لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

15 دستور پخت مرغ کبابی به سبک یونانی

دسته بندی :آشپزیغذای ملل
تاریخ انتشار : 1401/09/02نویسنده: ثمین یزدانیزمان مطالعه: 15 دقیقهنظر: 0بازدید: 76

آیا به دنبال یک دستور پخت دلپذیر برای درست کردن غذا روی گریل هستید؟ جستجوی شما در اینجا به پایان رسید؛ مرغ کبابی الهام گرفته از یونان که مطمئناً همه را سر میز شام خانوادگی یا دورهمی‌های تابستانی آن هم در فضای باز راضی می‌کند. در این مجموعه از دستور پخت‌های مرغ کبابی یونانی، ایده‌های اصلی برای سینه مرغ، کباب‌ها و سوولاکی‌های آسان، مرغ مرینیت شده با ماست و موارد دیگر را خواهید یافت.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کانولی خانگی

سوولاکی مرغ با سس زاتزیکی

 

اگرچه باید حدود دو ساعت را برای مرینیت کردن وقت بگذارید، اما این شام خوشمزه فقط به حدود 15 دقیقه زمان نیاز دارد. تانیا پتکوس شرودر خالق این دستور پخت می‌گوید این مرینیت را می‌توان برای گوشت خوک نیز استفاده کرد.

دستور پخت

سیخ‌های سوولاکی مرغ، کباب‌های یونانی مرینیت شده هستند؛ طعمی فوق العاده برای مرغ. این مرینیت را می‌توان برای گوشت خوک نیز استفاده کرد.

آماده‌سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان اضافی: 2 ساعت

زمان کلی: 2 ساعت و 30 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد اولیه

کباب‌ها:

¼ فنجان روغن زیتون

2 حبه سیر، خرد شده

2 قاشق غذاخوری آب لیمو

1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

½ قاشق چایخوری نمک

650 گرم سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان‌- به صورت لقمه‌ای خرد شود

6 عدد سیخ چوبی یا به تعداد لازم

سس:

1 ظرف (170 گرمی) ماست ساده یونانی

½ خیار- پوست کنده، بدون دانه و رنده شده

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

2 قاشق چایخوری سرکه سفید

1 حبه سیر، خرد شده

1 پیمانه نمک

1 (6 اونس) ظرف ماست ساده به سبک یونانی

½ خیار (پوست کنده، دانه و رنده شده)

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

2 قاشق چایخوری سرکه سفید

1 حبه سیر، خرد شده

مقدار بسیار کمی نمک

طرز تهیه

مرحله 1

کباب‌ها را آماده کنید: روغن زیتون، سیر، آب لیمو، پونه کوهی و نمک را در یک کیسه بزرگ زیپ‌دار مخلوط کنید. مرغ را اضافه کرده و کاملا به مرینیت آماده شده آغشته کنید، هوای اضافی را گرفته و کیسه را ببندید. به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله 2

سس را آماده کنید: ماست، خیار، روغن زیتون، سرکه، سیر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها با هم ترکیب شوند.

مرحله 3

سیخ‌های چوبی را حدود 15 دقیقه در یک کاسه آب سرد خیس کنید. گریل را در فضای باز با حرارت متوسط از قبل گرم کنید و توری آن را کمی روغن بزنید.

مرحله 4

مرغ را از مرینیت خارج کرده و به سیخ‌ها بزنید. مرینیت باقی مانده را دور بریزید.

مرحله 5

سیخ‌ها را روی گریلی که از قبل گرم شده بپزید و مرتباً بچرخانید تا همه اطراف مرغ‌ها قهوه‌ای شوند و دیگر وسط آن‌ها صورتی نباشد، هر طرف را حدود 7 تا 8 دقیقه گریل کنید. با سس زاتزیکی سرو کنید.

ارزش غذایی

در هر وعده: 268 کالری؛ پروتئین 25.5 گرم؛ کربوهیدرات 2.6 گرم؛ چربی 16.8 گرم؛ کلسترول 70.9 میلی‌گرم؛ سدیم 295 میلی‌گرم

مرغ گریل یونانی

 

به گفته سرآشپز جان؛

"راز این مرغ ساده گریل شده‌، یک مرینیت بسیار قدرتمند است و همچنین به آرامی آن را روی حرارت نیمه غیرمستقیم کباب کردن."

دستور پخت

آماده‌سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

زمان اضافی: 4 ساعت

زمان کلی: 4 ساعت و 35 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد اولیه:

6 حبه سیر (یا بیشتر بسته به سلیقه)، له شده یا خیلی ریز خرد شده

2 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

½ فنجان آب لیمو

¼ فنجان روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری سرکه سفید مقطر

6 عدد ران مرغ

1 عدد لیمو، برش داده شده

طرز تهیه

مرحله 1

سیر، پونه کوهی، تکه‌های فلفل قرمز، فلفل سیاه، آب لیمو، روغن زیتون و سرکه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

مرحله 2

2 برش بر روی پوست ران مرغ به سمت داخل تا نزدیک استخوان و یک برش در قسمت ساق ایجاد کنید. این کمک می‌کند تا تکه‌های مرغ کاملا به مرینیت آغشته شوند و باعث پخت سریع‌تر روی گریل می‌شود. هر دو طرف مرغ‌ها را با مقدار قابل توجهی نمک مزه‌دار کنید. سپس آن‌ها را به مرینیت درون کاسه اضافه کنید، به طوری مرینیت کل مرغ‌ها را  را بپوشانید. روی کاسه را ببندید و 4 تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله 3

مرغ را به سینی که روی آن دستمال کاغذی پهن کرده‌اید منتقل کنید تا کمی آب آن گرفته شود.

