می‌تواند یک وعده غذایی کامل یا یک پیش‌غذا باشد. خبر خوب این است که مافین‌های تخم مرغ نیازی به سرخ کردن و روغن زیاد ندارند و یک غذای رژیمی سرشار از پتاسیم، فیبر و پروتئین هستند.

مافین تخم مرغ پنیری

مواد مورد نیاز برای 12 – 15 مافین:

  • 4 پیمانه سیب‌زمینی رنده شده
  • 4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 1 قاشق چای‌خوری نمک دریایی
  • سه‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 10 عدد تخم مرغ
  • یک‌چهارم پیمانه شیر
  • یک‌چهارم پیمانه پیازچه
  • 300 گرم اسفناج یخ زده

طرز تهیه:

  1. سیب‌زمینی‌های رنده شده را فشار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود. سپس آب سیب‌زمینی را تخلیه کرده و آن را کنار بگذارید.
  2. اسفناج را در محلی بگذارید که یخ آن ذوب شود، سپس آن را فشرده کرده و آب اضافی را تخلیه کنید.
  3. فر را روی حرارت 180 – 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  4. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید.
  5. در یک کاسه متوسط، سیب‌زمینی، پنیر چدار و کره را به همراه نصف قاشق چای‌خوری نمک و کمی فلفل مخلوط کنید.
  6. با استفاده از یک قاشق، مقداری از مایع مافین را برداشته و آن  را مانند تصویر، در کف و دیواره‌های قالب پخش کنید.
    مراحل درست کردن مافین تخم مرغ
  7. قالب را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سیب‌زمینی‌ها برشته و قهوه‌ای شوند.
  8. پس از 20 دقیقه دمای فر را روی 150 درجه تنظیم کنید و قالب را از فر خارج کنید.
  9. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، شیر، نصف قاشق چای‌خوری نمک و باقی‌مانده فلفل مخلوط کنید تا یکدست شود.
  10. پیازچه خرد شده را همراه با اسفناج با تخم مرغ مخلوط کنید. در صورت تمایل می‌توانید اسفناج را کمی خرد کنید.
  11. مانند تصویر زیر، مقدار کافی از مایع را در قسمت میانی مافین‌ها بریزید و آن را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. در طی این مدت مایع تخم مرغی مافین باید کمی پف کند.
    مراحل درست کردن مافین
  12. پس از 15 دقیقه قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید مافین‌ها کمی خنک شوند. به کمک یک چاقو لبه‌های مافین را از قالب جدا کنید و به آرامی مافین‌ها را از قالب خارج کنید.

مافین پیتزای رژیمی

آیا کسی را می‌شناسید که پیتزا دوست نداشته باشد؟! پیتزا محبوب‌ترین غذای جهان است و به ندرت کسی پیدا می‌شود که به آن علاقه‌ای نداشته باشد، اما به دلایل مختلف از جمله کالری بالا، بسیاری از افراد آن را از برنامه غذایی خود حذف می‌کنند. در این قسمت شما را با یک پیتزای کم کالری، کم کربوهیدرات و سالم آشنا می‌کنیم که به شما کمک می‌کند با پیتزا آشتی کنید.

مافین پیتزای رژیمی

مواد مورد نیاز:

  • 3 پیمانه گل کلم مزه‌دار شده
  • 3 عدد تخم مرغ
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک
  • 1 قاشق چای‌خوری ریحان خشک
  • 1 قاشق چای‌خوری پونه خشک
  • 1 و نیم پیمانه پنیر موزارلا یا چدار رنده شده (با توجه به سلیقه خود می‌توانید مقدار پنیر را کمتر یا بیشتر کنید)
  • سه‌چهارم پیمانه آرد بادام
  • نصف قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • 12 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی (یا سس دلخواه برای نان پیتزا)
  • 3 – 4 عدد سوسیس یا گوشت دلخواه (برش خورده)
  • نصف پیمانه پنیر رنده شده (برای روی پیتزا)

طرز تهیه:

  1. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  2. در قالب مافین کاغذ روغنی قرار دهید یا آن را با روغن چرب کنید.
  3. در یک کاسه بزرگ گل کلم، تخم مرغ، نمک، ریحان و پونه را به همراه پنیر رنده شده، آرد بادام و بیکینگ‌پودر مخلوط کنید.
  4. مایع مافین را در قالب‌ بریزید و روی هر مافین 1 الی 3 قاشق غذاخوری سس پیتزا، کمی پنیر و چند برش سوسیس قرار دهید.
  5. مافین‌ها را به مدت 25 الی 30 دقیقه در فر قرار دهید.

