لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

طرز تهیه کوکی زنجبیلی خوش عطر و خوشمزه

تاریخ انتشار : 1400/12/15نویسنده: زهرا اربابانزمان مطالعه: 3 دقیقهنظر: 0بازدید: 427

زنجبیل قرن‌ها است که یک ماده خوش عطر برای دسرها و غذاها است. در واقع، نسخه‌های اولیه‌ی این شیرینی‌های خوشمزه و ترد احتمالاً توسط راهبان قرون وسطایی در آلمان در اوایل قرن سیزدهم اختراع شده است.

لحظه‌ای که عطر دارچین، میخک، زنجبیل و جوز هندی از آشپزخانه به مشام می‌رسد، همه دوست دارند بدانند که در آشپزخانه شما چه خبر است. به علاوه این کوکی‌های کلاسیک یک خوراکی مناسب برای تعطیلات هستند. آن‌ها به راحتی تهیه می‌شوند و در ظرف در بسته قابل نگهداری هستند. تندی زنجبیل به خوبی با یک فنجان چای یا قهوه گرم ترکیب می‌شود که می‌توانید در یک عصر دلنشین آن را میل کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی زنجبیلی

  • 3/4 فنجان کره‌ی نرم شده یا شورتنینگ
  • 1/4 فنجان شکر دانه ریز به اضافه 4 قاشق غذاخوری ملاس
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 فنجان آرد چند منظوره
  • 2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1 قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده

طرز تهیه کوکی زنجبیلی

1- مواد اولیه را تهیه کنید.

2- فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کنید. دو ورقه کوکی را با کاغذ روغنی بپوشانید.

3- کره، شکر، ملاس و تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا سبک و پفکی شود.

4- آرد، جوش شیرین، دارچین، میخک، زنجبیل و جوز هندی را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید.

5- مخلوط آرد را در مخلوط ملاس هم بزنید.

6- خمیر را با استفاده از یک قاشق غذاخوری به شکل توپ‌های حدوداً 5 سانتی متری درآورید و در شکر گرانول اضافی بغلتانید.

7- خمیر زنجبیل را در شکر بغلتانید.

8- هر توپ را به فاصله 5 سانتی متر از هم روی ورقه‌های شیرینی آماده شده قرار دهید. به مدت 12 دقیقه بپزید تا شیرینی نرم‌تر و بیشتر برای میل کردن ترد شود.

9- روی یک توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.

نکات قابل توجه برای پخت کوکی زنجبیلی

  • این دستور غذا با کره نرم شده نتیجه مطلوبی می‌دهد.
  • شورتنینگ باعث می‌شود شیرینی‌های پخته شده با بافت بالاتر و سبک‌تری تولید شوند، در حالی که کره باعث می‌شود کوکی‌ها صاف‌تر و تردتر شوند.
  • شورتنینگ در دمای اتاق نرم است؛ بنابراین اگر زمان زیادی ندارید و کره‌ی شما ذوب نشده است، گزینه‌ی مناسبی می‌تواند باشد.
  • بهتر است این موضوع را بدانید که بسیاری از برندهای اصلی شورتنینگ اکنون تمام محصولات شورتنینگ خود را بدون چربی تولید می‌کنند، پس نگران چربی خود نباشید!

بهترین شیرینی فروشی را در بیزاَپ پیدا کنید.


 

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است