مرحله 4

مرغ‌های مزه‌دار شده را از روی قسمت پوست بر روی گریل با حرارت نیمه مستقیم قرار دهید (از حرارت زیاد و مستقیم اجتناب کنید تا مرغ به طور یکنواخت بپزد نه آن‌ که فقط پوست بسوزد). 6 یا 7 دقیقه بپزید. مرغ را برگردانید و 6 تا 7 دقیقه دیگر بپزید. پختن و چرخاندن را ادامه دهید و 8 تا 10 دقیقه دیگر بپزید. سپس با تکه‌های لیمو سرو کنید.

یادداشت سرآشپز:

این به قدری خوش طعم است که واقعاً نیازی به سس ندارید، اما مقداری لیموی تازه و همچنین یک ماست طعم‌‌دار خوب هستند. کافی است کمی لیمو را در مقداری ماست یونانی بچکانید و آن را با سس تند مخلوط کنید تا یک چاشنی عالی داشته باشید.

ارزش غذایی

در هر وعده: 449 کالری؛ پروتئین 40 گرم؛ کربوهیدرات 4.5 گرم؛ چربی 29.7 گرم؛ کلسترول 139.8 میلی‌گرم؛ سدیم 133.7 میلی‌گرم

سینه مرغ با سیر به سبک یونانی

 

مایکل، خالق این دستور پخت، می‌گوید:

این مرغ خوش طعم، که فقط با هفت ماده غذایی درست شده است، یک دستور غذای قدیمی خانوادگی است که در طول نسل‌ها منتقل شده است.

دستور پخت

این دستور غذا برای سال‌ها در خانواده من نسل به نسل منتقل شده است. اگر به دنبال یک سینه مرغ خوشمزه و لطیف هستید، این همان چیزی است که به دنبال آن می‌باشید، مرغی به سبک یونانی.

آماده‌سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

زمان اضافی: 1 روز

زمان کلی: 1 روز و 35 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد اولیه:

4 سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان نصف شده

1 فنجان روغن زیتون خالص

1 عدد لیمو، آب گرفته شده

2 قاشق چایخوری سیر له شده

1 قاشق چایخوری نمک

1 و ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

پ⅓ قاشق چایخوری پاپریکا

طرز تهیه

مرحله 1

هر سینه مرغ را 3 برش دهید تا مرینیت کاملا به آن نفوذ کند. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آب لیمو، سیر، نمک، فلفل و پاپریکا را حدود 30 ثانیه با هم مخلوط کنید. مرغ را در یک کاسه بزرگ گذاشته و مرینیت را روی آن بریزید. با دستان خود، مرغ را کاملا به مرینیت آغشته کنید. روی آن را بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید.

مرحله 2

گریل را از قبل با حرارت متوسط گرم کنید و کمی روغن روی توری آن بزنید.

مرحله 3

مرغ را روی گریل بپزید تا زمانی که گوشت آن دیگر صورتی رنگ نباشد.

ارزش غذایی

در هر وعده: 644 کالری؛ پروتئین 27.8 گرم؛ کربوهیدرات 4 گرم؛ چربی 57.6 گرم؛ کلسترول 68.4 میلی‌گرم؛ سدیم 659.5 میلی‌گرم

مرغ یونانی کبابی اسپچکاک

 

سوپ لاوینگ نیکول، خالق این دستور غذا، می‌گوید:

"زمان پخت یک مرغ کامل را با اسپچکاک آن سرعت بخشید. انجام این کار ساده است و فقط به یک قیچی تیز آشپزخانه و پنج دقیقه از وقت شما نیاز دارد."

دستور پخت

زمان پخت یک مرغ کامل را با اسپچکاک آن سرعت بخشید. انجام این کار ساده است و فقط به یک قیچی تیز آشپزخانه و پنج دقیقه از وقت شما نیاز دارد. کباب کردن روی حرارت غیر مستقیم مرغ را آب‌دار نگه می‌دارد.

آماده‌سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 1 ساعت

زمان اضافی: 10 دقیقه

زمان کلی: 1 ساعت و 25 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد اولیه:

1 فنجان روغن زیتون خالص

¼ فنجان آب لیمو

3 قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه خرد شده

3 حبه سیر، خرد شده

2 قاشق چایخوری رزماری تازه خرد شده

1 قاشق چایخوری ترخون خشک

1 مرغ کامل (2 کیلوگرم) ، اسپچکاک شده

نمک و فلفل سیاه آسیاب شده به میزان دلخواه

طرز تهیه

مرحله 1

روغن زیتون، آب لیمو، پونه کوهی، سیر، رزماری و ترخون را در یک ظرف با هم مخلوط کنید.

مرحله 2

یک گریل را در فضای باز با حرارت متوسط از قبل گرم کنید و توری آن را کمی روغن بزنید.

