لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

طرز تهیه شیرینی خوشمزه بادام و شکلات (بدون گلوتن)

تاریخ انتشار : 1400/10/23نویسنده: زهرا اربابانزمان مطالعه: 2 دقیقهنظر: 0بازدید: 439

بعضی وقت‌ها احساس خستگی بیش از حد شما فقط با یک شیرینی خوشمزه و مقوی جبران می‌شود و انرژی از دست رفته را تا حدودی باز می‌گرداند. تنها با چند ماده‌ی ساده، می‌توانید در کم‌ترین زمان، شیرینی‌های بادامی خوشمزه‌ای را  میل کنید که فاقد گلوتن هستند و حتی لازم نیست فر را روشن کنید!

مواد اولیه‌ی مورد نیاز

  •  120 گرم چیپس شکلاتی نیمه شیرین
  • 150 گرم قوطی شیر غلیظ شده
  • شکر قنادی 2 و نیم فنجان
  • 2 فنجان پرک نارگیل شیرین شده
  • 1/3 فنجان بادام کامل خام، حدود 45 عدد بادام

طرز تهیه شیرینی بادام و شکلات بدون گلوتن

1- مواد را آماده کنید.

2- یک ورقه پخت را با کاغذ موم شده بپوشانید. در یک قابلمه متوسط، چیپس شکلات و شیر غلیظ شده را با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم گرم کنید تا ذوب شود و مدام هم بزنید.

3- پودر قند و نارگیل شیرین شده را با هم مخلوط کنید.

4- دایره‌های حدوداً 5 سانتی متری را بردارید و روی ورقه‌ی پخت آماده شده قرار دهید.

5- یک بادام کامل را به بالای هر کدام از آن‌ها فشار دهید. خمیر را به آرامی به شکل مستطیلی درآورید.

6- چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. می‌دانید که کوکی‌ها زمانی درست می‌شوند که به راحتی از کاغذ مومی جدا شوند.

نکته: اگر کاغذ مومی دم دست ندارید، در اینجا چند گزینه وجود دارد:

  • کاغذ روغنی: این کاغذ نچسب برای پوشش دادن ورق‌های پخت جهت جلوگیری از چسبندگی عالی است.
  • فویل نچسب: با یک کوکی بدون پخت مانند این، فویل نچسب بهتر از فویل آلومینیومی سنتی است.

7- کوکی‌ها را به آرامی از روی کاغذ موم شده جدا کنید تا از ورقه‌ی پخت جدا شوند. برای نگهداری در یخچال، بین لایه‌های کوکی، کاغذ مومی قرار دهید و در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانیدطرز تهیه شیرینی بلغور جو دوسر شکلاتی (بدون گلوتن)
 


بهترین شیرینی فروشی را در بیزاَپ پیدا کنید.


 

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است