لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

طرز تهیه پاستا آلفردو بادمجان و بیکن (کتوژنیک)

تاریخ انتشار : 1401/02/15نویسنده: آتنا سعادت پورزمان مطالعه: 2 دقیقهنظر: 0بازدید: 431

آیا برای این ظرف پاستا لذیذ که از قضا کم کربوهیدرات هم هست، آماده‌اید؟ هنگامی که نودل‌های بادمجان همه آب و چربی گوشت را به خود جذب می‌کنند، روی آنها با یک سس آلفردو سریع پوشانده شده و روی آن بیکن‌های برشته شده ریخته می‌شود. پاستا آلفردو بادمجان و بیکن شامی سالم است که همه عاشقش خواهند شد. نودل بادمجان جدیداً طرفدارهای زیادی پیدا کرده است. بافت اسفنجی آن برای جذب کردن سس و چربی بدون اینکه بیش از حد آبدار یا چرب شود، بسیار مناسب است. اگر مقدار زیادی از غذا باقی بماند، متوجه خواهید شد که این غذا به طرز شگفت‌آوری بعد از دوباره گرم شدن طعم خوبی دارد! این پاستای کتو، برای ناهارِ روز بعد نیز به اندازه قبل خوشمزه خواهد بود.

مواد لازم:

  • 453 گرم بیکن
  • 226 گرم بادمجان
  • 1 فنجان خامه سنگین زده شده
  • 2 قاشق غذاخوری کره
  • 2 حبه سیر، رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1 فنجان پنیر پارمزان خرد شده

طرز تهیه پاستا آلفردو بادمجان و بیکن

1. بیکن را خرد کرده و روی حرارت متوسط ​​در یک ماهیتابه بزرگ سرخ کنید.

2. وقتی بیکن شروع به جمع شدن و خشک شدن کرد، آن را از ماهیتابه خارج کرده و روی حوله‌های کاغذی قرار دهید. تمام چربی‌های بیکن را از آن بیرون کشیده و نگه دارید.

3. بادمجان را پوست گرفته و خلال کنید. آن را در چربی بیکن بپزید تا نرم شود.

4. همانطور که بادمجان می‌پزد، تمام چربی بیکن را جذب خودشان می‌کنند. یک گودی وسط آنها ایجاد کرده سپس 2 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. همه خلال‌ها را هم بزنید تا با کره ذوب شده پوشیده شوند، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید.

5. فنجان خامه سنگین زده شده را درون تابه ریخته، آب لیمو را اضافه کرده و سپس همه را با یکدیگر مخلوط کنید.

6. فنجان پنیر پارمزان خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید.

7. حدود نیمی از بیکن را مخلوط کنید.

8. بیکن باقی مانده سرخ شده را برای روی غذا (هنگام سرو کردن) نگه دارید. ریحان تازه خرد شده نیز برای تزیین عالی است.


این دستور پخت در مجموع 6 وعده پاستا آلفردو بادمجان و بیکن به شما می‌دهد. هر وعده آن حاوی 564 کالری، 51.25 گرم چربی، 6.34 گرم کربوهیدرات خالص و 16.7 گرم پروتئین است.


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سالاد کتوژنیک با پنیر بز


برای پیدا کردن بهترین رستوران اطراف خودت، کافیه به بیزاَپ سر بزن

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است