طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی سرخ شده

  • دسته‌بندی: آشپزی
  • 1400/12/19
  • نویسنده: زهرا اربابان
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه
  • نظر : 0
  • تعداد بازدید: 276

دستور پخت مرغ و بروکلی خوشمزه، خوش عطر و جذاب را حتماً امتحان کنید. این دستور غذا را امتحان کنید و یک وعده غذایی خوشمزه و جدید برای عزیزان خود در  خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و بروکلی سرخ شده

  • 6 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 
  • 4 سینه مرغ بزرگ بدون پوست و بدون استخوان، به صورت تکه‌های نازک بریده شده
  • 2 فنجان آب جوش یا بیشتر در صورت نیاز
  • 1تا 1/2 قاشق غذاخوری عصاره مرغ فوری
  • 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده، یا بیشتر برای طعم دادن
  • 1/4 فنجان روغن کانولا
  • 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • 4 عدد گل کلم بروکلی تازه، یا بیشتر برای طعم دادن
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز متوسط، به صورت نوارهای نازک بریده شده 
  • 1/2 فلفل دلمه‌ای سبز، به شکل نوارهای نازک بریده شده
  • 1 عدد پیاز متوسط، خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز له شده یا بیشتر برای طعم دادن
  • 1 پیمانه خلال بادام بوداده

بیشتر بخوانیددستور پخت پاستا با مرغ کاجون (خامه‌ای و لذیذ)
 

خوراک مرغ و بروکلی

طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی

  1. سس سویا و 1 قاشق غذاخوری نشاسته‌ی ذرت را در یک ظرف شیشه‌ای یا یک کیسه‌ی زیپ‌دار ترکیب کنید. مرغ را اضافه کنید؛ هم بزنید تا پوشش داده شود. قبل از مهر و موم کردن، تمام هوا را از کیسه خارج کنید یا روی ظرف را بپوشانید. حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  2. آب در حال جوش و آب‌جوش‌های آماده را در ظرف دیگری ترکیب کنید، هم بزنید تا حل شود. باقی‌مانده نشاسته ذرت و زنجبیل را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند.
  3. نیمی از روغن کانولا و 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد را با حرارت 365 درجه فارنهایت (185 درجه سانتی گراد) در یک تابه‌ی سرخ کردنی یا در یک تابه‌ی سنگین روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. بروکلی، فلفل دلمه‌ای، پیاز و سیر را اضافه کنید. 5 تا 7 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. با کف‌گیر سوراخ‌دار از ماهیتابه به ظرف سرو منتقل کنید.
  4. باقی‌مانده‌ی روغن کانولا و روغن کنجد را در همان ماهیتابه تا دمای 365 درجه فارنهایت (185 درجه سانتی گراد) یا حرارت متوسط  و ​​بالا گرم کنید. مخلوط مرغ و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید. 7 تا 10 دقیقه تا زمانی تفت دهید تا مرغ دیگر در وسط آن صورتی رنگ و پیدا نباشد و آب آن شفاف شود. سبزیجات را به ماهیتابه برگردانید. مخلوط آبگوشت را اضافه کنید. هم بزنید تا غلیظ شود. بادام را اضافه کنید..

یادداشت آشپز:

اگر روغن کانولا در دسترس ندارید، می‌توانید به جای آن از روغن نباتی استفاده کنید.


در هر وعده تغذیه‌ی کامل: 468 کالری؛ پروتئین 9/38 گرم؛ کربوهیدرات 2/17 گرم؛ چربی 2/27 گرم؛ کلسترول 3/86 میلی گرم; سدیم 4/1285 میلی گرم


برای پیدا  کردن  بهترین رستوران‌ها   اطراف خودت به بیزاَپ سر بزن!


نظرت واسه ما مهمه، لطفا ثبتش کن!

wave