طرز تهیه کوکی‌ کورن فلکس کره‌ بادام زمینی

  • دسته‌بندی: آشپزی
  • 1401/01/23
  • نویسنده: نیکو مومنیان
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه
  • نظر : 0
  • تعداد بازدید: 713

درست کردن این کوکی‌های کورن فلکس کره‌ی بادام‌زمینی آسان‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کنید. آن‌ها سرشار از کره‌ی بادام زمینی و دارای طعمی شکلاتی هستند و در کمتر از 10 دقیقه با هم ترکیب و پخته می‌شوند. مزه‌ی آن‌ها ترد، شور و شیرین است و هر هوسی را برآورده می‌کنند.

این یک دستورالعمل عالی برای تهیه و پخت حتی همراه با بچه‌ها است که به راحتی می‌توانند خمیرها را (تحت نظارت شما) به شکل توپ‌های کوچک درآورند و شکلات را روی آن بریزند.

آن‌ها را با یک لیوان شیر سرد برای یک بعد از ظهر دلپذیر یا یک میان وعده‌ی کاری سرو کنید. همچنین می‌توانید هنگام فرم دادن کوکی‌ها را صاف کرده و سپس آن‌ها را به بستنی رولی تبدیل کنید. مقداری بستنی نرم شده را بین دو تا از کوکی‌های پهن شده بریزید و آن‌ها را روی یک ورقه‌ی پخت با کاغذ مومی فریز کنید تا سفت شوند.

مواد لازم برای تهیه کوکی کورن فلکس و بادام زمینی

  • 7 پیمانه غلات کورن فلکس
  • 1 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه شربت ذرت سبک
  • 1 قاشق چایخوری عصاره‌ی وانیل
  • 1 پیمانه کره‌‌ی بادام زمینی (ترجیحاً خامه‌ای)
  • 1/2 پیمانه شکلات چیپسی نیمه شیرین

طرز تهیه و پخت کوکی کورن فلکس و بادام زمینی

1- مواد اولیه را آماده کنید.

2- کورن فلکس‌ها را در یک ظرف بزرگ قرار دهید.

3- شربت ذرت و شکر را در تابه داغ کنید. مخلوط را به آرامی هم بزنید. اجازه ندهید به جوش بیاید. مخلوط را بپزید تا شکر گرانول حل شود، حدود 3 تا 5 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید.

4- تابه را از روی حرارت بردارید. کره‌ی بادام زمینی و عصاره‌ی وانیل را با همزن بزنید تا کاملاً یکدست و صاف شوند.

5- مخلوط کره‌ی بادام زمینی را روی غلات بریزید و به آرامی هم بزنید تا کورن فلکس کاملاً در مخلوط کره‌ی بادام زمینی آغشته شود. مراقب باشید که آن‌ها را کاملاً له نکنید. همچنین می‌توانید نیمی از کورن فلکس‌ها را در کاسه بریزید و نیمی از مخلوط کره‌ی بادام‌زمینی را با آن مخلوط کنید، سپس با باقی‌مانده‌ی مخلوط همراه با شکلات تزئین کنید.

6- با استفاده از قاشق خمیر را به شکل دلخواه خود روی یک ورقه‌ی پخت روغنی بریزید.

7- شکلات را در مایکروویو حدود 30 ثانیه ذوب کنید تا یک دست و کاملاً ذوب شود.

8- شکلات ذوب شده را روی توپ‌های کورن فلکس بریزید. اجازه دهید کوکی‌ها به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً سفت شوند، خنک شوند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه‌ شیرینی‌ حلزونی ساده و در عین حال خوشمزه
 

تغییرات دلخواه برای خوشمزه‌تر کردن کوکی‌ها

  1. در پخت این کوکی‌ها  مواد خوراکی بسیار زیادی برای اضافه کردن وجود دارد.
  2. یک چهارم فنجان شکلات ذوب شده یا نوتلا را در مخلوط کره‌ی بادام زمینی مخلوط و سپس با کورن فلکس‌ها میکس کنید.
  3. روی آن را بیکن خرد شده بریزید و تزئین کنید.
  4. بادام زمینی خرد شده را روی آن قرار دهید.
  5. روی آن مینی چیپس شکلاتی بپاشید.
  6. از غلات مختلف مثل برنجک استفاده کنید.
  7. قبل از این که آن‌ها را با مخلوط کره‌ی بادام زمینی بپوشانید، مغزهای بادام یا پسته را با غلات مخلوط کنید.

بهترین شیرینی فروشی‌های اصفهان را در بیزاَپ پیدا کنید.


 


نظرت واسه ما مهمه، لطفا ثبتش کن!

wave