لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

10 غذای خوشمزه آلمانی با سیب زمینی

دسته بندی :آشپزیغذای ملل
تاریخ انتشار : 1400/08/15نویسنده: زهرا خرم زادهزمان مطالعه: 8 دقیقهنظر: 0بازدید: 1089

آشپزهای آلمانی در کار با سیب‌زمینی، حرفه‌ای هستند. آن‌ها می‌دانند چطور سیب‌زمینی را به یک سالاد عالی، پیراشکی خوشمزه یا پنکیک لطیف تبدیل کنند. در این مطلب شما را با 10 غذای خوشمزه آلمانی با سیب‌زمینی آشنا می‌کنیم که می‌توانید در خانه تهیه کنید و از آن‌ها لذت ببرید.

1. سالاد سیب‌زمینی آلمانی

این سالاد یکی از غذاهای سنتی آلمان است و در کمتر از 1 ساعت آماده می‌شود. برای تهیه این سالاد به مواد زیر نیاز دارید:

  • 1 کیلوگرم سیب‌زمینی پخته
  • 1 پیاز کوچک خرد شده
  • 1 پیمانه عصاره سبزیجات پخته (می‌توانید آب مرغ یا گوشت را جایگزین کنید)
  • 5 قاشق غذاخوری سرکه
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • یک‌ چهارم قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری تره یا پیازچه خرد شده (دلخواه)

طرز تهیه:

  1. سیب‌زمینی‌های پخته شده را تا زمانی که گرم هستند خُرد و با پیاز مخلوط کنید.
  2. نمک، شکر، فلفل و روغن زیتون را با عصاره سبزیجات (یا مرغ - گوشت) مخلوط کرده و به سیب‌زمینی و پیاز اضافه کنید. گرم بودن سیب‌زمینی باعث جذب بهتر طعم ادویه‌ها و سس می‌شود.
  3. تره یا پیازچه را اضافه کنید و سالاد را به صورت گرم سرو کنید.

سالاد سیب زمینی آلمانی

2. سیب‌زمینی تنوری و کاری

یکی از پرطرفدارترین غذاهای آلمانی، سیب‌زمینی تنوری و کاری است؛ یک غذای ترد و خوشمزه برای طرفداران ادویه!

مواد مورد نیاز:

  • 6 عدد سیب‌زمینی متوسط خلال شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا آفتابگردان
  • 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
  • 2 قاشق چایخوری پودر کاری
  • 1 قاشق چایخوری پاپریکا
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری پودر سیر

طرز تهیه:

  1. فر را روشن کنید و درجه آن را روی  180 تا 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  2. نمک، فلفل، پودر سیر، پودر کاری، پنیر پارمسان و روغن زیتون را با یکدیگر مخلوط کنید و درون یک کیسه پلاستیکی زیپ‌دار بریزید.
  3. سیب‌زمینی‌های خُرد شده را درون کیسه پلاستیکی بریزید و خوب تکان دهید تا سیب‌زمینی‌ها به خوبی به مواد آغشته شوند.
  4. روی سینی فر یک کاغذ روغنی پهن کرده و سیب‌زمینی‌ها را روی آن بچینید.
  5. سینی را در فر قرار دهید. پس از 20 دقیقه سیب‌زمینی تنوری شما آماده است.

سیب زمینی تنوری و کاری آلمانی

3. کوفته سیب‌زمینی آلمانی (Kartofeelkloesse)

کوفته سیب‌زمینی یکی از غذاهای هیجان‌انگیز آلمانی است. این غذا همراه با کره سرو می‌شود و بسیار لذیذ است.

مواد مورد نیاز:

  • 2 عدد سیب‌زمینی بزرگ
  • 100 گرم کره
  • 2 پیمانه نان تست مکعبی شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • یک‌ چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • یک‌ چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 پیمانه آرد چند منظوره
  • 1 قاشق غذاخوری تره یا پیازچه خرد شده

طرز تهیه:

  • سیب‌زمینی‌ها را در یک قابلمه حاوی آب و مقداری نمک بگذارید و روی شعله گاز قرار دهید. هنگامی که آب شروع به جوشیدن کرد، شعله را روی حرارت متوسط تنظیم کنید. پس از 15 الی 20 دقیقه، سیب‌زمینی‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید خنک شوند.
  • یک تابه را روی حرارت ملایم گرم کرده و کره را در آن ذوب کنید. نان‌های خُرد شده را درون تابه بریزید و روی حرارت متوسط آن‌ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند. پس از 4 الی 5 دقیقه آن را از روی حرارت برداشته و به یک ظرف دیگر منتقل کنید. کره باقیمانده در تابه را دور نریزید.
  • پوست سیب‌زمینی‌ها را جدا کرده و آن‌ها را در یک کاسه بزرگ له کنید.
  • نمک، فلفل و جوز هندی را به سیب‌زمینی اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • تخم مرغ‌ها را به خوبی بزنید تا یکدست شوند، سپس به همراه آرد به مخلوط سیب‌زمینی اضافه کنید. خمیر را بیش از حد ورز ندهید.
  • یک ظرف حاوی آب‌ نمک گرم تهیه کنید. دست‌ها را با این آب مرطوب کنید و یک قاشق از خمیر را بردارید.
  • خمیر را به شکل دایره‌ای درآورید و به کمک انگشتان، یک فرورفتگی در آن ایجاد کنید.
  • 2 یا 3 تکه نان سرخ شده را در محل فرورفتگی قرار دهید، سپس خمیر را به طور کامل ببندید و گرد کنید. کره باقیمانده را روی کوفته‌ها بریزید.
  • برای طبخ کوفته‌ها سه روش وجود دارد:

