طرز تهیه یک غذای نوستالژی خوشمزه: پوره سیب زمینی با سیر
پوره سیب زمینی نه تنها یک غذای اصلی است، بلکه یک میانوعده خوشمزه نیز هست. پوره ها یادآور یک طعم نوستالژی هستند که باعث میشود از خوردن آنها لذت ببریم.
به چه چیز هایی نیاز داریم؟
سیر برشته، سیب زمینی ،کره فراوان، نمک و فلفل و کمی پیازچه.
طرز درست پختن سیر
اگر تا به حال سیر را در فر نپختهاید، بدانید که فوت و فن مخصوص به خودش را دارد. سیر ریز و سرخ شده خوشمزه است، اما سیر پخته شده طعم بسیار لذیذی دارد و برای غذاهایی مثل پوره انتخابی فوق العاده است.
1- لایه بیرونی (پوسته کاغذی) را از سیر جدا کنید. ولی مواظب باشید که نقطه اتصال حبه های سیر به یکدیگر را قطع نکنید.
2- سیر را از قسمت بالایی یک برش نازک دهید.
3- آن را با روغن زیتون مخلوط کنید و در فویل بپیچید.
4- سیر را روی سینی فر گذاشته و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید تا نرم و معطر شود.
5- آن را از فر بیرون بیاورید و بگذارید تا در دمای معمول فضا خنک شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد سیب زمینی خامهای مخصوص رژیمیها
از چه نوعی از سیب زمینی استفاده کنیم؟
سیب زمینی با نشاستهای بالا، نرمترین و لذیذترین پوره سیب زمینی میشود! سیب زمینی طلایی یوکان انتخاب خوبی ست، اما سیب زمینی معمولی نیز قابل استفاده است. سیب زمینی قرمز مومیتر است و برای پوره و یکدست شدن نیاز به له کردن بیشتری داشته و همچنین در ترکیب با نمک مزه ی شور و شیرین دارد.
طرز تهیه و پخت
1- سیب زمینیها را پوست بگیرید و به شکل نگینی برش دهید. مطمئن شوید که آنها را به قطعاتی با اندازه یکسان برش میدهید تا به طور یکنواخت بپزند.
2- سیب زمینیها را آبکش کنید، و خوب تکان دهید تا مطمئن شوید که تمام آب آن گرفته شده است.
3- سیب زمینیهای آبکش شده را دوباره در قابلمه بریزید.
4- حبههای سیر تفت داده شده را به قابلمه ی سیب زمینی اضافه کنید. سیب زمینیها و سیر تفت داده شده راکاملا مخلوط کنید.
5- در یک تابه کوچک، یک عدد کره راحرارت دهید. کره ی آب شده را درون سیب زمینیها ریخته و هم بزنید تا ترکیب شوند. زیاد مخلوط نکنید وگرنه سیب زمینیهای شما سفت و صمغی میشوند.
6- با نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم مزهدار کنید.
7- با پیازچه تازه تزئین کنید و به صورت گرم سرو کنید.
چاشنی برای پوره سیب زمینی
در اینجا چند طعم و چاشنی وجود دارد که میتوانید به پوره سیب زمینی خود اضافه کنید! همه آنها با طعم کره و سیر به خوبی هماهنگ میشوند!
- گیاهان تازه (پیازچه، رزماری، جعفری و آویشن همگی گزینههای خوبی هستند)
- فلفل قرمز دودی
- پنیر پارمزان رنده شده
- پنیر چدار رنده شده
- بیکن خرد شده
- مقدار کمی سس تند
ترکیب چه غذاهایی با پوره ی سیب زمینی توصیه میشود؟
پوره سیب زمینی میان وعده و غذای اصلی مورد علاقه بیشتر افراد است! میتوانید پوره سیب زمینی را با هر چیزی سرو کنید، اما در اینجا چند پیشنهاد ویژه برای شما داریم:
- تکههای فیله مرغ
- بوقلمون
- مرغ لیمو کرهای
- ماهی سالمون
- مرغ سرخ شده
- تکههای گوشت استیک
نحوه گرم کردن مجدد پوره سیب زمینی
اگر مقداری از پوره سیب زمینی شما اضافه آمده است نگران نباشید؛ زیرا پوره را میتوانید به راحتی دوباره گرم کنید! برای اینکار پوره سیب زمینی را در مایکروویو، روی اجاق گاز در یک تابه نچسب، در توستر یا در فر گرم کنید!
هنگام گرم کردن مجدد زیاد هم نزنید وگرنه پوره سیب زمینی به هم میچسبد. اگر پوره سفت شده است، میتوانید کمی کره ذوب شده اضافه کنید. همچنین شما میتوانید این غذا را با سس زیاد ترکیب کرده و خشکی آن را بگیرید.