لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

9 تا از بهترین دستور بستنی که می‌توانید بدون دستگاه درست کنید

تاریخ انتشار : 1401/06/23نویسنده: مرضیه درگاهیزمان مطالعه: 14 دقیقهنظر: 0بازدید: 117

بدون بستنی‌ساز؟ بدون شیرینی. همه این ایده‌های دسر سرد را می‌توانید بدون دستگاه درست کنید! هر یک از این بستنی‌ها مواد لازمی دارند که بافت نرمی دارد و به خوبی در یک تابه یا کیسه زیپی یخ می‌‌زند (جدی!)، و حتی می‌توان برخی از آنها را مستقیماً از مخلوط‌کن استفاده کرد. چه هوس آشپزی شکلاتی، بستنی وانیلی یا غیر از آن را داشته باشید، در این مجموعه از بهترین دستور‌العمل‌های بستنی بهترین بهره را خواهید برد که آشپزخانه‌تان شلوغ و پلوغ نشود، و بتوانید در تمام تابستان خنک شوید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی رژیمی آووکادو شکلاتی

بستنی وانیلی بدون کره

بستنی واقعاً خوشمزه و آسانی است! آیوی یکی از اعضای اول رسپی که سعی کرد این غذای یخی خانگی را در آشپزخانه خودش درست کند، می‌گوید: فکر می‌کنم من این نوع بستنی‌ها را بیشتر از بستنی‌های تجاری دوست دارم. دستور بسیار آسانی است زیرا فقط کافی است از یک همزن برای پُف کردن خامه استفاده کنید، سپس آن را در مخلوطی از شیر تغلیظ شده شیرین و وانیل بریزید. سپس تنها کاری که باید انجام دهید این است که بستنی وانیلی شیرین را منجمد کنید تا سفت شود، یا برای حدود 5 ساعت بگذارید داخل فریزر بماند. این بستنی خیلی خامه‌ای و خوب است، به نظر من بهتر از بستنی فروشگاهی است! شما می‌توانید برای ایجاد طعم‌های مختلف هر چیزی را به آن اضافه کنید.

بستنی وانیلی بدون کره 

خلاصه دستور:

زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه

زمان اضافی: 5 ساعت

زمان کلی: 5 ساعت 10 دقیقه

سرو: 8 نفر

بازدهی: 1 لیتر

مواد لازم:

• ½ 1 فنجان خامه فرم گرفته

• 1 (14 اونس) قوطی شیر تغلیظ شده

• 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

خامه را در ظرف کاسه شیشه‌‌ای یا فلزی سرد با مخلوط‌کن برقی هم بزنید تا اینکه کاملاً پُف کند.

مرحله 2:

شیر تغلیظ شده و عصاره وانیل را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. خامه فرم گرفته را با کاردک هم بزنید تا زمانیکه یکدست شود. در ظرف مناسب فریزر بریزید. بگذارید 5 الی 8 ساعت داخل فریزر بماند تا کاملاً یخ بزند.

حقایق غذایی:

316 کالری؛ پروتئین 4.8 گرم؛ کربوهیدرات 28.1 گرم؛ چربی 20.8 گرم؛ کلسترول 77.8 میلی گرم; سدیم 79.3 میلی گرم

بستنی پری دریایی رنگین کمانی بدون کره

مانند نسخه قرن 21شربت کلاسیک رنگین کمان دهه 1990، این بستنی پری دریایی رنگ‌های زنده خودش را از رنگ غذا و پودر رنگارنگ کاسترد می‌گیرد. به هر صورت، این کاسترد به لطف خامه غلیظ و شیر تغلیظ شده شیرین شده، بسیار خامه‌ای است. باز هم، این بستنی با هم زدن خامه شروع می‌شود، آن را داخل شیر می‌ریزیم، سپس این پایه را در چهار کاسه جداگانه تقسیم می‌کنیم تا رنگ‌ها جداگانه شکل بگیرند. در یک تابه نان سرد، چند قاشق از هر کدام را اضافه کنید و از چاقوی کره برای کشیدن خطوط و نقش و نگار استفاده کنید تا جلوه مرمری چشم نوازی ایجاد شود. به مدت 6 ساعت داخل فریز بگذارید تا آماده شود.

با این دستور 1 لیوان بستنی رنگین کمانی درست می‌شود! از رنگ‌های دلخواه خود استفاده کنید.

