طرز تهیه پیکاتای مرغ ایتالیایی آسان و خوشمزه
این سینههای مرغ سرخشده به صورت سریع و آسان همراه با یک سس ساده که با کیپر، کره، سرکه و آب لیمو درست شده است و روی آنها را میپوشانند، درست میشوند و یک پیکاتای مرغ خوشمزه و لذیذ به شما میدهند.
مواد لازم برای پخت پیکاتای مرغ
- 4 عدد نصف سینهی مرغ بدون پوست و بدون استخوان
- فلفل کاین یا چاشنی دلخواه
- نمک و فلفل سیاه آسیاب شده برای طعم دادن
- آرد چند منظوره
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخوری کیپر، آبکش شده
- نصف پیمانه سرکه
- یک چهارم پیمانه آب لیموی تازه
- یک چهارم پیمانه آب
- 3 قاشق غذاخوری کره سرد بدون نمک، برشهای 1/4 سانتی متری
- 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه و خرد شده
بیشتر بخوانید: طرز تهیه فیله سالمون لذیذ و سس سیر خامهای
طرز تهیه چیکن پیکاتای ایتالیایی
مرحلهی 1
سینههای مرغ را بین 2 لایه نایلون قرار دهید و به ضخامت حدود 2 سانتی متری روی آنها را با بیفتک بکوبید.
مرحلهی 2
هر دو طرف سینهی مرغ را با کاین، نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. کمی در آرد بغلتانید و اضافی آن را تکان دهید.
مرحلهی 3
روغن زیتون را در تابهای روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را در ماهیتابه بریزید، حرارت را تا حد متوسط کم کنید و بپزید تا قهوهای و پخته شود، حدود 5 دقیقه از هر طرف سرخ کنید؛ سپس در یک بشقاب قرار دهید.
مرحلهی 4
کیپرها را در روغن باقیمانده بپزید، آنها را به آرامی له کنید تا آب نمک آزاد شود، البته حدود 30 ثانیه تا گرم شوند.
مرحلهی 5
سرکه را در ماهیتابه بریزید. تکههای قهوهای شده را با قاشق چوبی از ته ظرف جدا کنید. بپزید تا حجم سرکه نصف شود. معمولا حدود 2 دقیقه کافی است.
مرحلهی 6
آب لیمو، آب و کره را در مخلوط سرکهی کاهش یافته هم بزنید. بپزید و مدام هم بزنید تا سس غلیظی به دست آید. حدود 2 دقیقه ادامه دهید. حرارت را کم کنید و جعفری را با سس هم بزنید.
مرحله 7
سینههای مرغ را به مدت 1 تا 2 دقیقه به تابه برگردانید تا کاملاً گرم شوند. با قاشق سس را روی آن بریزید و سپس سرو کنید.
ارزش غذایی
هر وعده تغذیهی کامل شامل 321 کالری؛ پروتئین 7/24 گرم؛ کربوهیدرات 4/8 گرم؛ چربی 2/18 گرم؛ کلسترول 5/87 میلی گرم؛ سدیم 6/223 میلی گرم است.
بهترین و نزدیکترین رستورانها را در بیزاَپ جستجو کنید.