مرحله 3

مرغ را روی یک سینی فر لبه‌دار قرار دهید. نصفی از مخلوط روغن را روی مرغ بریزید و نصف باقیمانده را کنار بگذارید. با استفاده از دستان خود مخلوط روغن را روی پوست مرغ ماساژ دهید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.

مرحله 4

گوشت مرغ را در حالی که پوست آن به سمت بالا است، به مدت 50 دقیقه روی حرارت غیر مستقیم گریل کنید. سپس مرغ را روی حرارت مستقیم قرار دهید و 5 دقیقه گریل کنید. مرغ را با احتیاط به سمت پوستش برگردانید و حدود 5 دقیقه دیگر تا زمانی که پوست آن قهوه‌ای و ترد شود، گریل کنید. مرغ را درون ظرف سرو بگذارید و 10 دقیقه استراحت دهید.

مرحله 5

مخلوط روغنی که کنار گذاشته بودید را روی مرغ بریزید و سرو کنید.

یادداشت آشپز:

برای اسپچکاک کردن مرغ، از قیچی آشپزخانه‌ی تیز استفاده کنید و دو طرف ستون فقرات را بریده و بردارید. با دستان خود، دو طرف مرغ را به سمت پایین فشار دهید تا صاف شود.

ارزش غذایی

در هر وعده: 1213 کالری؛ پروتئین 39.3 گرم؛ کربوهیدرات 1.8 گرم؛ چربی 115.3 گرم؛ کلسترول 158.9 میلی‌گرم; سدیم 151 میلی‌گرم

مرغ گریل شده ماست و لیمو

 

سرآشپز جان می‌گوید:

"چیزی خاص در مورد کاری که ماست در زمان پخت همراه با دودش بر روی ذغال با مرغ انجام می‌دهد، وجود دارد. ماست عطر و طعمی تند می‌دهد که باعث افزایش تمام طعم دهنده‌های دیگر می‌شود."

دستور پخت

ماست بدون این که گوشت را به بیش از حد نرم کند، باعث تردی آن می‌شود. ماست مرغ را در هنگام گریل به رنگ قهوه‌ای کاراملی تیره بدون طعم سوختگی تبدیل می‌کند.

آماده‌سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 35 دقیقه

زمان اضافی: 3 ساعت

زمان کلی: 3 ساعت و 50 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد اولیه:

½ فنجان ماست یونانی کم چرب ساده

½ لیمو، آب گرفته

1 قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

4 حبه سیر، له شده

1 قاشق غذاخوری پاپریکا

1 قاشق چایخوری ادویه فرانسوی (herbes de Provence)

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

1 مرغ کامل (حدود 2 کیلو و 500 گرم)، به 8 تکه خرد شود

½ فنجان ماست یونانی کم چرب ساده

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

1 قاشق چایخوری هریسا

مقدار بسیار کمی نمک

طرز تهیه

مرحله 1

نصف فنجان ماست، آب نصف لیمو ، پوست لیمو، روغن زیتون، سیر، پاپریکا، ادویه فرانسوی، 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. همه مواد را در یک کیسه پلاستیکی زیپ‌دار بریزید. مرغ را اضافه کنید، تا به مرینیت کاملا آغشته شود، هوای اضافی را گرفته و کیسه را ببندید. حداقل 3 ساعت در یخچال برای مزه‌دار شدن بگذارید.

مرحله 2

یک گریل در فضای باز را با حرارت متوسط ​​ گرم کنید و روی توری را کمی روغن بزنید.

مرحله 3

نصف فنجان ماست، 1 قاشق غذاخوری آب لیمو و هاریسا را ​​در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کرده و کنار بگذارید.

مرحله 4

مرغ را از کیسه خارج کنید و روی یک بشقاب یا سینی فر که با دستمال کاغذی پوشانده شده است بگذارید. تکه‌های مرغ را با دستمال کاغذی بیشتری خشک کنید. سپس با کمی نمک مزه‌دار کنید.

مرحله 5

مرغ را با پوست به سمت پایین روی گریلی که از قبل گرم شده به مدت 2 دقیقه بگذارید. هر قطعه را برگردانده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید.

مرحله 6

به مدت 30 تا 35 دقیقه، گریل کنید، گاهی بچرخانید، با درب بسته تا زمانی که خوب قهوه‌ای شوند و گوشت مرغ دیگر صورتی نباشد.

مرحله 7

مرغ را با مخلوط ماست و هاریسا در کنارش سرو کنید.

یادداشت ویراستار:

اگر فروشگاه شما سس هاریسا ندارد، می‌توانید با این دستور پخت هاریسای‌ خود را درست کنید.

ارزش غذایی

در هر وعده: 523 کالری؛ پروتئین 55.2 گرم؛ کربوهیدرات 5.8 گرم؛ چربی 29.9 گرم؛ کلسترول 168.6 میلی‌گرم؛ سدیم 590.4 میلی‌گرم

مرغ یونانی

 

شما فقط به هفت مواد اولیه برای این شام ساده نیاز دارید: روغن زیتون، سیر، رزماری، آویشن، پونه کوهی، آب دو عدد لیمو و یک مرغ کوچک.