بستنی پری دریایی رنگین کمانی بدون کره 

خلاصه دستور:

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه

زمان اضافی: 5 ساعت

زمان کلی: 5 ساعت 15 دقیقه

سرو: 8 نفر

بازدهی: 1 لیتر

مواد لازم:

• 2 فنجان خامه غلیظ

 • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل

 • 1 (14 اونس) قوطی شیر تغلیظ شده

 • 3 قطره رنگ خوراکی قرمز •

 3 قطره رنگ خوراکی بنفش

 • 3 قطره رنگ خوراکی آبی

 • 3 قطره رنگ خوراکی سبز

 • 3 قاشق غذاخوری آب نبات چند رنگی پاشیده، یا به مزه

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

ماهیتابه فلزی را داخل فریزر قرار دهید.

مرحله 2

خامه سنگین و عصاره وانیل را داخل ظرف مخلوط‌کن با هم ترکیب کنید. با سرعت زیاد این کار را انجام دهید تا کاملاً مواد پُف کند. به آرامی در شیر تغلیظ شده بریزید.

مرحله 3

ترکیب را در 4ظرف جداگانه بریزید. به هر کاسه یک رنگ خوراکی اضافه کنید. هم بزنید تا رنگ غذا کاملاً با مواد ترکیب شوند.

مرحله 4

قالب نان را از فریزر خارج کنید. مخلوط‌های رنگی را هر بار چند قاشق اضافه کنید، رنگ‌های متناوب و لایه لایه روی هم بچینید تا ظرف نان پر شود. با یک چاقوی کره 2 تا 3 بار روی مواد بکشید تا رنگ ها با هم قاطی شوند. پودر را روی آن بپاشید.

مرحله 5

ظرف نان را با پلاستیک بپوشانید و داخل فریزر بگذارید تا اینکه بستنی سفت شود، بهتراست 5 الی 6 ساعت بماند.

حقایق غذایی:

388 کالری؛ پروتئین 5.2 گرم؛ کربوهیدرات 31.8 گرم؛ چربی 27.2 گرم؛ کلسترول 98.2 میلی گرم؛ سدیم 85.6 میلی گرم

بستنی موز کره بادام زمینی

KBJR طرفدار اول رسپی که به این دسر کره بادام زمینی نمره پنج داده است، می گوید:

"قطعا طعم بستنی دارد و فکرش را می‌کنم، می‌بینم این معادل رژیم غذایی خوردن یک موز و یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی در هر وعده است که بسیار سالم است. من نمی‌توانم صبر کنم تا دوباره این را درست کنم!"

جداً، همه چیزهایی که برای تهیه این بستنی آسان و بدون کره لازم است را دارد: موز رسیده یخ زده، کره آجیل، و یک غذاساز قدرتمند. این بستنی تقریباً به همان راحتی و تر و تازگی است که می‌توانید تهیه کنید. شما فقط در تخیل خود غرق شده‌اید. آجیل، شکلات، مارشمالو یا هر چیز دیگری که بخواهید را می‌توانید به بستنی اضافه کنید.

بستنی موز کره بادام زمینی 

خلاصه دستور:

زمان آماده‌سازی: 5 دقیقه

زمان اضافی: 8 ساعت

زمان کلی: 8ساعت 5 دقیقه

سرو: 4 نفر

بازدهی: 4 سرو

مواد لازم:

• 4 عدد موز رسیده، برش های 1 اینچی

• ¼ فنجان کره بادام زمینی

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

تکه‌های موز را روی ورقه پخت پهن کنید و به مدت 8 الی یک شبانه روز داخل فریزر قرار دهید.

مرحله 2

موزهای یخ‌زده را داخل بستنی‌ساز بریزید تا به صورت یکدست خرد شوند؛ سپس کره بادام زمینی را اضافه کنید و بگذارید با هم کاملاً مخلوط شوند تا اینکه مواد سفت و خامه‌ای شوند.