روش اول: می‌توانید کوفته‌ها را به آرد سوخاری آغشته کرده و سرخ کنید.

روش دوم: آن‌ها را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

روش سوم: کوفته‌ها را گریل یا کباب کنید و از طعم متفاوت و هیجان‌انگیز آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانیدطرز تهیه اسنک سیب زمینی (تاتر توتس) رژیمی
 

کوفته سیب زمینی آلمانی

4.  سوپ سیب‌زمینی پنیری

اگر از طرفداران سوپ باشید، حتماً عاشق این سوپ لذیذ و پنیری خواهید شد! ترکیب سیب‌زمینی و پنیر، همیشه خوشمزه است؛ چه در فست‌فود باشد، چه در غذای خانگی!

مواد موردنیاز برای سوپ:

  • 6 سیب‌زمینی پخته، پوست‌ کنده و خُرد شده
  • 2 پیمانه هویج پخته و خرد شده
  • 2 پیمانه کرفس پخته و خرد شده
  • 1 پیمانه پیاز خرد شده
  • 3 لیتر آب
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد مورد نیاز برای سس پنیری:

  • 150 گرم کره
  • 1 پیمانه آرد چند منظوره
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • 1 لیتر شیر
  • 150 الی 200 گرم پنیر چدار

طرز تهیه:

  1. سیب‌زمینی، هویج، کرفس و پیاز را به همراه نمک و فلفل در قابلمه‌ای حاوی 3 لیتر آب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید.
  2. کره را در یک تابه روی حرارت متوسط ذوب کنید. 1 پیمانه آرد و 2 قاشق چایخوری نمک را مخلوط کرده و به کره اضافه کنید.
  3. شیر و پنیر چدار را به مخلوط اضافه کنید و مدام هم بزنید تا پنیر ذوب شود.
  4. زمانی که سس غلیظ شد آن را از روی حرارت برداشته و به سوپ اضافه کنید.
  5. اجازه دهید سوپ و سس 20 دقیقه همراه هم بجوشند و خوب ترکیب شوند.
  6. سوپ شما آماده است.

سوپ سیب زمینی پنیری آلمانی

5. پنکیک سیب‌زمینی آلمانی

پنکیک سیب‌زمینی یک غذای سنتی آلمانی است که کمی شبیه کوکو سیب‌زمینی ما ایرانی‌هاست. پنکیک سیب‌زمینی یک غذای ترد و خوشمزه با بافتی لطیف است.

مواد مورد نیاز:

  • 2 تخم مرغ
  • 6 عدد سیب‌زمینی متوسط (پخته و رنده شده)
  • 2 قاشق غذاخوری آرد چند منظوره
  • یک‌ چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • یک‌ چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک‌ چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نصف پیمانه پیاز خرد یا رنده شده
  • یک‌ چهارم پیمانه روغن زیتون یا آفتاب‌گردان

طرز تهیه:

  1. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها را شکسته و با آرد، بیکینگ پودر، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  2. پیاز و سیب‌زمینی را به مخلوط اضافه کنید.
  3. روغن را در یک تابه متوسط گرم کنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب‌زمینی را داخل تابه بریزید و آن را با پشت قاشق کمی صاف کنید.
  4. پس از 3 دقیقه پنکیک را برگردانید تا هر دو طرف ترد شود.
  5. برای گرفتن روغن اضافی می‌توانید آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید.

پنکیک سیب زمینی آلمانی

6. سیب‌زمینی آب‌پز لنگنبرگ (Lengenberg)

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و ساده هستید، سیب‌زمینی لنگنبرگ مخصوص شما است. یک غذای لذیذ و کلاسیک که همراه با سس خردل و جعفری خود را در دل همه جا می‌کند!

مواد مورد نیاز:

  • 1 کیلوگرم سیب‌زمینی پخته و پوست گرفته
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • نصف پیمانه جعفری خرد شده
  • سس خردل یا مایونز

طرز تهیه:

سیب‌زمینی‌های پخته را در یک بشقاب قرار دهید و نمک، فلفل و جعفری را روی آن‌ها بپاشید. سیب‌زمینی لنگنبرگ شما آماده است.