دستور پخت

این مرغ یونانی یک غذای تابستانی بسیار سبک و خوب است. من آن را با گوجه فرنگی خلال شده و پنیر فتا و نان سیر سرو می‌کنم.

آماده‌سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

زمان اضافی: 8 ساعت

زمان کلی: 8 ساعت و 45 دقیقه

مناسب برای: 8 نفر

مواد اولیه:

½ فنجان روغن زیتون

3 حبه سیر، خرد شده

1 قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده

1 قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده

1 قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه خرد شده

2 عدد لیمو، آب گرفته

1 مرغ (1 کیلو و 800 گرم)، خرد شده

طرز تهیه

مرحله 1

روغن زیتون، سیر، رزماری، آویشن، پونه کوهی و آب لیمو را در یک ظرف شیشه‌ای مخلوط کنید. تکه‌های مرغ را در مخلوط قرار دهید، روی آن را بپوشانید و 8 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

مرحله 2

گریل را با حرارت زیاد از قبل گرم کنید.

مرحله 3

توری گریل را کمی روغن بزنید. مرغ را روی گریل قرار دهید و مرینت را دور بریزید. هر طرف تکه‌های مرغ 15 دقیقه بپزید. قطعات کوچک‌تر مرغ سریع‌تر آماده می‌شوند.

یادداشت ویراستار:

اطلاعات مربوط به ارزش غذایی برای این دستور غذا شامل مقدار کامل مواد تشکیل دهنده مرینیت می‌باشد. بسته به زمان مرینیت، مواد اولیه، زمان پخت و غیره، میزان واقعی مرینیت خرده شده متفاوت خواهد بود.

ارزش غذایی

در هر وعده: 412 کالری؛ پروتئین 31.1 گرم؛ کربوهیدرات 3.5 گرم؛ چربی 30.7 گرم؛ کلسترول 97.1 میلی‌گرم؛ سدیم 94.6 میلی‌گرم

کباب مرغ با سس رنچ و رزماری

 

تمام کسانی که از این دستور پخت خوشمزه و آب‌دار استفاده می‌کنند می‌گویند که از آن سیر نمی‌شوند؛ این دستور پخت تقریباً 4000 نقد بسیار عالی دارد.  منتقد سوزان دی می‌گوید:

"این مرغ‌ها بهشتی بودند. من و شوهرم اگر می‌توانستیم به آن 10 ستاره می‌دادیم."

دستور پخت

این دستور مرغ با سس رنچ و رزماری بسیار خوشمزه، لطیف و آبدار است طوری که مرغ در دهان شما آب می‌شود. حتی حساس‌ترین افراد در غذا خوردن هم برای آخرین قطعه‌ی آن التماس می‌کند.

آماده‌سازی: 50 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان کلی: 1 ساعت

مناسب برای: 6 نفر

مواد اولیه:

½ فنجان روغن زیتون

½ فنجان سس رنچ

3 قاشق غذاخوری سس گوشت ورچستر

۱ قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده

2 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری آب لیمو

1 قاشق چایخوری سرکه سفید

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

1 قاشق غذاخوری شکر سفید (اختیاری)

5 سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان- نصف شده و به تکه‌های 2.5 سانتی برش دهید

طرز تهیه

مرحله 1

در یک کاسه متوسط، روغن زیتون، سس رنچ، سس گوشت ورچستر، رزماری، نمک، آب لیمو، سرکه سفید، فلفل و شکر را با هم مخلوط کنید. بگذارید 5 دقیقه بمانند. مرغ را در کاسه بریزید و هم بزنید تا به مرینیت آغشته شود. روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

مرحله 2

گریل را از قبل با حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را به سیخ بکشید و مرینیت را دور بریزید.

مرحله 3

توری گریل را کمی روغن بزنید. سیخ‌های مرغ را به مدت 8 تا 12 دقیقه گریل کنید، یا تا زمانی که وسط مرغ دیگر در صورتی رنگ نباشد.

ارزش غذایی

در هر وعده: 378 کالری؛ پروتئین 19.9 گرم؛ کربوهیدرات 4.8 گرم؛ چربی 30.7 گرم؛ کلسترول 59.2 میلی‌گرم؛ سدیم 1097.2 میلی‌گرم

کباب مرغ مرینیت شده

 

به گفته منتقد پنج ستاره الکسیس81 (alexis81):

"این کباب‌ها واقعا خوشمزه هستند. من آن‌ها را برای جشن عروسی‌ام درست کردم و همه آن‌ها در یک لحظه خورده شدند."

دستور پخت

این دستور پخت عالی تابستانی را یکی از دوستانم سال‌ها پیش به من داد. می‌توانید هر نوع سبزی که می‌خواهید درون سیخ‌ها قرار دهید. وقتی سیروپ ذرت روشن را در مواد می‌بینید نگران نباشید، زیرا به خوبی با مواد عالی ترکیب می‌شود! این یک تغییر عالی است. حتی می‌توانید از سبزیجات صرف نظر کنید و فقط مرغ را به سیخ بکشید. نوش جان!

