کوکی عنکبوتی شکلاتی؛ شیرینی لذیذ و خوشمزه
این یک دسر و میان وعدهی سرگرمکننده برای عزیزانتان است که درست کردن آن به اندازهی کافی حتی برای بچهها آسان است تا در پخت آن به شما کمک کنند؛ البته اگر از کوکیهای عنکبوتی ترسی ندارند! من ایدهای را که در سایتها یافتم تغییر دادم تا هزینهی کمتری داشته باشد و جمع آوری آن برای همه آسانتر باشد.
مواد لازم برای تهیه کوکی عنکبوتی
- نصف پیمانه روغن قنادی
- نصف پیمانه کره بادام زمینی
- نصف پیمانه شکر قهوهای
- نصف پیمانه شکر سفید
- 1 عدد تخم مرغ زده شده
- 2 قاشق غذاخوری شیر
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 تا سهچهارم پیمانه آرد چند منظوره
- 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یکچهارم پیمانه شکر سفید برای غلتاندن
- 240 گرم شکلات توپی با فیلینگ شکلات صاف (مانند ترافل) در یخچال قرار دهید تا سرد شود
- 48 عدد چشم آب نباتی تزئینی (میتوانید با خامه یا شکلات سفید هم این چشمها را درست کنید)
- نصف پیمانه فراستینگ شکلاتی آماده شده
طرز تهیه کوکی عنکبوتی شکلات و کره بادام زمینی
مرحلهی 1
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سینی پخت را با استفاده از کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحلهی 2
کره بادام زمینی، شکر قهوهای و شکر سفید را با همزن برقی در یک ظرف بزرگ هم بزنید تا یک دست و صاف شود. تخم مرغ را به مخلوط خامهای بزنید تا به خوبی یک دست و حباب مانند شود. شیر و عصاره وانیل را در مخلوط هم بزنید تا صاف شود.
مرحلهی 3
آرد، جوش شیرین و نمک را در یک کاسهی کوچک با هم مخلوط کنید. به مخلوط مرطوب در ظرف بزرگ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً به خمیر تبدیل شود. خمیر را به 48 گلوله تقسیم کرده و شکل دهید.
مرحلهی 4
یک چهارم پیمانه شکر سفید را در یک کاسهی بزرگ و کم عمق بریزید. گلولههای خمیر را در شکر بغلتانید تا پوشانده شوند و به فاصلهی حدود 5 سانتی متر از هم روی ورقههای پخت آماده شده بچینید.
مرحلهی 5
10 تا 12 دقیقه در فر از قبل گرم شده، بپزید تا رنگ روی آن قهوهای طلایی شود. کوکیها را از فر خارج کرده و با استفاده از انتهای صاف یک قاشق چوبی، به سرعت یک گودی را در وسط هر شیرینی ایجاد کنید. کوکیها را به مدت 10 دقیقه روی ورقهها خنک کنید و سپس به توری سیمی منتقل کنید تا کاملاً سرد شوند.
مرحلهی 6
هر شکلات توپی را به دو نیم برش دهید. یک تکه را به صورتی روی هر شیرینی قرار دهید که طرف گرد آن به سمت بالا باشد.
مرحلهی 7
ماست را با قاشق در یک کیسهی شیرینی با نوک گرد کوچک یا یک کیسه فریزر پلاستیکی که یک سر آن کمی بریده شده است، بریزید. مقدار کمی از ماست را به هر یک از کرههای شکلاتی بزنید و دو عدد را روی هر آب نبات شکلاتی بچسبانید تا شبیه چشم شود. سپس چهار خط نازک، که از پایه آب نبات شروع میشود، از هر طرف روی شیرینیها به شکل پای عنکبوت ایجاد کنید.
مرحله 8
اجازه دهید فراستینگ در دمای اتاق حدود 30 دقیقه سفت شود. کوکیها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی کرهای شکلاتی(آسان و فوری)
نکات قابل توجه در پخت:
- قاشق اسکوپ یا پشت قاشق برای ایجاد گودی روی کلوچهها عالی عمل میکند.
- سرد نگه داشتن توپ شکلاتی باعث میشود که راحتتر از وسط نصف شود و در صورت گرم شدن بیش از حد از هم باز میشوند یا ترک خواهند خورد.
ارزش غذایی
در هر وعده به صورت تغذیهی کامل: 117 کالری؛ پروتئین 7/1 گرم؛ کربوهیدرات 4/14 گرم؛ چربی 3/6 گرم؛ کلسترول 7 میلی گرم؛ سدیم 78 میلی گرم
بهترین شیرینی فروشی در اطراف خودت رو در بیزاَپ پیدا کن.