سیب‌زمینی آب پز لنگنبرگ (Lengenberg)

7. سوپ سیب‌زمینی باواریایی

یک سوپ خاص، متفاوت و کلاسیک که معمولاً به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود نه یک پیش غذا!

مواد مورد نیاز:

  • 1.5 کیلوگرم سوسیس
  • 2 کیلوگرم سیب‌زمینی پخته و پوست گرفته
  • 4 عدد هویج خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا آفتاب‌گردان
  • 2 پیاز خرد یا رنده شده
  • 1 عدد تره فرنگی خرد شده
  • 3 عدد پیازچه خرد شده
  • 3 حبه سیر خرد شده
  • 1 لیتر عصاره سبزیجات (یا عصاره مرغ)
  • 6 پیمانه آب داغ
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر مرزنجوش
  • 1 عدد جوز هندی خرد شده (دلخواه)
  • 1 پیمانه جعفری خرد شده
  • یک‌چهارم پیمانه خامه ترش

طرز تهیه:

  1. سوسیس‌ها را به صورت حلقه حلقه خرد کنید. سپس آن‌ها را سرخ کنید یا در ماکروفر به مدت 10 الی 15 دقیقه بپزید.
  2. سیب‌زمینی‌ها را به صورت مکعبی خرد کنید و در یک تابه متوسط تفت دهید تا کمی برشته شوند.
  3. هویج، پیاز، پیازچه و سیر را اضافه کنید و همراه سیب‌زمینی تفت دهید.
  4. عصاره سبزیجات را همراه با آب داغ داخل یک قابلمه ریخته و مخلوط سیب‌زمینی را به آن اضافه کنید.
  5. سوپ را روی حرارت متوسط قرار دهید. فلفل، نمک، مرزنجوش و جوز هندی را به سوپ اضافه کنید و صبر کنید تا سوپ به جوش بیاید.
  6. حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. اجازه دهید سوپ به مدت 30 دقیقه بپزد و آب آن کم شود.
  7. سوسیس‌ و جعفری را اضافه کنید. پس از 5 دقیقه خامه ترش را اضافه کنید. سوپ شما آماده سرو است.

سوپ سیب زمینی باواریایی

8. نودل سیب‌زمینی

نودل سیب‌زمینی یک غذای خانگی آلمانی است که از پهن کردن خمیر سیب‌زمینی و برش زدن آن به صورت باریک به دست می‌آید. این غذا در کنار برخی غذاها از جمله بیکن، سوسیس و انواع سس بسیار لذیذ و خوشمزه است.

مواد مورد نیاز:

  • 500 گرم سیب‌زمینی
  • نصف پیمانه آرد چندمنظوره
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • یک‌ چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
  • یک‌ چهارم پیمانه کره (یا چربی حیوانی)

طرز تهیه:

  1. سیب‌زمینی‌ها را به مدت 25 الی 30 دقیقه همراه با آب و نمک بپزید.
  2. اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها خنک شوند. سپس پوست آن‌ها را جدا کرده و آن‌ها را له کنید.
  3. سیب‌زمینی‌های له شده را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و آرد، تخم مرغ، جعفری، نمک و جوز هندی را با آن مخلوط کنید.
  4. روی سطح کانتر (یا یک سینی بزرگ) مقداری آرد بپاشید. سیب‌زمینی‌های له شده را روی سطح آردی قرار دهید و با وردنه پهن کنید. ضخامت خمیر پهن شده باید حدود 2 سانتی‌متر باشد.
  5. خمیر را به صورت نوارهای نازکی به اندازه یک انگشت برش بزنید و رول کنید.
  6. اجازه دهید نودل‌ها به مدت 15 دقیقه استراحت کنند.
  7. در یک تابه نودل‌ها را سرخ کنید؛ به طوری که اطراف آن کاملاً ترد و برشته شوند.

نودل سیب زمینی

9. کوفته کنوپلا و سیب‌زمینی

کوفته کنوپلا به همراه سیب‌زمینی یک غذای ترد و در عین حال لطیف آلمانی است که به همراه کلم ترش (ترشی کلم بدون سرکه) سرو می‌شود و مورد علاقه افراد زیادی است.

