لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

طرز تهیه کوکی کره‌ ای شکلاتی (آسان و فوری)

تاریخ انتشار : 1400/09/30نویسنده: زهرا اربابانزمان مطالعه: 3 دقیقهنظر: 0بازدید: 470

این کوکی‌های کوچک سنتی با مواد کمی درست می‌شوند و بسیار لذیذ و خوشمزه است. درست کردن کوکی‌های شکلاتی کره‌ای فوق‌العاده آسان است. فقط باید کاکائو باکیفیت را به فرمول اولیه‌ی شیرینی شکلاتی اضافه کنید. این غذا در 30 دقیقه آماده می‌شود، این یک میان وعده عالی است که می‌توانید با کودکتان درست کنید یا با یک قهوه فوری همراه با عزیزانتان میل کنید.

در ادامه شما را با نحوه تهیه کوکی شکلاتی کره‌ای آشنا می‌کنیم که فوری، رژیمی و بسیار خوشمزه است.

مواد اولیه‌ی مورد نیاز برای تهیه کوکی شکلاتی کره‌ای

  • پودر قند نصف پیمانه
  • 2 فنجان آرد چندمنظوره (90 گرم)
  • نصف فنجان پودر کاکائوی شیرین نشده
  • 90 گرم کره (1 فنجان به اضافه 2 قاشق غذاخوری ذوب شده در دمای محیط)

مواد لازم برای پخت کوکی شکلاتی

طرز تهیه کوکی کره‌ای کاکائویی

1- مواد را آماده کنید.

2- فر را با دمای 325 فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه همزن یا همزن برقی مجهز به تیغه‌ی فلزی، پودر قند، آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. اگر کوکی‌ها را با دست درست می‌کنید با لیسک یا قاشق خوب مخلوط کنید یا چند بار با همزن برقی هم بزنید.

3- کره را با مخلوط کن شیرینی پزی دستی یا در همزن برقی داخل آرد بریزید تا مخلوط شبیه خرده‌های نان شود.

4- مخلوط را داخل کاسه‌ای بریزید و با دست ورز دهید تا خمیر یکدست شود. خمیر را بیش از حد ورز ندهید.

5- خمیر را به شکل دو صفحه صاف درآورید.

6- هر قسمت خمیر را روی یک ورقه پخت بدون روغن به شکل مربع یا گرد 8 اینچی بغلتانید. خمیر را با استفاده از یک چاقوی جفتی به شکل مربع یا مستطیل یا برش بزنید، اما خمیر را تا انتها برش ندهید.

7- شیرینی‌ها را حدود 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که خمیر یک دست و قهوه‌ای طلایی شود، بپزید. ورقه‌ی پخت را تقریباً در نیمه زمان پخت بچرخانید تا پخت یکنواخت شود.

8- برای دقایقی اجازه دهید تا سرد شوند و در حالی که هنوز گرم است، کوکی‌ها را در امتداد خطوط برش دهید. تک تک آن‌ها را روی یک سینی قرار دهید و بگذارید کاملاً خنک شوند.

بیشتر بخوانیدشیرینی آسان و جذاب هالووین؛ کوکی عنکبوتی شکلاتی

چند نکته برای تهیه کوکی کاکائویی

  • خمیر نان کوتاه را به آرامی و به طور خلاصه مدیریت کنید و مراقب باشید که بیش از حد مخلوط نکنید.
  • سینی‌های مسطح برای پخت شیرینی‌ها بهترین هستند. لبه‌های تابه‌ها می‌تواند حرارت را منحرف کند و در نتیجه پخت ناهمواری ایجاد شود.
  • خمیر این کوکی به خوبی یخ می‌زند؛ بنابراین می‌توانید مقدار آن را دو برابر کنید و نصف آن را برای یک روز دیگر فریز کنید.
  • می‌توانید خمیر را پهن کنید و با فرم مربعی آن‌ها را جدا کنید یا خمیر را به شکل توپ‌های کوچک در آورید تا کوکی‌های جداگانه درست کنید. 

روش دیگر پخت

می‌توانید خمیر را به شکل توپ‌های کوچک درآورید و با یک لیوان کف صاف آغشته به شکر گرانول صاف کنید. روی سینی پخت بدون چربی حدود یک سانتی متر از هم فاصله دهید و طبق دستور آن‌ها را بپزید.


بهترین شیرینی فروشی  در اطراف خودت رو در بیزاَپ پیدا کن.


 

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است