نکته: مافین پیتزا را می‌توانید به مدت 3 الی 4 روز در یخچال و 3 ماه در فریزر نگهداری کنید. برای نگهداری این مافین باید از ظرف درب‌دار استفاده کنید.

مافین مک اند چیز و سبزیجات (ماکارونی پنیری)

احتمالاً با خودتان فکر می‌کنید، مک اند چیز که یک غذای سالم و رژیمی نیست، پس این‌جا چه می‌کند؟! اما صبر کنید، در این قسمت شما را با نوعی مک اند چیز آشنا می‌کنیم که با کدوتنبل تهیه می‌شود و یک وعده غذایی خوش‌مزه و سرشار از فیبر و ویتامین A است.

مافین مک اند چیز

مواد مورد نیاز:

  • 2 پیمانه ماکارونی فرمی
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق غذاخوری آرد
  • 1 پیمانه شیر کامل یا 2% چربی
  • نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌هشتم قاشق چای‌خوری جوز هندی
  • 2 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 1 عدد تخم مرغ زده شده
  • نصف پیمانه پوره کدوحلوایی یا کدو تنبل
  • مواد مورد نیاز برای روی مافین (دلخواه):
  • نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • نصف پیمانه نان تست خشک و خرد شده یا پودر سوخاری
  • 1 قاشق غذاخوری کره ذوب شده

طرز تهیه:

  1. فر را روی دمای 180 – 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. قالب مافین را با روغن چرب کنید.
  2. ماکارونی را به مدت 8 الی 10 دقیقه در یک قابلمه آب بپزید. سپس آن را آبکش کرده و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید.
  3. در قابلمه کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. سپس آرد را اضافه کنید و به صورت مرتب هم بزنید تا به خوبی با کره مخلوط شود.
  4. شیر را به آرامی اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که شیر شروع به جوشیدن کرد، شعله را کم کنید و حدود 3 الی 5 دقیقه به طور مرتب هم بزنید تا مایع غلیظ شود. مایع را از روی حرارت برداشته و پودر سیر، جوز هندی، نمک و فلفل را همراه با پنیر اضافه کنید. سس را هم بزنید تا پنیر کاملاً ذوب شود.
  5. سس پنیری را همراه با تخم مرغ و پوره کدو به ماکارونی‌ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  6. به کمک یک قاشق، سه‌چهارم قالب مافین را با مواد مک اند چیز پر کنید.
  7. برای مواد روی مافین، پنیر، خرده نان یا پودر سوخاری و کره را با یکدیگر مخلوط کرده و کمی روی هر مافین بمالید.
  8. مافین‌ها را به مدت 10 – 12 دقیقه در فر قرار دهید. پس از این که مافین‌ها را از فر خارج کردید، اجازه دهید 15 دقیقه خنک شوند، سپس آن‌ها را از قالب خارج کنید.

مافین گیاهی

اگر به دنبال یک مافین سالم و کاملاً گیاهی هستید که بدون نگرانی بتوانید 2 یا 3 عدد از آن را بخورید، این مافین مخصوص شما است. مزیت این مافین این است که می‎‌توانید سبزیجات مورد علاقه خود را به آن اضافه کنید یا هر یک از آن‌ها را حذف کنید. به عنوان مثال اگر از یک رژیم وگان پیروی می‌کنید، می‌توانید کره را با کره گیاهی یا روغن نارگیل جایگزین کنید یا اگر علاقه‌ای به کرفس ندارید، آن را با بروکلی جایگزین کنید.

مافین وگان

مواد مورد نیاز:

  • 4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 عدد پیاز متوسط خرد شده
  • یک‌چهارم پیمانه کرفس خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری مریم گلی تازه و خرد شده
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر آویشن
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
  • نصف پیمانه پوره کدو حلوایی (یا سیب‌زمینی)
  • 4 پیمانه نان تست مکعبی برشته یا نرم
  • 1 و نیم پیمانه آب سبزیجات

طرز تهیه:

  1. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
  2. روغن زیتون و کره را در یک تابه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  3. پیاز، کرفس، مریم گلی و آویشن را درون تابه بریزید و همراه با نمک و فلفل به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند.
  4. پس از 5 دقیقه محتویات تابه را همراه با پوره کدو حلوایی و نان‌های مکعبی شده در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  5. دوسوم پیمانه آب سبزیجات اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  6. باقی‌مانده آب سبزیجات را کم کم اضافه کنید.
  7. با استفاده از یک قاشق مواد مافین را در قالب‌ها بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید.
  8. مافین‌ها را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از 15 دقیقه فویل را برداشته و 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
  9. بعد از خارج کردن قالب از فر، اجازه دهید مافین‌ها 10 دقیقه خنک شوند، سپس آن‌ها را از قالب خارج کنید.