آماده‌سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

زمان اضافی: 2 ساعت

زمان کلی: 2 ساعت و 35 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد اولیه:

1 فنجان روغن نباتی

½ فنجان سس سویا

½ فنجان سیروپ ذرت روشن

¼ فنجان آب لیمو

2 قاشق غذاخوری کنجد

½ قاشق چایخوری پودر سیر

نمک سیر به میزان دلخواه

4 سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان- نصف شده و به تکه‌های 5 سانتی‌متر خرد کنید

1 بسته قارچ (250 گرم) تازه خرد شده

2 عدد پیاز، به 4 قسمت خرد شده

1 فلفل دلمه‌ای سبز، به تکه‌های درشت خرد شده

طرز تهیه

مرحله 1

در یک کاسه متوسط، روغن نباتی، سس سویا، سیروپ ذرت روشن، آب لیمو، دانه کنجد، پودر سیر و نمک سیر را با هم مخلوط کنید. مرغ را در مخلوط قرار دهید. روی آن را پوشانده و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله 2

گریل را در فضای باز با حرارت متوسط گرم کنید و کمی روغن روی توری آن کنید. مرغ را با قارچ، پیاز و فلفل دلمه‌ای سبز به سیخ‌ها بكشید. مرینیت را در یک قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید. 5 تا 10 دقیقه بپزید.

مرحله 3

سیخ‌ها را روی گریل از قبل آماده شده قرار دهید. 15 تا 20 دقیقه بپزید و مرتب بچرخانید تا مرغ‌ها دیگر صورتی نباشند. در 10 دقیقه آخر مرتباً مرینیت جوش آمده را روی آن بمالید.

ارزش غذایی

در هر وعده: 816 کالری؛ پروتئین 32.8 گرم؛ کربوهیدرات 44.9 گرم؛ چربی 58.5 گرم؛ 68.4 میلی‌گرم; سدیم 1995 میلی‌گرم

سالاد مرغ مدیترانه‌ای

 

مارجوری، خالق این دستور پخت، می‌گوید:

"سینه‌های مرغ لطیف و بدون استخوان مزه‌دار شده در سس گوجه‌فرنگی خشک شده، به همراه فلفل دلمه‌ای شیرین گریل می‌شوند و همراه با فتا و زیتون سرو می‌شوند."

دستور پخت

سینه‌های مرغ لطیف و بدون استخوان مزه‌دار شده در سس گوجه‌فرنگی خشک شده، به همراه فلفل دلمه‌ای شیرین گریل می‌شوند و همراه با فتا و زیتون سرو می‌شوند.

آماده‌سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان اضافی: 35 دقیقه

زمان کلی: 1 ساعت

مناسب برای: 4 نفر

مواد اولیه:

1 و ½ فنجان سس سالاد گوجه فرنگی خشک شده و پونه کوهی

4 سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان نصف شده

2 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز نصف شده و بدون دانه

1 بوته کاهو- شسته، خشک و خرد شده

1 فنجان زیتون سیاه، آبکش شده

250 گرم پنیر فتا، خرد شده

1 و ½ فنجان سس سالاد گوجه فرنگی خشک شده و پونه کوهی

طرز تهیه

مرحله 1

در یک ظرف کم عمق، سینه‌های مرغ را بچینید و به طور یکنواخت با 1 فنجان سس سالاد روی آن‌ها را بپوشانید. روی آن را محکم بپوشانید و به مدت 20 دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله 2

گریل خود را از قبل با حرارت زیاد گرم کنید. در حالی که گریل گرم می‌شود، کاهو، زیتون و پنیر فتا را در یک ظرف مناسب برای سالاد بچینید.

مرحله 3

مرغ را از مرینیت خارج کرده و روی گریل قرار دهید. هر طرف سینه مرغ را به مدت 6 تا 8 دقیقه بپزید. فلفل‌ها را روی گریل بچینید و نصف فنجان سس باقیمانده را روی آن بمالید. (از مرینیت باقیمانده مرغ استفاده نکنید!) فلفل‌ها فقط به چند دقیقه زمان نیاز دارند‌- مراقب باشید نسوزند!

مرحله 4

مرغ و فلفل‌ها را از روی گریل بردارید و وقتی به اندازه کافی سرد شدند، آن‌ها را به صورت نواری برش دهید. فلفل و مرغ را روی سالاد بچینید و با باقیمانده سس سرو کنید.

ارزش غذایی

در هر وعده: 720 کالری؛ پروتئین 33.2 گرم؛ کربوهیدرات 23 گرم؛ چربی 51.5 گرم؛ کلسترول 93.7 میلی‌گرم; سدیم 2213.2 میلی‌گرم

مرغ فتا یونانی

 

مرینیت ماست با طعم سیر، پونه کوهی و فلفل سیاه مرغ کبابی را بیشتر آبدار می‌کند. و پنیر فتا خرد شده بهترین گزینه نهایی است.

دستور پخت

یک غذای مرغ ساده و خوش طعم. پنیر فتا آن را خاص می‌کند. می‌توانید مرغ را در طبقه پایین فر نیز بپزید.

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان اضافی: 4 ساعت

زمان کلی: 4 ساعت و 10 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد اولیه:

1 فنجان ماست ساده

2 حبه سیر، خرد شده

½ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

4 سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان نصف شده

½ فنجان پنیر فتا، خرد شده

¼ فنجان جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه

مرحله 1

ماست، سیر، پونه کوهی و فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. مرغ را به مرینیت ماست اضافه کنید تا همه مرغ را بپوشاند. روی آن را پوشانده و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله 2

گریل را در فضای باز را با حرارت متوسط گرم کنید و توری آن را کمی روغن بزنید.

