این شما و این کوکی های شکلاتی مغذی فوق العاده آسان!
این دستور پخت کوکی با بستنی خامهای سازگار با کتو ترکیبی بینقص از بافت ترد و کرمی است. حتی بعد از ساعتها ماندن در فریزر، همچنان بافت کرمی وسوسه کننده خود را نگه داشته و قبل از سرو شدن تنها به کمی زمان برای نرم شدن نیاز دارد. در حالی که این بستنی بسیار اعتیادآور است اما در عین حال واقعاً از نظر مواد مغذی، غنی و سیر کننده است. طولی نمیکشد که بعد خوردن از چند قاشق سیر شوید. اگر میخواهید بستنی کرمی و غلیظ داشته باشید پس میتوانید آن را مستقیماً بعد از بیرون آوردن از دستگاه سرو کنید. اگر بافت سفتتری را ترجیح میدهید، بهترین زمان برای خوردن این بستنی، زمانی است که حداقل به مدت سه ساعت در فریزر مانده باشد. در آخر، من معمولاً این بستنی را با شکلات آب شده و شیرین شده با استویا سرو میکنم. هنگامی که شکلات شروع به خنک شدن میکند، جامد شده و حتی تکههای شکلاتی از خود به جای میگذارد.
این بستنی همچنین هنگام سرو شدن با کوکی شکلاتی لذیذ میشود! برای اینکه کوکیهای شکلاتی کتو را به راحتی کنار بستنی خود داشته باشید، تنها لازم است دستور پخت کوکیها را دو برابر کنید. طبق دستورالعمل، از نصف خمیر برای بستنی استفاده کنید. سپس، با استفاده از نیمه دیگر خمیر، مقدار یک قاشق غذاخوری خمیر را به شکل کوکی کوچک در بیاورید. آنها را روی یک کاغد پوستی در یک خط و به فاصلههای یکسان قرار دهید. من فهمیدم که زمان پخت آنها تقریباً مانند زمان پخت خمیر برای تکههای بستنی است. این شما و این کوکیهای شکلاتی مغذی فوقالعاده آسان!
مواد لازم:
کوکی:
- سه چهارم فنجان آرد بادام
- یک چهارم فنجان پودر کاکائو
- یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
- یک چهارم فنجان اریتریتول
- یک دوم قاشق چایخوری عصاره وانیل
- یک دوم قاشق غذاخوری روغن نارگیل نرم شده
- 1 عدد تخم مرغ بزرگ قرار گرفته در دمای اتاق
- کمی نمک
بستنی:
- یک فنجان خامه زده شده
- 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
- نصف فنجان اریتریتول
- نصف فنجان شیر بادام شیرین نشده
طرز تهیه بستنی کوکی کتوژنیک
1. فر را در دمای 300 درجه فارنهایت قرار داده و از قبل گرم کنید. برای تهِ قالب کیک خود به قطر 23 سانتیمتر، کاغذ پوستی به همان اندازه بریده و با اسپری کردن روغن دلخواه آن را چرب کنید.
2. آرد بادام، پودر کاکائو، جوش شیرین، اریتریتول و نمک را در یک کاسه متوسط الک کرده و سپس آنها را هم بزنید تا ترکیب شوند.
3. عصاره وانیل و روغن نارگیل را اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا تکههای جمع شده مواد درون آن از بین برود.
4. تخم مرغ را اضافه کرده و تا زمانی مخلوط کنید که خمیر کوکی شروع به چسبیدن به یکدیگر کرده و به شکل گلوله دربیاید.
5. خمیر را به قالب کیک آماده منتقل کرده و خمیر را با انگشتان خود کمی فشار دهید تا کف ظرف یکدست پخش شود.
6. ظرف را در فرِ از قبل گرم شده قرار دهید و بگذارید به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که هنگام فشار دادن وسط کوکی حالت انعطافی داشته باشد، پخته شود.
7. بعد از پخت، ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید، خنک شود.
8. وقتی کوکیها خنک شدند، آنها را به صورت ریز خرد کنید.
9. در یک کاسه بزرگ، خامه را با همزن برقی مخلوط کنید تا سفت شود.
10. عصاره وانیل و اریتریتول را اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.
11. شیر بادام را در آن ریخته مخلوط کنید تا خامه دوباره غلیظ شود.
۱۲. مخلوط خامه را به بستنی ساز منتقل کرده و آن را تا زمانی که شکل بستنی به خود میگیرد، در دستگاه نگه دارید.
13. هنگامی که دستگاه بستنی ساز در حال تبدیل کردن خامه ترکیب شده به بستنی است، به آرامی کوکیهای خرد شده را به آن اضافه کنید.
14. بعد از اینکه همه کوکیهای خرد شده را در آن ریختید، بستنی را به ظرف دردار مناسب فریزر منتقل کرده و اجازه دهید، حداقل 2 ساعت قبل از سرو منجمد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی کم کربوهیدرات نارگیل و کاکائو
این دستورالعمل در مجموع 10 کوکی کتو با بستنی کرمی به شما میدهد. هر وعده آن حاوی 289.9 کالری، 28.9 گرم چربی، 3 گرم کربوهیدرات خالص و 4.6 گرم پروتئین است.
بهترین آموزشگاه آشپزی نزدیک خودت رو در بیزاَپ پیدا کن.