حقایق غذایی:

200 کالری؛ پروتئین 5.3 گرم؛ کربوهیدرات 30.1 گرم؛ چربی 8.5 گرم؛ سدیم 75.2 میلی گرم

بستنی راحت در یک کیسه زیپی

اگر تا به حال در پیشاهنگی بوده‌اید یا معلم علوم عجیب و غریب در دوران دبستان داشته‌اید، ممکن است از قبل با مفهوم بستنی در یک کیسه زیپی آشنا شده باشید. اگر اینطور نیست، این می‌تواند برای شما یک شروع باشد: شیر، نصف، شکر و وانیل را در یک کیسه قابل بسته شدن اضافه کنید و آن را محکم ببندید. در یک کیسه بزرگتر، نمک سنگ یخ و این کیسه کوچکتر پر از لبنیات را در آن بریزید. کیسه را به جلو و عقب کنید و تکان دهید تا محتویات آن به اندازه‌ای غلیظ شود که شبیه بستنی شود. نمک باعث می‌شود جادوی سریع فریزر در چند دقیقه اتفاق بیفتد. جالب است! دستور العمل عالی برای بچه ها در اردو. بستنی را مستقیماً از کیسه یا پینه دوز خانگی سرو کنید.

بستنی راحت در یک کیسه زیپی 

خلاصه دستور:

زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه

زمان اضافی: 10 دقیقه

زمان کلی: 20 دقیقه

سرو: 1

بازدهی: 1 فنجان

مواد لازم:

• ¼ فنجان شیر

 • ¼ فنجان نصف و نیمه

 • شکر سفید 1 قاشق غذاخوری

 • ¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل

 • 1 فنجان تکه های یخ، یا به میزان لازم

 • 3 قاشق غذاخوری بستنی سنگ نمک

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

شیر، نصف به نصف، شکر و عصاره وانیل را در کیسه پلاستیکی قابل بسته شدن کوچک بریزید، و کاملاً سرش را ببندید.

مرحله 2

یک پیمانه یخ، 3 قاشق غذاخوری سنگ نمک بستنی و کیسه حاوی مخلوط شیر و خامه را در یک کیسه پلاستیکی با اندازه گالن قرار دهید. محکم مهر و موم کنید.

مرحله 3

کیسه را آنقدر جلو و عقب کنید (تکان ندهید) تا زمانیکه محتویات آن به شکل بستنی غلیظ شود، حدود 10 دقیقه این کار را انجام دهید. قبل از باز کردن کیسه، نمک را از بالای کیسه به اندازه یک نیم لیتر پاک کنید تا نمک وارد بستنی نشود.

داده‌های غذایی برای این دستور شامل مقدار کامل نمک استفاده شده برای فریزکردن است. مقدار واقعی نمک مصرفی ناچیز است.

حقایق غذایی

برای هر بار سرو:

167 کالری؛ پروتئین 3.8 گرم؛ کربوهیدرات 18 گرم؛ چربی 8.9 گرم؛ کلسترول 28.5 میلی گرم؛ سدیم 20978.6 میلی گرم.

بستنی نرم لیموناد خامه ای

طعم تابستان شبیه این دسر لیمو است. این بستنی مثل کودکی است که عاشق لیموناد و بستنی نرم است، و قوام فرم گرفته و طعم ترش و شیرین آن، حال و هوای آفتابی دارد. به سادگی خامه را به صورت لایه‌های نرم مانند ابر زده، در کنسانتره لیموناد منجمد ذوب شده بریزید و پودر قند را به مواد اضافه کنید. فریز کنید تا جامد شود و سپس شیرینی رویایی آماده می‌شود.

سعی کردم یخ لیموناد درست کنم که خیلی سفت نشوند. من آن‌ها را در یک کاسه ریختم و نتیجه این شد. بستنی نرم خامه‌ای، لیمویی، ترش و شیرین را اکنون می‌توانید سرو کنید.

بستنی نرم لیموناد خامه  ای 

خلاصه دستور:

زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه

زمان اضافی: 4 ساعت

زمان کلی: 4 ساعت 10 دقیقه

سرو: 4 نفر

بازدهی: 4 سرو

مواد لازم:

• 1 فنجان خامه غلیظ

 • 1 (6 اونس) کنسانتره لیموناد ذوب شده

• ¼ فنجان پودر قند یا بیشتر به دلخواه

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

خامه را داخل ظرف فلزی با مخلوط‌کن الکتریکی هم می‌زنیم تا کاملاً پُف کند. کنسانتره لیموناد و پودر شکر را اضافه کنید؛ هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند. داخل کاسه بریزید و بگذارید به مدت 4 الی یک شبانه روز داخل فریزر بماند تا کاملاً سفت شود.