مرحله 3

مرغ را از مرینیت ماست خارج کنید؛ روی گریل از قبل گرم شده قرار دهید تا 6 دقیقه بپزد؛ مرغ را چرخانده و روی آن پنیر فتا بپاشید. 4 تا 6 دقیقه دیگر بپزید تا وسط مرغ دیگر صورتی نباشد. در آخر با جعفری تازه تزئین کنید.

ارزش غذایی

در هر وعده: 252 کالری؛ پروتئین 31.5 گرم؛ کربوهیدرات 6.5 گرم؛ چربی 10.4 گرم؛ کلسترول 96.3 میلی‌گرم؛ سدیم 453.2 میلی‌گرم

سالاد سوولاکی مرغ

 

برن، خالق این دستور پخت، می‌گوید: "این یک سالاد عالی با الهام از یونان به همراه سوولاکی مرغ، کاهو، فلفل دلمه‌ای، خیار و گوجه فرنگی است که با سس زاتزیکی سرو می‌شود."

دستور پخت

این یک سالاد عالی با الهام از یونان به همراه سوولاکی مرغ، کاهو، فلفل دلمه‌ای، خیار و گوجه فرنگی است که با سس زاتزیکی سرو می‌شود. در صورت تمایل روی آن پنیر فتا بپاشید.

آماده‌سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان اضافی: 2 ساعت

زمان کلی: 2 ساعت و 30 دقیقه

مناسب برای: 4 نفر

مواد اولیه:

1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری ادویه یونانی

1 عدد لیمو، آب گرفته شده

2 حبه سیر، ریز رنده شده یا خرد شده

450 گرم سینه مرغ بدون استخوان

6 قاشق غذاخوری سس زاتزیکی

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

مقدار بسیار کمی نمک

1 بوته کاهو، شسته شده و خرد شده

½ فنجان فلفل دلمه‌ای قرمز باریک خرد شده

½ خیار، ورقه شده

250 گرم گوجه گیلاسی، نصف شده

طرز تهیه

مرحله 1

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، ادویه یونانی، آب لیمو و سیر را در یک کاسه شیشه‌ای ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. مرغ را به مرینیت اضافه کنید تا روی تمام مرغ‌ها کاملا با مواد پوشانده شود. حداقل 2 ساعت اما نه بیشتر از 4 ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله 2

زاتزیکی، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری آب لیمو و نمک را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سس سالاد را تا زمان نیاز در یخچال بگذارید.

مرحله 3

گریل را در فضای باز را با حرارت زیاد گرم کنید و روی توری آن را کمی روغن بزنید.

مرحله 4

تکه‌های مرغ را روی گریل قرار دهید و به مدت 5 دقیقه بپزید، بچرخانید و کباب کنید تا زمانی که  وسط آن دیگر صورتی نباشد، و حدود 5 دقیقه دیگر بپزید.

مرحله 5

کاهو، فلفل دلمه‌ای، خیار و گوجه فرنگی گیلاسی را در یک ظرف مناسب برای سالاد ترکیب کنید. سس زاتزیکی را روی آن بریزید و هم بزنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. سالاد را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید و مرغ پخته شده را روی آن قرار دهید.

ارزش غذایی

در هر وعده: 287 کالری؛ پروتئین 26.8 گرم؛ کربوهیدرات 13.9 گرم؛ چربی 32.3 گرم؛ کلسترول 64.6 میلی‌گرم; سدیم 483.6 میلی‌گرم

برگر مرغ یونانی با فتا

 

یک سورپرایز در این برگرهای مرغ خوشمزه به سبک یونانی وجود دارد: پنیر فتا خامه‌ای در وسط آن. گوجه فرنگی خشک شده و ریحان طعم تازه و لذت بخشی به آن می‌دهد.

دستور پخت

این برگرهای مرغ کبابی به سبک یونانی به طرز سورپرایز کننده‌ای پنیر فتا درون خود دارند.

آماده‌سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان کلی: 25 دقیقه

مناسب برای: 5 نفر

مواد اولیه:

مرغ چرخ کرده 450 گرم

½ فنجان آرد سوخاری

1 عدد تخم مرغ

1 قاشق غذاخوری آب لیمو

2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی خشک شده و خرد شده

1 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده

3 قاشق چایخوری پونه کوهی تازه خرد شده

نمک و فلفل به میزان دلخواه

50 گرم پنیر فتا خرد شده

طرز تهیه 

مرحله 1

گریل را در فضای باز با حرارت متوسط از قبل گرم کنید و توری را کمی روغن بزنید.

مرحله 2

مرغ، آرد سوخاری ، تخم مرغ، آب لیمو، گوجه فرنگی خشک شده، ریحان، پونه کوهی، نمک و فلفل را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. مواد آماده شده را به 5 گوشت برگر تقسیم کنید. پنیر فتا را نیز به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید.  هر تکه از پنیر فتا را روی هر قسمت گوشت برگر قرار دهید و سپس مواد را دور پنیر بپیچید تا فتا در وسط آن محکم شود.

