لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

طرز تهیه کیک شکلاتی لیوانی کتو

تاریخ انتشار : 1401/02/04نویسنده: آتنا سعادت پورزمان مطالعه: 2 دقیقهنظر: 0بازدید: 295

همه ما هنگام دنبال کردن رژیم کتوژنیک، روزهایی می‌شود که هوس خوراکی‌های شیرین مانند کوکی و کیک شکلاتی و از این دست خوراکی‌ها می‌کنیم اما هیچ راهی وجود ندارد که نسخه‌های آماده آنها را بدون کربوهیدرات در فروشگاه‌ها پیدا کنید. در کمتر از پنج دقیقه می‌توانید یک کیک شکلاتی داشته باشید که مغذی و لذیذ و جوابگوی میل شما به شیرینیجات باشد، اسم آن، کیک لیوانی شکلاتی است! شما برای آماده کردن این کیک شکلاتی به آرد بادام نیاز دارید و هر نوع آرد بادامی هم برای این دستور پخت مناسب نیست. برای داشتن کیکی با بافت نرم و یکنواخت، باید دانه‌های آرد بادام ریز باشد.

من قبلاً این کیک را با پودر پروتئین درست می‌کردم که بافت آن تقریباً نزدیک به همین کیک می‌شد. با پودر پروتئین بافتی لاستیکی‌تر حاصل می‌شود، گرچه می‌توان گفت نتیجه آن خوب است اما به هر حال عالی نیست. آرد بادام به شما کمک می‌کند تا بافت آن مانند کیک واقعی شود. کلیدِ داشتن کیک با بافتی بی‌نقص، تخم مرغ است. تخم مرغ همراه با قدرت جذب آرد نارگیل و افزایش خواص آرد بادام، باعث می‌شود کیک حتی بیشتر از چیزی که انتظارش را دارید، پف کند و بافتی بسیار وسوسه انگیز به کیک می‌دهد.

مواد لازم:

  • 1 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری کره نمک‌دار
  • 2 قاشق غذاخوری آرد بادام
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
  • 1 قاشق غذاخوری اریتریتول
  • 2 قاشق چایخوری آرد نارگیل
  • یک چهارم قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فت بمب نارگیل و پرتقال با طعمی بی‌نظیر

طرز تهیه کیک شکلاتی لیوانی کتوژنیک

1. دو قاشق غذاخوری کره را جدا کرده و آن را داخل لیوان  قرار دهید.

2. کره را به مدت 20 الی 25 ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا بیشتر آب و داغ شود. شیرین کننده را به کره ذوب شده اضافه کنید.

توجه: برای این کار می‌توانید از هر نوع شیرین کننده کم‌کربوهیدرات یا با گلیسمی کم استفاده کنید.

3. دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو به کره اضافه کنید.

4. آرد نارگیل، آرد بادام، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید.

5. تخم مرغ را فراموش نکنید! تخم مرغ به افزایش حجم کیک کمک می‌کند.

6. مواد را خوب مخلوط کنید، تا زمانی که همه چیز با هم ترکیب شود، تا آنجایی که می‌توانید سعی کنید مواد به هم نچسبند. اگر می‌خواهید 2 وعده از این کیک درست کنید، این همان مرحله‌ای است که می‌توانید خمیر را به اندازه 2 لیوان یا 2 کاسه درست کنید.

7. کیک را به مدت 60 الی 75 ثانیه در  مایکروویو قرار دهید.  اگر 2 وعده از این کیک می‌خواهید، 50 الی 60 ثانیه بهترین زمان است.

8. در حالی که منتظر پختن کیک هستید، مقداری خامه را در یک کاسه مناسب برای مخلوط کردن هم بزنید. (اختیاری)

من این کار را با استفاده از گوشت‌کوب برقی انجام می‌دهم، اینگونه این مرحله بسیار سریع، آسان و خوشمزه انجام می‌شود اما خامه زده شده را سفت می‌کند (و برای برخی ممکن است بیش از حد زده شود). به اندازه کافی خامه را در ظرف ریخته تا تیغه‌های گوشت کوب برقی پوشیده شود. به مدت 20 الی 40 ثانیه آن را هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید.

9. بگذارید کیک چند لحظه خنک شود و خامه را با قاشق روی آن بریزید. (اختیاری)


در هر کیک شکلاتی کتو در ماگ 405 کالری، 36.94 گرم چربی، 5.86 گرم کربوهیدرات خالص و 12.31 گرم پروتئین وجود دارد.


اگه دنبال بهترین کافی شاپ در اطرافت هستی توی بیزاَپ پیداش کن


 

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است