طرز تهیه ماکارون نارگیلی خوشمزه بدون شیر
ماکارونها بین سالهای 1500 تا 1700 در ایتالیا به وجود آمدند و در سراسر جهان محبوب شدهاند.
این دستورالعمل بدون لبنیات به ماکارونهای نارگیلی سنتی نزدیکتر است. در این دستور پخت ما از پودر نارگیل استفاده میکنیم که روش کلاسیک تهیه این شیرینی است اما برخی به جای نارگیل از بادام آسیاب شده استفاده میکنند.
این شیرینیها برای یک میان وعده یا به عنوان شیرینی بعد از شام، خوراکیهای خوش طعم و سرگرمکنندهای هستند. از ابتدا تا انتهای آماده سازی و پخت آنها کمتر از 20 دقیقه طول میکشد. به راحتی میتوانید عصارهی وانیل یا بادام را با طعم دهندههای دیگری که انتخاب میکنید، جایگزین کنید. عصارهی پرتقال و لیمو نیز انتخاب خوبی هستند.
در ادامه نحوه پخت شیرینی نارگیلی بدوت لبنیات را به شما آموزش میدهیم.
مواد اولیهی مورد نیاز برای تهیه شیرینی نارگیلی
- 5 فنجان نارگیل شیرین نشده و ریز خرد شده
- شکر گرانول 1 و نیم فنجان
- 1 پیمانه نمک
- 4 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ، کمی هم زده شده
- 1 قاشق چایخوری عصارهی وانیل خالص یا عصاره بادام
طرز تهیه ماکارون نارگیلی بدون شیر
1- مواد اولیه را تهیه کنید.
2- فر را با دمای 350 فارنهایت گرم کنید. 2 سینی پخت بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید.
3- در یک ظرف بزرگ، نارگیل، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید.
4- سفیده تخم مرغ و عصارهی وانیل را نیز به ترکیب اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.
5- با استفاده از دستان خود، مخلوط را به صورت دایرههای کوچک به اندازهی نصف قاشق غذاخوری درآورید و هر کدام را در حین کار به سینی پخت آماده شده منتقل کنید.
6- حدود 12 تا 15 دقیقه تا زمانی که روی کوکیها قهوهای طلایی روشن شوند، تابه را تا نیمه بچرخانید تا از پخت یکنواخت اطمینان حاصل کنید. اجازه دهید کوکیها روی توری سیمی خنک و آماده شوند. برای میان وعده همراه با نوشیدنی مورد علاقهی خود سرو کنید.
نگهداری از ماکارون نارگیلی
ماکارونهای نارگیلی بدون لبنیات تا سه روز در دمای فضا در ظرف دربسته باید نگهداری شوند. اما نگهداری آنها در یخچال بعد از پختن مناسب تا 24 ساعت به ترکیب شدن طعمها و سفتتر شدن آنها برای سهولت در سرو کمک میکند. حتما قبل از سرو و نگهداری آنها در یخچال، اجازه دهید در هوای خانه خنک شوند. ظروف فلزی این ماکارونها را تردتر از ظروف پلاستیکی نگه میدارند. اگر تعداد زیادی را ذخیره میکنید، بین آنها کاغذ روغنی قرار دهید.
فریز کردن ماکارون نارگیلی
خمیر ماکارون نارگیلی را خیلی محکم بستهبندی کنید تا شیرینیهای نرمتری داشته باشید. خمیر آن را میتوان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد و تا شش هفته در ظرف پلاستیکی یا کیسه فریزر دربسته فریز کرد. سپس برای استفاده، ظرف را به مدت 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا یخ آن تا حدودی ذوب شود. خمیر را در ظروف بستهبندی کنید یا برش بزنید و خمیر را به شکل شیرینیهای گرد و دایرهای بپزید. برای ذوب شدن، قبل از گرم کردن مجدد، یک شب در یخچال قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فت بمب شکلات و بادام زمینی
بهترین شیرینی فروشی در اطراف خودت رو در بیزاَپ پیدا کن.