مافین ماست و میوه

اگر طرفدار دسر و میان‌وعده هستید اما به انواع سالم آن دسترسی ندارید، این مافین را امتحان کنید. برای تهیه مافین ماست و میوه نیازی به فر ندارید؛ بلکه باید آن را در فریزر درست کنید. این مافین را می‌توانید به عنوان یک صبحانه کاملاً رژیمی و سالم یا یک میان‌وعده کم کالری میل کنید.

مواد مورد نیاز:

  • 1 الی 2 عدد موز خرد شده (به صورت حلقه حلقه)
  • 1 و یک‌چهارم پیمانه ماست یونانی
  • یک‌سوم پیمانه غلات صبحانه یا گرانولا
  • یک‌چهارم پیمانه میوه تازه خرد شده (به جز موز)

طرز تهیه:

  1. با توجه به اندازه قالب مافین خود، 1 الی 3 برش موز را ته هر قالب قرار دهید.
  2. روی موزها مقداری ماست یونانی بریزید به طوری که نصف قالب را پر کند.
  3. غلات یا گرانولا را روی ماست بریزید و مقداری میوه خرد شده روی آن قرار دهید. همچنین می‌توانید به جای این روش، غلات را با ماست مخلوط کنید، سپس در قالب بریزید.
  4. قالب را به مدت 2 ساعت در فریزر قرار دهید.

مافین مینی چیزکیک لیمو با پایه بادام

چیزکیک یکی از دسرهایی است که افراد یا آن را دوست ندارند یا عاشق آن هستند! ما طرفداران چیزکیک را فراموش نکرده‌ایم. دسری که در این قسمت با آن آشنا می‌شوید، نوعی چیزکیک خوش طعم و کم کالری است و برای تهیه آن نیازی به مقدار زیادی پنیر پر چرب و کره نیست.

مینی چیزکیک لیمو

مواد مورد نیاز:

  • 1 پیمانه ماست بدون لاکتوز (یا نصف پیمانه ماست چکیده)
  • 110 گرم بیسکوییت دایجستیو (یا بیسکوییت مشابه با کالری کم‌تر)
  • نصف پیمانه بادام بو داده و خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری کره
  • 2 پیمانه پنیر خامه‌ای بدون لاکتوز
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • دوسوم پیمانه شکر (با توجه به ذائقه خود می‌توانید این مقدار را کم‌تر کنید)
  • 1 قاشق چای‌خوری وانیل
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 2 قاشق چای‌خوری پوست لیموی رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

طرز تهیه:

  1. اگر از ماست چکیده استفاده نمی‌کنید، سه ساعت قبل از درست کردن مافین، ماست را در یک کیسه پارچه‌ای سه لایه بریزید و اجازه دهید آب آن خارج شود تا نصف پیمانه ماست غلیظ باقی بماند.
  2. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و در قالب مافین، کاغذ روغنی مخصوص مافین قرار دهید.
  3. بیسکوییت‌ها را خرد کنید و همراه با بادام در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید و میکس کنید تا کاملاً خرد شوند. کره را ذوب کنید و به بیسکوییت‌ها اضافه کنید.
  4. 1.5 الی 2 قاشق غذاخوری از بیسکوییت آغشته به کره را ته قالب‌های مافین بریزید و با انگشت فشار دهید تا ته قالب محکم شوند.
  5. پنیر خامه‌ای، ماست و نشاسته ذرت را با هم‌زن برقی (یا مخلوط‌کن) حدود 1 دقیقه مخلوط کنید. سپس شکر و تخم مرغ را همراه با پوست لیمو، وانیل و آب لیمو اضافه کنید و مجدداً با یکدیگر مخلوط کنید.
  6. مایع پنیری را روی مافین‌ها بریزید و 2 الی 3 میلی‌متر از لبه کاغذ مافین را خالی بگذارید.
  7. مافین‌ها را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید. پس از این که آن ها را از فر خارج کردید، اجازه دهید مافین‌ها کاملاً خنک شوند، سپس آن‌ها را همراه با کاغذ از قالب بیرون بیاورید.
  8. مافین‌ها را به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید پس از 2 ساعت، چیزکیک‌های شما آماده است.