برخی از اعضای خانواده من آن را کمی بیش از حد تلخ می‌دانند. اگر اینطور است هر بار 1 قاشق غذاخوری پودر قند اضافه کنید تا شیرینی دلخواه حاصل شود.

حقایق غذایی:

برای هر بار سرو

335 کالری؛ پروتئین 1.4 گرم؛ کربوهیدرات 35.2 گرم؛ چربی 22.1 گرم؛ کلسترول 81.5 میلی گرم؛ سدیم 24.9 میلی گرم

سوربت شکلاتی موز و دارچین

این سوربت شکلاتی با ادویه گرم به قدری نرم و ابریشمی است که همه متقاعد می‌شوند یکبار آن را داخل بستنی‌ساز یا دستی آماده کنند. این راز کوچک ما خواهد بود که موز رسیده یخ زده، مقداری شیر، و مقداری پودر کاکائو، دارچین و وانیل همه چیزهایی هستند که شما باید به مخلوط‌کن اضافه کنید تا به قوام برسد.

شربت آسان، خوش طعم و خوشمزه! برای اینکه به بهترین نتیجه برسید، حتما از موز بسیار رسیده استفاده کنید!

سوربت شکلاتی موز و دارچین 

خلاصه دستور:

زمان‌ آماده‌سازی: 10دقیقه

زمان کلی: 10 دقیقه

سرو: 2 نفر

بازدهی: 2 نفر

مواد لازم:

• 3 عدد موز بزرگ بسیار رسیده، پوست کنده، برش داده شده و منجمد

 • 4 قاشق غذاخوری شیر بادام شیرین نشده یا بیشتر در صورت نیاز

• 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو تیره

 • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

 • ¾ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

• 1 پیمانه نمک

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

موز یخ‌زده، شیر بادام، پودر کاکائو، عصاره وانیل، دارچین آسیاب شده و نمک را داخل مخلوط کن پرقدرت ترکیب کنید تا کاملاً یکدست و خامه‌ای شود؛ در صورت نیاز کناره‌های مخلوط کن را پاک کنید. اگر مخلوط خیلی خرد شد، شیر بادام بیشتری اضافه کنید.

مرحله 2

به محض یخ زدن به خاطر بافت سفتش سریع سرو کنید. بهتر است 1 الی 2 ساعت داخل فریزر باشد.

حقایق غذایی

برای هر بار سرو

210 کالری؛ پروتئین 3.5 گرم؛ کربوهیدرات 51.6 گرم؛ چربی 1.8 گرم؛ سدیم 100.9 میلی گرم

بستنی کیکی بدون کره

چرا وقتی از بستنی یا کیک همزمان لذت می‌برید یکی را انتخاب می‌کنید؟ امی جو مک‌کورد، طرفدار اول رسپی، قسم می‌خورد که این مخلوط برقی همزن دستی، «حتی بهتر از برندهای برتر بستنی کیک تولد است. من از مخلوط کیک زرد معمولی استفاده کردم و مقداری پودر رنگی به آن اضافه کردم... نمی‌توانم صبر کنم تا این را با چند مخلوط کیک طعم‌دار مختلف مانند «نان دارچینی» امتحان کنید.» پس از ترکیب مواد، آن را به یک تابه نان بریزید و فریز کنید تا زمانی که آماده به اشتراک گذاشتن هر دو در یک قالب شوید. از خوردن این بستنی آسان با طعم خمیر کیک ناامید نخواهد شد! یک انتخاب عالی برای تولد است!

بستنی کیکی بدون کره 

خلاصه دستور:

زمان‌ آماده‌سازی: 10 دقیقه

زمان اضافی: 6ساعت

زمان کلی: 6 ساعت 10 دقیقه

سرو: 10 نفر

بازدهی: 2 لیتر بستنی

مواد لازم:

• 2 فنجان خامه فرم گرفته

• 1 (14 اونس) قوطی شیر تغلیظ شده

• ¼ ¼ فنجان مخلوط کیک با تکه‌های آب نبات (بیشتر برای طعم دادن)

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

خامه را با مخلوط‌کن برقی در ظرفی بزرگ هم بزنید تا کاملاً پُف کند.

مرحله 2

شیر تغلیظ شده و کیک را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید. مخلوط کیک را در خامه فرم گرفته بریزید. مخلوط را در ظرف مخصوص فریزر بریزید، در ظرف را بپوشانید و از 6 ساعت تا یک شبانه روز در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.

