طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی به روش قنادی!
این شکلاتهایی که بیشتر در کافهها استفاده میشوند، کوکیهای خوشمزه و همچنین بدون نیاز به پخت هستند. غلات همراه با کرهی بادام زمینی کاراملی غنی شده، یک شکلات صاف و خامهای تشکیل میدهند. در این دستور پخت، غلات برنج پف کرده در مخلوط غنی از کرهی بادام زمینی کاراملی خیس میشوند. غلات ترد میماند و رضایت بخشترین بافت جویدنی را به شکلاتهای تختهای میبخشند. این شکلاتها منبع بسیار خوبی از پتاسیم، فیبر، پروتئین و ویتامینهای B هستند.
مواد اولیهی مورد نیاز:
- 1 فنجان شکر قهوهای
- نصف پیمانه شکر دانه ریز
- 1 فنجان شهد ذرت
- 1 فنجان کره بادام زمینی
- 6 فنجان غلات برنج
- شکلات چیپسی
دو روش عالی برای تهیه این دسر کیک مخصوص وجود دارد: اولی استفاده از مایکروویو و دومی استفاده از اجاق گاز. ما هر دو روش را توضیح دادهایم؛ پس هر کدام که برایتان راحتتر است را انجام دهید. هر دو روش خوشمزه به نظر میرسند!
طرز تهیه شکلات تختهای با مایکروویو
1. مواد اولیه را تهیه کنید.
2. در یک ظرف بزرگ (مخصوص مایکروویو)، شکر و شهد ذرت را به خوبی با هم مخلوط کنید. به مدت 2 دقیقه و 15 ثانیه در مایکروویو با حرارت بالا قرار دهید.
3. ظرف را از مایکروویو خارج کرده و خوب هم بزنید، همینطور کنارههای کاسه را بتراشید و مخلوط کنید.
4. کاسه را مجددا درون مایکروویو قرار دهید و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه و 15 ثانیهی دیگر در آنجا بماند.
5. ظرف را از مایکروویو خارج کرده و کرهی بادام زمینی را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست و صاف شود.
6. غلات را اضافه کنید و هم بزنید.
7. مخلوط غلات را در یک قالب چرب شده ( در ابعاد مورد نیاز) خود بریزید و با استفاده از پشت قاشق چرب شده آن را صاف کنید تا یکدست شود.
8. چیپسهای شکلات و کرهی بادام زمینی باقیمانده را در یک کاسهی کوچک مخصوص مایکروویو مخلوط کنید.
9. آن را به مدت 2 دقیقه روی شعله متوسط حرارت دهید. سپس آن را برداشته و هم بزنید. (اگر لازم بود 30 ثانیهی دیگر به مایکروویو برگردانید تا چیپس ذوب شود؛ سپس هم بزنید تا یکدست شود).
10. روی درجهی متوسط گرم کنید.
11. روی مخلوط، غلات را پخش کرده و تزئین کنید.
12. اجازه دهید کاملاً خنک شود، سپس به صورت ردیفی برش دهید.
13. آن را در ظرف در بسته و در دمای معمولی اتاق نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: راز داشتن پیازهای ترد و تازه!
طرز تهیه شکلات تختهای با اجاق گاز
1. مواد اولیه را آماده کنید.
2. در یک قابلمهی بزرگ، شکر و شربت ذرت را روی حرارت متوسط با هم مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا شروع به حباب زدن کند و حل شود.
3. کرهی بادام زمینی را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط یکدست و صاف شود.
4. قابلمه را از روی حرارت بردارید و غلات را اضافه کنید و هم بزنید.
5. مخلوط غلات را در یک قالب چرب شده (در ابعاد مورد نیاز ) بریزید و با استفاده از پشت قاشق چرب شده آن را صاف کنید تا یکدست شود.
6. در یک قابلمهی دیگر (در ابعاد کوچکتر)، چیپسهای شکلات و کرهی بادام زمینی را روی حرارت ملایم قرار دهید، مرتباً هم بزنید تا ذوب و صاف شوند.
7. روی مخلوط، غلات را پخش کنید.
8. اجازه دهید کاملاً خنک شود؛ سپس به صورت ردیفی برش دهید.
9. آن را در ظرف در بسته و در دمای اتاق نگهداری کنید.
بهترین و نزدیکترین کافه و فروشگاه شکلات را در بیزاپ پیدا کنید