لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی سرخ شده

دسته بندی :آشپزیغذای ملل
تاریخ انتشار : 1400/12/19نویسنده: زهرا اربابانزمان مطالعه: 3 دقیقهنظر: 0بازدید: 446

دستور پخت مرغ و بروکلی خوشمزه، خوش عطر و جذاب را حتماً امتحان کنید. این دستور غذا را امتحان کنید و یک وعده غذایی خوشمزه و جدید برای عزیزان خود در  خانه تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و بروکلی سرخ شده

  • 6 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 
  • 4 سینه مرغ بزرگ بدون پوست و بدون استخوان، به صورت تکه‌های نازک بریده شده
  • 2 فنجان آب جوش یا بیشتر در صورت نیاز
  • 1تا 1/2 قاشق غذاخوری عصاره مرغ فوری
  • 1/2 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده، یا بیشتر برای طعم دادن
  • 1/4 فنجان روغن کانولا
  • 2 قاشق غذاخوری روغن کنجد
  • 4 عدد گل کلم بروکلی تازه، یا بیشتر برای طعم دادن
  • 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز متوسط، به صورت نوارهای نازک بریده شده 
  • 1/2 فلفل دلمه‌ای سبز، به شکل نوارهای نازک بریده شده
  • 1 عدد پیاز متوسط، خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز له شده یا بیشتر برای طعم دادن
  • 1 پیمانه خلال بادام بوداده

بیشتر بخوانیددستور پخت پاستا با مرغ کاجون (خامه‌ای و لذیذ)
 

خوراک مرغ و بروکلی

طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی

  1. سس سویا و 1 قاشق غذاخوری نشاسته‌ی ذرت را در یک ظرف شیشه‌ای یا یک کیسه‌ی زیپ‌دار ترکیب کنید. مرغ را اضافه کنید؛ هم بزنید تا پوشش داده شود. قبل از مهر و موم کردن، تمام هوا را از کیسه خارج کنید یا روی ظرف را بپوشانید. حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
  2. آب در حال جوش و آب‌جوش‌های آماده را در ظرف دیگری ترکیب کنید، هم بزنید تا حل شود. باقی‌مانده نشاسته ذرت و زنجبیل را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند.
  3. نیمی از روغن کانولا و 1 قاشق غذاخوری روغن کنجد را با حرارت 365 درجه فارنهایت (185 درجه سانتی گراد) در یک تابه‌ی سرخ کردنی یا در یک تابه‌ی سنگین روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. بروکلی، فلفل دلمه‌ای، پیاز و سیر را اضافه کنید. 5 تا 7 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. با کف‌گیر سوراخ‌دار از ماهیتابه به ظرف سرو منتقل کنید.
  4. باقی‌مانده‌ی روغن کانولا و روغن کنجد را در همان ماهیتابه تا دمای 365 درجه فارنهایت (185 درجه سانتی گراد) یا حرارت متوسط  و ​​بالا گرم کنید. مخلوط مرغ و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید. 7 تا 10 دقیقه تا زمانی تفت دهید تا مرغ دیگر در وسط آن صورتی رنگ و پیدا نباشد و آب آن شفاف شود. سبزیجات را به ماهیتابه برگردانید. مخلوط آبگوشت را اضافه کنید. هم بزنید تا غلیظ شود. بادام را اضافه کنید..

یادداشت آشپز:

اگر روغن کانولا در دسترس ندارید، می‌توانید به جای آن از روغن نباتی استفاده کنید.


در هر وعده تغذیه‌ی کامل: 468 کالری؛ پروتئین 9/38 گرم؛ کربوهیدرات 2/17 گرم؛ چربی 2/27 گرم؛ کلسترول 3/86 میلی گرم; سدیم 4/1285 میلی گرم


برای پیدا  کردن  بهترین رستوران‌ها   اطراف خودت به بیزاَپ سر بزن!

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است