مواد مورد نیاز:

  • 3 و یک‌ چهارم پیمانه آرد چند منظوره
  • نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • یک‌ چهارم قاشق چایخوری نمک
  • 1 عدد تخم مرغ زده شده
  • 1 پیمانه آب گرم
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا آفتابگردان
  • 6 عدد سیب‌زمینی پوست‌ کنده و مکعبی شده
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • 1 قاشق غذاخوری کره
  • 600 گرم کلم ترش آبکش شده

طرز تهیه:

  1. در یک کاسه متوسط 3 پیمانه آرد را با بیکینگ پودر، نمک، تخم مرغ و آب به خوبی مخلوط کنید.
  2. خمیر را ورز دهید و بقیه آرد را اضافه کنید. سپس اجازه دهید خمیر 15 دقیقه استراحت کند.
  3. با خمیر، کوفته‌هایی به قطر 5 الی 8 سانتی‌متری درست کنید.
  4. کوفته‌ها را در یک قابلمه حاوی آب در حال جوش و نمک بگذارید. زمانی که کوفته‌ها را درون قابلمه قرار می‌دهید ته‌نشین می‌شوند. وقتی کوفته‌ها به سطح آب آمدند، اجازه دهید 2 دقیقه در همان حالت بمانند سپس آن‌ها را آبکش کنید. کنوپلا آماده است.
  5. روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیب‌زمینی را به همراه نمک و فلفل سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
  6. در حالی که سیب‌زمینی‌ها سرخ می‌شوند، 1 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه نچسب بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. کوفته‌ها را درون کره سرخ کنید.
  7. پس از سرخ شدن کوفته‌ها، آن‌ها را به تابه سیب‌زمینی‌ها منتقل کنید و با یکدیگر تفت دهید.
  8. وقتی کوفته‌های کنوپلا و سیب‌زمینی کمی برشته و قهوه‌ای شدند، کرم ترش را به آن اضافه و مخلوط کنید. این غذا را بلافاصله و به صورت گرم سرو کنید.

کوفته کنوپلا سیب زمینی آلمانی

10. کوفته آلو و سیب‌زمینی

بیایید این مطلب را با یک دسر آلمانی به پایان برسانیم. یک دسر قدیمی و جالب آلمانی که ممکن است درست کردن آن کمی زحمت داشته باشد؛ اما قطعاً ارزش امتحان کردن را دارد.

مواد مورد نیاز:

  • 4 عدد سیب‌زمینی بزرگ
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری کره هم دمای محیط
  • 2 عدد تخم مرغ زده شده
  • یک‌ چهارم پیمانه نشاسته
  • 1 پیمانه آرد چندمنظوره
  • 12 عدد آلوی شیرین (از آلوی تازه استفاده نکنید)
  • 12 عدد قند
  • نصف پیمانه کره ذوب شده
  • یک‌ چهارم فنجان شکر سفید
  • 1 فنجان پودر سوخاری (یا نان باگت خشک و پودر شده)
  • کره و شکر اضافی برای سرو (دلخواه)

طرز تهیه:

  1. سیب‌زمینی‌ها را به مدت 40 الی 45 دقیقه بپزید تا کاملاً نرم شوند. سپس اجازه دهید خنک شود و پوست آن‌ها را جدا کنید.
  2. پس از اینکه سیب‌زمینی‌ها کاملاً سرد شدند، آن‌ها را رنده کنید.
  3. در یک ظرف بزرگ‌تر، تخم‌مرغ رنده شده را با نمک، تخم مرغ و 1 قاشق غذاخوری کره مخلوط کنید. نشاسته و آرد را کم کم اضافه کنید تا یک خمیر به دست آورید.
  4. روی سطح مقداری آرد بپاشید و خمیر را به مدت 5 الی 10 دقیقه روی آن ورز دهید.
  5. خمیر را با وردنه روی سطح پهن کنید و آن را به مربع‌های 4 سانتی‌متری تقسیم کنید.
  6. در وسط هر مربع یک آلو قرار دهید و گوشه‌های مربع را به سمت بالا بیاورید و به هم بچسبانید. حال آن را به صورت کوفته و گرد درآورید تا هیچ سوراخی در آن باقی نماند.
  7. در یک قابلمه متوسط، آب را جوش بیاورید و هر بار 4 عدد کوفته را درون آب قرار دهید. زمانی که کوفته‌ها به سطح آب آمدند، اجازه دهید 5 دقیقه در همان حالت بمانند سپس آن‌ها را از آب خارج کنید.
  8. کوفته‌های پخته شده را در یک ظرف درب‌دار قرار دهید تا گرم بمانند.
  9. نصف پیمانه کره را در یک تابه روی شعله متوسط قرار دهید تا ذوب شود، سپس شکر و پودر سوخاری (یا نان باگت خشک و خرد شده) را به آن اضافه کنید. تا زمانی که رنگ آن قهوه‌ای شود هم بزنید.
  10. نان‌ها را به یک بشقاب منتقل کرده و کوفته‌ها را در آن بغلتانید.
  11. دسر آلمانی شما آماده است. نوش جان!

کوفته آلو و سیب‌زمینی


برای پیدا کردن بهترین رستوران اطراف خودت به بیزاَپ سر بزن!


 

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است