لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

کیک‌ شکلاتی همراه با پنیر خامه‌ ای؛ میان وعده خوشمزه

دسته بندی :آشپزی
تاریخ انتشار : 1401/01/25نویسنده: نیکو مومنیانزمان مطالعه: 4 دقیقهنظر: 0بازدید: 647

کوکی‌های شکلاتی با پنیر خامه‌ای میان وعده‌هایی نرم و پف‌دار با بافت و طعم فوق‌العاده هستند. افزودن پنیر خامه‌ای به همراه کره، به این کوکی‌های شکلاتی بافتی غلیظ، ضخیم و تقریباً کیک مانند می‌دهد؛ بدون این که آن‌ها را خشک یا شکننده کند.

رویه‌ی این کوکی‌ها زیاد قهوه‌ای نمی‌شود. اگر کیک شما در حال قهوه‌ای شدن است، پس از زمان کافی پخته شدن آن‌ها گذشته است. آن‌ها به صورت پف کرده، و کم رنگ بهترین مزه‌ی خود را دارند.

با خیال راحت از کوکی پنیر خامه‌ای به عنوان دسر استفاده کنید. به جای چیپس شکلاتی، از چیپس کره‌ی بادام زمینی یا چیپس شکلات سفید استفاده کنید یا آن‌ها را با کشمش و آجیل جایگزین کنید و کمی دارچین نیز اضافه کنید.

این کوکی‌های نرم به طرز شگفت‌انگیزی سریع و آسان درست می‌شوند. نیازی به سرد کردن نیست؛ بنابراین می‌توانید کل فرایند را در کمتر از 30 دقیقه انجام دهید.

مواد اولیه‌ی مورد نیاز

  • 40 گرم  پنیر خامه‌ای
  • 40 گرم (1/2 فنجان) کره‌ی بدون نمک، نرم شده در دمای اتاق
  • 1/2 فنجان شکر قهوه‌ای
  • شکر دانه ریز 1/4 پیمانه
  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1/4 فنجان آرد
  • 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 فنجان چیپس یا تکه‌های شکلات نیمه شیرین

طرز تهیه و پخت کیک شکلاتی با پنیز خامه‌ای

1- مواد اولیه را تهیه کنید.

2- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 فارنهایت گرم کنید. 2 سینی پخت شیرینی را با کاغذ روغنی یا ورقه‌های پخت سیلیکونی بپوشانید.

3- پنیر خامه‌ای و کره را در یک ظرف بزرگ با همزن برقی کاملاً هم بزنید تا پف کند.

4- شکر قهوه‌ای و شکرسفید را اضافه کنید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

5- تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا به خوبی یک دست شوند.

6- آرد، بکینگ پودر و نمک را به آرامی با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

7- چیپس‌های شکلاتی را با استفاده از یک کاردک پلاستیکی یا قاشق چوبی داخل خمیر بریزید.

8- خمیر را با یک قاشق غذاخوری بزرگ روی ورقه‌های پخت آماده شده قرار دهید. 5 تا 10 سانتی متر بین کوکی‌ها فاصله بگذارید.

9- با دست نم‌دار خود خمیر را به آرامی به شکل‌های گرد در بیاورید و کمی صاف کنید.

10- به مدت 9 تا 13 دقیقه یا تا زمانی که کوکی‌ها سفت شوند و زیر آن‌ها کمی قهوه‌ای شود، بپزید. اگر دو ورقه کوکی را همزمان می‌پزید، آن‌ها را در اواسط پخت بچرخانید.

11- قبل از انتقال به توری سیمی برای خنک شدن، اجازه دهید شیرینی‌ها برای چند دقیقه بر روی سینی فر خنک شوند. به آن‌ها در حین خنک شدن دست نزنید؛ زیرا ممکن است از هم باز شوند.

نکات قابل توجه برای تهیه‌ی کوکی

  1. برای بهترین نتیجه، از پنیر خامه‌ای پرچرب (نه کم چرب یا زده شده) استفاده کنید.
  2. حدود 1/2 فنجان گردو یا آجیل خرد شده را برای بافت و طعم اضافی به کوکی‌ها اضافه کنید.
  3. چیپس‌های شکلاتی نیمه شیرین را با چیپس‌های شکلات شیری جایگزین کنید یا نیمی از آن‌ها را با کره‌ی بادام زمینی یا شکلات چیپسی سفید جایگزین کنید.

کوکی‌های شکلاتی

نحوه‌ی نگهداری و فریز کردن کوکی‌های شکلاتی همراه با پنیر خامه‌ای

باقی‌مانده‌ی کوکی‌های شکلاتی همراه با پنیر خامه‌ای را در ظرف دربسته تا چهار روز می‌توانید نگهداری کنید. اطمینان حاصل کنید که در ظرف محکم بسته شده است.

آیا می‌توان به جای کره از پنیر خامه‌ای در کوکی‌ها استفاده کرد؟

در حالی که جایگزین کردن تمام کره با پنیر در دستور پخت کوکی بهترین نتیجه را به همراه نخواهد داشت، با این حال می‌توانید تا نصف آن را با پنیر خامه‌ای جایگزین کنید. توجه داشته باشید که این کار به طرز چشم‌گیری بافت و طعم کوکی را تغییر می‌دهد.

چه ماده‌ای باعث نرم یا ترد شدن کوکی‌ها می‌شود؟

مجموعه‌ای از عوامل بر بافت کوکی‌ها تأثیر می‌گذارند. برای کوکی‌های نرم، از دستوری استفاده کنید که شامل شکر قهوه‌ای، تخم‌مرغ یا پنیر خامه‌ای است. برای یک کوکی ترد، به دنبال دستورالعملی باشید که شکر دانه ریز، کره و تخم مرغ کمتری مصرف کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی‌ کورن فلکس کره‌ بادام زمینی

 

کوکی‌های شکلاتی


نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است