لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

بهترین غذاها برای گرمای تابستان!

دسته بندی :آشپزی
تاریخ انتشار : 1401/03/29نویسنده: نیکو مومنیانزمان مطالعه: 7 دقیقهنظر: 0بازدید: 580

فصل تابستان با میوه‌ها و سبزیجات خاص خود کم کم از راه می‌رسد و در این بین اگر از کسانی باشید که عاشق آشپزی هستید این فصل و این مقاله را حتما دوست خواهید داشت چرا که با چند دستور پخت خوشمزه با شما خواهیم بود.

سالاد خیار همراه با زیتون

سالاد خیار همراه با زیتون

خیار یک میوه‌ی ترد و خوشمزه و واقعا مناسب تابستان است چرا که با طبع خنکی که دارد قاتل گرمای درونی بدن خواهد بود برای درست کردن این سالاد خوشمزه به چیز زیادی نیاز ندارید.

مواد مورد نیاز:

خیار( تقریبا 10 عدد)

نمک و فلفل سیاه به میزان مورد علاقه

پنیر فتا به میزان مورد علاقه

نصف فنجان فلفل قرمز خرد شده

3 قاشق غذا خوری روغن زیتون

20 عدد زیتون سبز خرد شده

طریقه‌ی درست کردن سالاد:

بعد از شستن تمام خیارها پوست آن را بگیرید البته که توصیه‌ی ما این است که برای خواصی که در پوست خیار موجود است خیار را بدون پوست گرفتن خرد کنید اما اگر به هر دلیلی از پوست خیار در سالاد لذت نمی‌برید می‌توانید آن را پوست بگیرید.

خیارها را به اندازه ی دلخواه خرد کنید.

زیتون را در روغن زیتون ریخته کمی اجازه دهید تا روغن زیتون مزه‌ی زیتون را به خود بگیرد و سپس آن را به خیارها اضافه کنید.

نمک و فلفل و پنیر را به مخلوط اضافه کرده و آرام هم بزنید تا پنیرها له نشوند.

20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

سرو کنید!

بیشتر بخوانید:  9 غذای رژیمی و سالم با انواع لوبیا + دستور پخت

 

ذرت مکزیکی گریل شده

ذرت مکزیکی گریل شده

این ذرت خوشمزه چیزی فراتر از حد تصور برای پذیرایی از مهمان‌ها در یک عصر داغ تابستانی است! توصیه می‌کنم حتما درست کرده و لذتش را ببرید.

مواد مورد نیاز:

2 عدد ذرت مکزیکی

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

نمک و فلفل

آبلیموی تازه

مقداری گشنیز خرد شده

طریقه‌ی پخت:

بعد از پوست کندن ذرت‌ها آن را درون ظرفی از آب و نمک شناور کرده و بجوشانید تا ذرت‌ها نرم شوند

آن‌‌ها را روی دستگاه گریل بگذارید تا دانه‌های ذرت کمی ترد شوند

نمک و فلفل و آبلیموی فراوان را همراه با روغن زیتون با قلمویی روی ذرت‌ها بکشید

گشنیز خرد شده اضافه کنید

نوش جان!

 

سالاد گوجه فرنگی

سالاد گوجه فرنگی

خوردن هر نوع سالاد سبک برای شام شب توصیه‌ی بسیاری از متخصصین است ما نیز در این مقاله سعی کردیم سالادهایی راحت اما بسیار خوشمزه را برای شما گردآوریم. سالاد خوشمزه و خوشرنگ گوجه فرنگی یکی از آن‌هاست!

مواد لازم:

2 قاشق خامه

2 قاشق روغن زیتون

نمک و فلفل

3 عدد گوجه فرنگی رسیده

یک لیوان‌ نعنا،ریحان و گشنیز خرد شده

مقداری فلفل دلمه‌ای

طرز تهیه:

تمام مواد را به یک اندازه خرد کنید

به گوجه‌ها نمک بزنید تا عصاره‌ی آن‌ها خارج شود

خامه را اضافه کنید و هم بزنید

30 دقیقه در یخچال قرار دهید

نوش جان!

 

پاستای کدو با پنیر بز

پاستای کدو با پنیر بز

درست است که پاستا می‌توانید کمی سنگین باشد اما به نظر می‌رسد این غذا به راحتی بتواند برای یک شام سبک در نظر گرفته شود! بله عجیب است اما با خواندن طرز تهیه‌ی آن شگفت زده خواهید شد!

مواد مورد نیاز:

5 عدد کدوی تازه

مقداری پنیر بز

روغن زیتون

نمک و فلفل

یک قاشق غذا خوری آبلیموی تازه

طرز تهیه:

کدوها را به رشته‌های نازکی مثل ماکارونی در بیاورید برای این کار می‌توانید از رنده‌های مخصوص یا یک چاقوی تیز استفاده کنید

کدوها را در روغن زیتون کمی تفت دهید تا نرم شوند

پنیر اضافه کنید و هم بزنید

3 تا 4 دقیقه بعد نمک و فلف اضافه کرده و نوش جان کنید!

 

بادمجان و پنیر پارمزان

بادمجان و پنیر پارمزان

اگر شما نیز مثل بسیاری از افراد عاشق بادمجان باشید احتمالا بعد از خواندن این طرز تهیه از این غذا دست برنمی‌دارید!

این غذا یک بادمجان شکم پر بسیار خوشمزه است.

مواد مورد نیاز:

2 عدد بادمجان متوسط

روغن و نمک و فلفل

سس قرمز یا مارینارا

کمی پنیر پارمزان

سبزیجات دلخواه مانند هویج و گوجه و کدو

طرز تهیه:

هر بادمجان را با دقت از وسط برش دهید و درون آن را خالی کنید

درون بادمجان ‌ها را با گوجه و هویج و یا هرنوع سبزیجاتی که در اختیار دارید درون کمی روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود

هر بادمجان را چند دقیقه روی گاز یا داخل فر حرارت دهید تا کمی بپزد

از مواد تفت داده شده درون بادمجان بریزید و روی آن پنیر پارمزان ریخته به مدت 10 دقیقه داخل فر با حرارت متوسط قرار دهید

نوش جان!

 

سالاد کینوا

سالاد کینوا

احتمالا نام کینوا را زیاد شنیده باشید این ماده‌ی مغذی مدتی‌ست که در بین افراد به دلیل خواص بالایی که دارد بسیار محبوب شده است. در این جا طرز تهیه ی یک غذای خوشمزه با کینوا را می‌خوانیم.

مواد مورد نیاز:

2 فنجان کینوا

مقداری روغن زیتون

یک عدد سیب زمینی متوسط خرد شده

یک عدد پیاز قرمز کوچک خرد شده

مقداری کاهو

سس پستو

گردوی‌ خرد شده

 طرز تهیه:

کاهو را بشویید و خرد کنید

سیب زمینی‌ها را تفت داده یا در صورتی که رژیم هستید آبپز کنید

همه‌ی مواد را با یک دیگر مخلوط کرده و سس پستو بزنید

نمک و فلفل اضافه کرده و چند دقیقه به سالاد استراحت دهید تا مواد سس را به خود جذب کنند

نوش جان!

 


بهترین و نزدیکترین 

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است