مرحله 3

گوشت‌های برگر مرغ‌ را روی گریل از قبل گرم شده بپزید و هر طرف را 5 الی 7 دقیقه تا زمانی که داخل آن دیگر صورتی رنگ نباشد بپزید.

ارزش غذایی

در هر وعده: 192 کالری؛ پروتئین 25.5 گرم؛ کربوهیدرات 9.5 گرم؛ چربی 5.2 گرم؛ کلسترول 100 میلی‌گرم؛ سدیم 307.2 میلی‌گرم

مرغ شکم پر با پنیر خامه‌ای یونانی

 

بنابر گفته چیکین، خالق این دستور غذا می‌گوید:

"این یک ترکیب خامه‌ای خوشمزه از طعم‌های یونانی که در مرغ پیچیده شده است، می‌باشد. من همین دیشب این را کنار هم گذاشتم و نتیجه شگفت انگیز بود."

دستور پخت

این یک ترکیب خامه‌ای خوشمزه از طعم‌های یونانی که در مرغ پیچیده شده است، می‌باشد. من همین دیشب این را کنار هم گذاشتم و نتیجه شگفت انگیز بود. من 3 سینه مرغ درست کردم و هنوز یک کاسه بزرگ از مواد پرکننده (فیلینگ) داخل مرغ دارم که می‌خواهم چندین غذای دیگر هم با آن درست کنم. امشب‌  برگرهای شکم پر. فردا پر کردن نان چاودار با میگو یا خیار به عنوان پیش غذا. همچنین ممکن است با گوشت بره، ماهی یا ساندویچ با کاهو خوشمزه باشد. این فیلینگ را حتما امتحان کنید زیرا به تنهایی خوشمزه است و با سالاد یونانی یا با غذایی در کنارش سرو کنید.

آماده‌سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

زمان کلی: 30 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد اولیه:

6 سینه مرغ یا بیشتر بدون پوست و بدون استخوان نضف شده

1 ظرف پنیر خامه‌ای (250 گرم) زده شده

¾ فنجان پنیر فتا خرد شده

1 عدد گوجه فرنگی خرد شده

1 قوطی زیتون سیاه (170 گرم) خرد شده

¼ پیاز، خرد شده

¼ فنجان اسفناج تازه خرد شده

طرز تهیه

مرحله 1

گریل را در فضای باز با حرارت متوسط گرم کنید و توری آن را کمی روغن بزنید.

مرحله 2

هر سینه مرغ را از یک طرف تا وسط به صورت افقی تا حدود 1.5 سانتی‌متری طرف دیگر ببرید. آن را مانند یک کتاب باز کنید.

مرحله 3

پنیر خامه‌ای، پنیر فتا، گوجه فرنگی، زیتون، پیاز و اسفناج را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. با یک قاشق مخلوط پنیر را روی 1 طرف سینه مرغ باز شده بریزید. سپس سینه مرغ را بسته تا کنید و روی یک تکه فویل آلومینیومی قرار دهید.

مرحله 4

سینه‌های مرغ را روی گریلی که از قبل گرم شده 15 تا 20 دقیقه بپزید تا زمانی که دیگر وسط آن‌ها صورتی رنگ نباشد.

یادداشت آشپز:

اسفناج و پیاز بهتر است در غذاساز خرد شوند.

ارزش غذایی

در هر وعده: 356 کالری؛ پروتئین 30.4 گرم؛ کربوهیدرات 6.6 گرم؛ چربی 23.2 گرم؛ کلسترول 128.2 میلی‌گرم; سدیم 817.9 میلی‌گرم

شیش کباب مرغ جزیره یونانی

 

به گفته خالق این دستور پخت، دولچه کوئوکو:

"این یک تغییر خوب از مرغ کبابی معمولی است. این غذا با نان پیتا، زاتزیکی سیر و سالاد یونانی بسیار عالی سرو می‌شود."

دستور پخت

 گوشت بره را می‌توان جایگزین مرغ کرد و از انواع سبزیجات نیز می‌توان استفاده کرد.

آماده‌سازی: 20 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

زمان اضافی: 2 ساعت

زمان کلی: 2 ساعت و 30 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد اولیه:

¼ فنجان روغن زیتون

¼ فنجان آب لیمو

¼ فنجان سرکه سفید

2 حبه سیر، خرد شده

1 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده

1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

½ قاشق چایخوری آویشن خشک

¼ قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

900 گرم سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان، به تکه‌های 5 سانتی‌متری خرد شود

6 عدد سیخ چوبی

2 فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز بزرگ، به تکه‌های 2.5 سانتی‌متری خرد شود

1 پیاز بزرگ، به 4 قسمت خرد کرده و لایه‌ها را از هم جدا کنید

12 عدد گوجه گیلاسی

12 عدد قارچ تازه

طرز تهیه:  

مرحله 1

روغن زیتون، آب لیمو، سرکه، سیر، زیره، پونه کوهی، آویشن، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه شیشه‌ای یا سرامیکی بزرگ با هم مخلوط کنید. مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا به مواد آغشته شود. روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله 2

سیخ‌های چوبی را قبل از استفاده حدود 30 دقیقه در آب خیس کنید.