بیشتر بخوانیدطرز تهیه فت بمب دوبل کتو با کره بادام زمینی

مافین هویج

اگرچه اسم این نوع کیک را "مافین هویج" گذاشته‌ایم، اما این کیک تنها در ظاهر به مافین شباهت دارد و اساساً یک دسر بدون پخت است! مافین هویج، یک میان‌وعده عالی و مقوی برای افرادی است که از رژیم فاقد گلوتن و لبنیات پیروی می‌کنند. ترکیب هویج با خرما، گردو و عسل یک دسر سالم و خوش‌مزه را به وجود می‌آورد.

مافین هویج

مواد مورد نیاز:

  • 4 پیمانه هویج رنده شده
  • 2 پیمانه خرمای خرد شده و بدون هسته
  • 2 پیمانه گردو
  • 2 قاشق چای‌خوری دارچین
  • 1 قاشق چای‌خوری زنجبیل
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری جوز هندی
  • نصف قاشق چای‌خوری نمک دریایی
  • 2 الی 4 قاشق چای‌خوری عسل (با توجه به ذائقه خود می‌توانید تا 6 قاشق اضافه کنید)
  • 1 پیمانه کشمش (با توجه به ذائقه خود می‌توانید تا 1 و نیم پیمانه اضافه کنید)

طرز تهیه:

  1. یک کاغذ روغنی را پهن کنید، روی آن چند حوله کاغذی قرار دهید. هویج رنده شده را روی آن پخش کنید و روی هویج‌ها را با یک لایه دیگر حوله کاغذی و یک کاغذ روغنی دیگر بپوشانید. یک یا دو جسم سنگین روی کاغذ روغنی قرار دهید و اجازه دهید 20 دقیقه به همان شکل بماند تا آب اضافی هویج خارج شود.
  2. در همین حین، خرما و گردو را در غذا ساز مخلوط کنید تا به یک خمیر یکدست و قهوه‌ای رنگ تبدیل شوند. دارچین، زنجبیل، جوز هندی و نمک را اضافه کنید و مجدداً با یکدیگر مخلوط کنید.
  3. هویج‌ها را به غذاساز منتقل کنید و همراه با عسل با بقیه مواد مخلوط کنید تا یکدست شود. در آخر کشمش را اضافه کنید و با سرعت کم غذا ساز مخلوط کنید.
  4. خمیر مافین را در قالب بریزید و به مدت 1 الی 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

مافین ماست و توت‌فرنگی با خمیر یوفکا

گاهی اوقات بعد از یک شام سنگین، به یک دسر ساده، سبک و خوش‌طعم نیاز داریم که به هضم غذا کمک کند. شاید هم برای عصرانه به دنبال یک میان‌وعده شیرین و خوش‌مزه هستیم، اما گزینه سالمی پیدا نمی‌کنیم. مافین ماست و توت‌فرنگی در این مواقع بهترین گزینه است.

مافین ماست و توت‌فرنگی با خمیر یوفکا

مواد مورد نیاز:

  • 4 ورق خمیر یوفکا
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 1 پیمانه و 2 قاشق غذاخوری ماست یونانی
  • سه‌چهارم پیمانه توت‌فرنگی خرد شده
  • یک‌چهارم پیمانه عسل

طرز تهیه:

  1. فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و قالب مافین را با روغن چرب کنید.
  2. یک ورق خمیر یوفکا را روی یک سطح تمیز قرار دهید و به کمک یک برس آشپزی، با کره چرب کنید. یک لایه دیگر خمیر یوفکا را روی خمیر اول قرار دهید و مجددا آن را به کره آغشته کنید.
  3. خمیر را به 12 مربع تقسیم کنید و هر یک را در قالب مافین‌ قرار دهید.
  4. 2 خمیر یوفکای باقی‌مانده را به همین ترتیب به کره آغشته کنید و به 12 مربع تقسیم کنید. سپس آن را روی خمیرهای قبلی در قالب قرار دهید.
  5. قالب را به مدت 6 دقیقه در فر قرار دهید تا خمیر یوفکا طلایی و برشته شود.
  6. پس از 6 دقیقه قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید با دمای اتاق هم‌دما شود.
  7. پس از سرد شدن، هر مافین را با 1 الی 1.5 قاشق غذاخوری ماست یونانی پر کنید و روی آن مقداری توت‌فرنگی بریزید.
  8. روی هر مافین به مقدار دلخواه عسل بریزید و مافین‌ها را از قالب خارج کنید.

بهترین شیرینی فروشی‌ها را در بیزاَپ پیدا کنید.


 

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است