
راز داشتن پیازهای ترد و تازه!
راز تازه نگه داشتن پیازها در خانه
پیاز تقریبا از آن دسته سبزیجاتی است که در هر نوعی از دستورالعملهای غذایی نقش پر رنگ دارد و به سبب داشتن موادی خاص میتواند بوی بد بسیاری از مواد غذایی را خنثی کند ولی با همه این ویژگیها معایبی دارد! مثلا خوردن حتی تکههای کوچک از پیاز میتواند بوی تنفس را تغییر دهد و یا اگر به طور خام در غذا سرو شود مزه خوبی برای اغلب افراد نخواهد داشت!
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که وقتی پیاز خرد میکنید نمیدانید با باقی مانده آن چه کنید که تمام مواد غذایی داخل یخچال بوی نامطبوع نگیرند! در این مقاله باهم میخوانیم چه باید کرد؟
چگونه پیاز خرد یا نصف شده را نگه داریم؟
شما میتوانید پیاز نصف شده یا خرد شده را در یک ظرف یا کیسه پلاستیکی در یخچال خود نگهداری کنید، اما مطمئن شوید که در عرض پنج تا هفت روز از آن استفاده میکنید چرا که بیش از این مدت نمیتوان از آن استفاده کرد در واقع هرچه پیاز برای مدت زمان بیشتری بماند بوی بدتر و خاصیت کمتری خواهد داشت. برای نگهداری بیشتر از این زمان دیگر یخچال راه مناسبی نیست بلکه بهتر است از فریزر استفاده کنید.
آیا فریز کردن پیاز روشی درست برای نگهداری از آن است؟
به طور کلی توصیه نمیشود که نه فقط پیاز بلکه هیچ نوع ماده غذایی را در فریزر نگهداری کنید چرا که صرف نظر از اینکه خاصیت خود را از دست میدهند باعث میشود که استفاده از آنها سخت شود.
در بیشتر دستوالعمل های غذایی از یک پیاز کامل باید استفاده کنید اما اگر نوشته شده بود که نصف پیاز هم کافیست اگر شما از تمام پیاز استفاده کنید تغییر چشمگیری در مزه ایجاد نکردهاید پس نیازی به فریز کردن باقی مانده پیاز نیست. اگر با مزه پیاز در غذا ارتباط نمیگیرید یا احیانا همیشه مقداری پیاز اضافه میماند بهتر است از پیاز خرد شده و آماده استفاده کنید. این بستهها را میتوان از اکثر فروشگاهها تهیه کرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شکلات تخته ای خانگی به روش قنادی!
برای پیدا کردن بهترین آموزشگاه آشپزی در تهران به بیزاَپ سر بزنید!