مرحله 3

گریل را در فضای باز با حرارت متوسط از قبل گرم کرده و توری آن را کمی روغن کنید.

مرحله 4

مرغ را از مرینیت خارج کرده و مایع اضافی را از آن جدا کنید. مرینیت باقیمانده را دور بریزید. تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را با تکه‌های فلفل دلمه‌ای، پیاز، گوجه گیلاسی و قارچ به سیخ بکشید.

مرحله 5

سیخ‌ها را روی گریلی که از قبل گرم شده بپزید و حدود 10 دقیقه مرتباً بچرخانید تا همه اطراف مرغ به خوبی قهوه‌ای شده و وسط آن دیگر صورتی نباشد.

ارزش غذایی

در هر وعده: 290 کالری؛ پروتئین 33.8 گرم؛ کربوهیدرات 9.3 گرم؛ چربی 13.1 گرم؛ کلسترول 86.1 میلی‌گرم؛ سدیم 180.6 میلی‌گرم

کاسه کینوا مرغ یونانی

 

این کاسه کینوا درست شده با مرغ کبابی، زیتون، نخود، گوجه فرنگی، پیاز قرمز و فلفل دلمه‌ای- برای غذا کاملاً عالی است.

دستور پخت

تغییری تازه در غذاهای مدیترانه‌ای

آماده‌سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

زمان اضافی: 1 ساعت و 40 دقیقه

زمان کلی: 2 ساعت و 50 دقیقه

مناسب برای: 6 نفر

مواد اولیه:

برای مرینیت مرغ:

3 ظرف (150 گرم) ماست یونانی

1 قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک

½ لیمو، آب گرفته شده

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

½ قاشق چایخوری سیر دانه بندی شده

900 گرم سینه مرغ

کوینو:

2 فنجان آب مرغ

1 فنجان کینوا

2 حبه سیر، خرد شده

مواد داخل کاسه:

3 عدد خیار کوچک، خرد شده

2 عدد فلفل قرمز کبابی شده، آبکش و خلالی شده

1 پیمانه گوجه فرنگی، نصف شده

1¼ فنجان زیتون، حلقه‌ای شده

1 قوطی (450 گرم) نخود، آبکشی کرده

½ فنجان پیاز قرمز خرد شده

سس:

¼ فنجان روغن زیتون

1 بسته (110 گرم) پنیر فتا خرد شده

1 عدد لیمو، آب گرفته شده

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

½ قاشق چایخوری شوید خشک

¼ قاشق چایخوری پودر سیر

طرز تهیه

مرحله 1

ماست یونانی، پونه کوهی، آب لیمو، فلفل سیاه و پودر سیر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. مرغ را اضافه کرده تا با مخلوط ماست پوشیده شود. روی آن را بپوشانید، در یخچال بگذارید واجازه دهید تا 1 ساعت و نیم مزه‌دار شود.

مرحله 2

آب مرغ، کینوآ و سیر را در یک قابلمه کوچک با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشند. درب آن را ببندید و حرارت را کم کنید. حدود 20 دقیقه بجوشانید تا کینوآ نرم شده و آب آن جذب شود.

مرحله 3

قفسه فر را در فاصله 15 سانتی‌متری شعله فر قرار دهید و فر را از قبل گرم کنید. یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. روی فلفل‌ها برش زده و آن‌ها را روی سینی فر آماده شده قرار دهید.

مرحله 4

فلفل‌ها را زیر قفسه‌ی فری که از قبل گرم شده بگذارید تا 5 الی 8 دقیقه بپزند و پوست فلفل‌ها سیاه شود. قبل از برش دادن فلفل‌ها و ریختن‌ آن‌ها در کاسه، اجازه دهید چند دقیقه خنک شوند.

مرحله 5

گوجه فرنگی، نخود، زیتون و پیاز را در ظرف‌هایی جداگانه بریزید.

مرحله 6

گریل را در فضای باز با حرارت متوسط ​​گرم کنید و توری آن را کمی روغن بزنید.

مرحله 7

روغن زیتون، سرکه، پنیر فتا، آب لیمو، فلفل سیاه، پونه کوهی، شوید و پودر سیر را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. سس را هم بزنید و مطمئن شوید که پنیر فتا خرد شده است.

مرحله 8

مرغ را به مدت 8 تا 12 دقیقه کباب کنید تا وسط آن دیگر صورتی نباشد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و حدود 10 دقیقه استراحت دهید.

مرحله 9

داخل 6 کاسه را کینوآ بریزید. خیار، فلفل دلمه‌ای کباب شده، گوجه فرنگی، زیتون، نخود و پیاز قرمز را در اطراف کاسه بچینید. مرغ را نیز اضافه کنید.

مرحله 10

سس را خیلی خوب هم بزنید و با قاشق را به یک اندازه روی کاسه‌ها بریزید.

ارزش غذایی

در هر وعده: 1001 کالری؛ پروتئین 47.3 گرم؛ کربوهیدرات 46 گرم؛ چربی 70.2 گرم؛ کلسترول 120.9 میلی‌گرم؛ سدیم 1436.4 میلی‌گرم.

 


برای دیدن بهترین و نزدیکترین کافه و رستوران های اطراف خودتان روی لینک کلیک کنید

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است