لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

طرز تهیه پیکاتای مرغ ایتالیایی آسان و خوشمزه

دسته بندی :آشپزیغذای ملل
تاریخ انتشار : 1400/11/04نویسنده: زهرا اربابانزمان مطالعه: 2 دقیقهنظر: 0بازدید: 1321

این سینه‌های مرغ سرخ‌شده به صورت سریع و آسان همراه با یک سس ساده که با کیپر، کره، سرکه و آب لیمو درست شده است و روی آن‌ها را می‌پوشانند، درست می‌شوند و یک پیکاتای مرغ خوشمزه و لذیذ به شما می‌دهند.

مواد لازم برای پخت پیکاتای مرغ

  • 4 عدد نصف سینه‌ی مرغ بدون پوست و بدون استخوان
  • فلفل کاین یا چاشنی دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم دادن
  • آرد چند منظوره
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری کیپر، آبکش شده
  • نصف پیمانه سرکه
  • یک چهارم پیمانه آب لیموی تازه
  • یک چهارم پیمانه آب
  • 3 قاشق غذاخوری کره سرد بدون نمک، برش‌های 1/4 سانتی متری
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه و خرد شده

بیشتر بخوانید: طرز تهیه فیله سالمون لذیذ و سس سیر خامه‌ای

طرز تهیه چیکن پیکاتای ایتالیایی 

مرحله‌ی 1

سینه‌های مرغ را بین 2 لایه نایلون قرار دهید و به ضخامت حدود 2 سانتی متری روی آن‌ها را با بیفتک بکوبید.

مرحله‌ی 2

هر دو طرف سینه‌ی مرغ را با کاین، نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید. کمی در آرد بغلتانید و اضافی آن را تکان دهید.

مرحله‌ی 3

روغن زیتون را در تابه‌ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. مرغ را در ماهیتابه بریزید، حرارت را تا حد متوسط ​​کم کنید و بپزید تا قهوه‌ای و پخته شود، حدود 5 دقیقه از هر طرف سرخ کنید؛ سپس در یک بشقاب قرار دهید.

مرحله‌ی 4

کیپرها را در روغن باقی‌مانده بپزید، آن‌ها را به آرامی له کنید تا آب نمک آزاد شود، البته حدود 30 ثانیه تا گرم شوند.

مرحله‌ی 5

سرکه را در ماهیتابه بریزید. تکه‌های قهوه‌ای شده را با قاشق چوبی از ته ظرف جدا کنید. بپزید تا حجم سرکه نصف شود. معمولا حدود 2 دقیقه کافی است.

مرحله‌ی 6

آب لیمو، آب و کره را در مخلوط سرکه‌ی کاهش یافته هم بزنید. بپزید و مدام هم بزنید تا سس غلیظی به دست آید. حدود 2 دقیقه ادامه دهید. حرارت را کم کنید و جعفری را با سس هم بزنید.

مرحله 7

سینه‌های مرغ را به مدت 1 تا 2 دقیقه به تابه برگردانید تا کاملاً گرم شوند. با قاشق سس را روی آن بریزید و سپس سرو کنید.

ارزش غذایی


هر وعده تغذیه‌‎ی کامل شامل 321 کالری؛ پروتئین 7/24 گرم؛ کربوهیدرات 4/8 گرم؛ چربی 2/18 گرم؛ کلسترول 5/87 میلی گرم؛ سدیم 6/223 میلی گرم است.


بهترین و نزدیکترین رستوران‌ها را در بیزاَپ جستجو کنید.


 

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است