لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

طرز تهیه کوکی رژیمی خوشمزه با روکش شکلاتی

تاریخ انتشار : 1400/11/07نویسنده: زهرا اربابانزمان مطالعه: 3 دقیقهنظر: 0بازدید: 1936

کوکی‌های ترد همراه با کره بادام زمینی کاراملی، یک شکلات بار نرم و خامه‌ای تشکیل می‌دهند.

در این دستور غذا باید از غلات Special K استفاده کنید. البته می‌توانید هر غلات صبحانه مشابهی را جایگزین آن کنید. غلات برنج پف کرده در مخلوط غنی از کره بادام زمینی کاراملی خیس می‌شوند. غلات ترد رضایت بخش‌ترین بافت جویدنی را به کوکی‌ها می‌بخشد که کاملاً با روکش شکلاتی خامه‌ای که نرم و لطیف است، ترکیب می‌شود و یک کوکی رژیمی خوش طعم به جا می‌گذارد.

این "کوکی غلات صبحانه و شکلات" منبع بسیار خوبی از پتاسیم، فیبر، پروتئین و ویتامین‌های B هستند.

مواد اولیه‌ی مورد نیاز

  • شکر قهوه‌ای 1 پیمانه
  • شکر دانه ریز 2 / 1 پیمانه
  • 1 و نیم پیمانه شربت ذرت
  • 1 و نیم پیمانه کره بادام زمینی (به اضافه یک سوم پیمانه بیشتر)
  • 6 پیمانه غلات برنج ترد مخصوص
  • 120 گرم بسته چیپس شکلات نیمه شیرین

کوکی خانگی با روکش شکلاتی

طرز تهیه شکلات بار غلات و بادام زمینی

دو روش عالی برای تهیه این دسرهای مخصوص وجود دارد: اولی استفاده از مایکروویو و دومی استفاده از اجاق گاز. ما هر دو روش را در ادامه بیان کرده‌ایم؛ بنابراین از هر کدام که بیشتر برای شما راحت‌تر است، استفاده کنید.

روش مایکروویو

1- مواد اولیه را تهیه کنید.

2- در یک ظرف بزرگ مناسب مایکروویو، شکر و شربت ذرت را به خوبی مخلوط کنید و در مایکروویو با حرارت بالا به مدت 2 دقیقه و 15 ثانیه قرار دهید. در همین حال، قاشق را با آب بسیار داغ بشویید.

3- ظرف را از مایکروویو خارج کرده و مخلوط را هم بزنید و کناره‌های کاسه را بتراشید و مخلوط کنید.

4- کاسه را به مایکروویو برگردانید و به مدت 2 دقیقه و 15 ثانیه‌ی دیگر یا تا زمانی که مخلوط شروع به حباب زدن و جوشیدن کند، در مایکروویو قرار دهید. دوباره آن قاشق را بشویید.

5- ظرف را از مایکروویو خارج کرده و 1 و نیم پیمانه کره بادام زمینی را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط یک دست و صاف شود.

6- غلات را اضافه کنید و هم بزنید.

7- مخلوط غلات را در یک قالب چرب شده در ابعاد مورد نیاز مخلوط خود بریزید و با استفاده از پشت قاشق چرب شده آن را صاف کنید تا یک دست شود.

8- چیپس‌های شکلات و یک سوم پیمانه کره بادام زمینی باقی مانده را در یک کاسه‌ی کوچک مخصوص مایکروویو ترکیب کنید.

9- با حرارت متوسط ​​به مدت 2 دقیقه حرارت دهید. سپس برداشته و هم بزنید. (اگر لازم بود 30 ثانیه‌ی دیگر به مایکروویو برگردانید تا چیپس ذوب شود؛ سپس هم بزنید تا یکدست شود).

10- روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

11- مخلوط شکلاتی را روی مخلوط غلات پخش و تزئین کنید.

12- اجازه دهید کاملاً خنک شود، سپس به صورت مستطیل یا مربع برش دهید.

13- در ظرف در بسته و در دمای معمولی فضا نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکی نوتلا خانگی (سریع و ساده)

روش اجاق گاز

1- مواد اولیه را آماده کنید.

2- در یک قابلمه‌ی بزرگ روی حرارت متوسط، شکر و شربت ذرت را با هم مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شروع به حباب زدن کند و شکر حل شود.

3-  1 و نیم پیمانه کره بادام زمینی را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط یکدست و صاف شود.

4- قابلمه را از روی حرارت بردارید و غلات را اضافه کنید و هم بزنید.

5- مخلوط غلات را در یک قالب چرب شده در ابعاد مورد نیاز مخلوط خود بریزید و با استفاده از پشت قاشق چرب شده آن را صاف کنید تا یک دست شود.

6- در یک قابلمه‌ی دیگر در ابعاد کوچک‌تر، چیپس‌های شکلات و یک سوم پیمانه کره بادام زمینی اضافه را روی حرارت ملایم ذوب کنید و مرتباً هم بزنید تا صاف شوند.

7- روی مخلوط غلات را پخش کنید.

8- اجازه دهید کاملاً خنک شود؛ سپس به صورت ردیفی برش دهید.

9- در ظرف در بسته و در دمای معمول فضا نگهداری کنید.


بهترین شیرینی فروشی در اطراف خودت رو در بیزاَپ پیدا کن.


 

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است