اگر شیر تغلیظ شده شیرین دم دست ندارید، می‌توانید از شیر تبخیرشده استفاده کنید. تنها 4/1 1 فنجان شکر را با یک قوطی شیر تبخیرشده ترکیب کنید.

می‌توانید از هر کیکی دوست دارید استفاده کنید.

حقایق غذایی

358 کالری؛ پروتئین 4.7 گرم؛ کربوهیدرات 36 گرم؛ چربی 22.5 گرم؛ کلسترول 78.5 میلی گرم؛ سدیم 171.7 میلی گرم

بستنی برفی خامه‌ای

یک بستنی مناسب زمستان است، از بارش برف تازه در این ایده دسر مناسب برای کودکان نهایت استفاده را ببرید. 2 لیتر برف (که در 2 ساعت گذشته باریده تا خوب و تمیز باشد) جمع کنید و با شیر، شیر تغلیظ شده شیرین، شکر و وانیل هم بزنید. چند ساعت در فریزر قرار دهید و سپس برای تکمیل تصویر خود از یک روز برفی عالی بستنی مغز و گردو را به آن اضافه کنید.

غذای کریسمسی شگفت انگیز و کمیاب! مطمئن شده باشید که برف به مدت 2 ساعت باریده است، زیرا برای پاکسازی آلاینده های هوا این کار لازم است. سپس یک پتوی تمیز بردارید و برف را جمع کنید. لذت ببرید!

بستنی برفی خامه‌ ای 

خلاصه دستور:

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه

زمان اضافی: 2 ساعت

زمان کلی: 2 ساعت 15 دقیقه

سرو: 18 نفر

بازدهی: 18 سرو

مواد لازم:

• 2 لیوان شیر

• شکر سفید ۲ پیمانه

• 1 (14 اونس) قوطی شیر تغلیظ شده

• 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

• 2 لیتر برف تازه و تمیز

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

شیر، شکر، شیر تغلیظ شده شیرین شده و عصاره وانیل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. برف را هر بار حدود 1 فنجان به مخلوط شیر اضافه کنید تا بستنی غلیظ شود. به مدت 2 ساعت فریز کنید.

حقایق غذایی

211 کالری؛ پروتئین 5.3 گرم؛ کربوهیدرات 39.2 گرم؛ چربی 4 گرم؛ کلسترول 16.1 میلی گرم؛ سدیم 75.4 میلی گرم

بستنی دو مواد

خامه را با همزن دستی هم بزنید. در شیر تغلیظ شده شیرین هم بزنید. مخلوط‌های دلخواه را هم بزنید. بگذارید داخل فریزر بماند. این واقعاً تمام چیزی است که برای درست کردن این دسر جادویی لازم است که به همین راحتی یک بستنی فوق العاده است! بدون نیاز به مواد خاص یا کار زیاد. من آن را دو بار درست کردم (تا الان). یک بار شکلات رنده شده و یک بار گیلاس خرد شده به آن اضافه کردم. داور ویلفرد می‌گوید:

«هر دو بار در کسری از ثانیه هیچی از بستنی باقی نماند».

این ساده ترین دستور پخت بستنی است که من پیدا کردم. قبل از انجماد هر گونه مواد اضافی (چیپس شکلات، کارامل، دانه وانیل و غیره) را اضافه کنید!

بستنی دو مواد 

خلاصه دستور:

زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه

زمان اضافی: 6 ساعت

زمان کلی: 6 ساعت 10 دقیقه

سرو: 4 نفر

بازدهی: 4 سرو

مواد لازم:

• 1 پیمانه خامه فرم گرفته

• 1 (14 اونس) قوطی شیر تغلیظ شده

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

خامه غلیظ را با همزن برقی در یک کاسه  خوب هم بزنید تا پُف کند. شیر تغلیظ شده شیرین شده را اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ و خوب ترکیب شود.

مرحله 2

ترکیب را داخل ظرفی کم عمق بریزید و با پلاستیک روی آن را بپوشانید؛ به مدت 6 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شود.

حقایق غذایی

برای هر بار سرو

725 کالری؛ پروتئین 10.2 گرم؛ کربوهیدرات 56.6 گرم؛ چربی 52.6 گرم؛ کلسترول 196.4 میلی گرم; سدیم 169.7 میلی گرم

 


بهترین و نزدیک ترین

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است