طرز تهیه شیرینی خوشمزه بادام و شکلات (بدون گلوتن)
بعضی وقتها احساس خستگی بیش از حد شما فقط با یک شیرینی خوشمزه و مقوی جبران میشود و انرژی از دست رفته را تا حدودی باز میگرداند. تنها با چند مادهی ساده، میتوانید در کمترین زمان، شیرینیهای بادامی خوشمزهای را میل کنید که فاقد گلوتن هستند و حتی لازم نیست فر را روشن کنید!
مواد اولیهی مورد نیاز
- 120 گرم چیپس شکلاتی نیمه شیرین
- 150 گرم قوطی شیر غلیظ شده
- شکر قنادی 2 و نیم فنجان
- 2 فنجان پرک نارگیل شیرین شده
- 1/3 فنجان بادام کامل خام، حدود 45 عدد بادام
طرز تهیه شیرینی بادام و شکلات بدون گلوتن
1- مواد را آماده کنید.
2- یک ورقه پخت را با کاغذ موم شده بپوشانید. در یک قابلمه متوسط، چیپس شکلات و شیر غلیظ شده را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم گرم کنید تا ذوب شود و مدام هم بزنید.
3- پودر قند و نارگیل شیرین شده را با هم مخلوط کنید.
4- دایرههای حدوداً 5 سانتی متری را بردارید و روی ورقهی پخت آماده شده قرار دهید.
5- یک بادام کامل را به بالای هر کدام از آنها فشار دهید. خمیر را به آرامی به شکل مستطیلی درآورید.
6- چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. میدانید که کوکیها زمانی درست میشوند که به راحتی از کاغذ مومی جدا شوند.
نکته: اگر کاغذ مومی دم دست ندارید، در اینجا چند گزینه وجود دارد:
- کاغذ روغنی: این کاغذ نچسب برای پوشش دادن ورقهای پخت جهت جلوگیری از چسبندگی عالی است.
- فویل نچسب: با یک کوکی بدون پخت مانند این، فویل نچسب بهتر از فویل آلومینیومی سنتی است.
7- کوکیها را به آرامی از روی کاغذ موم شده جدا کنید تا از ورقهی پخت جدا شوند. برای نگهداری در یخچال، بین لایههای کوکی، کاغذ مومی قرار دهید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی بلغور جو دوسر شکلاتی (بدون گلوتن)
بهترین شیرینی فروشی را در بیزاَپ پیدا کنید.