دستور پخت سوپ بروکلی خامه ای و لذیذ + دستور وگان
سوپ بروکلی یک غذای سبک و مقوی است که به عنوان پیشغذا بیشتر سرو میشود. نگران چاق شدن نباشید! سوپ بروکلی یک غذای رژیمی و مفید است و برای رژیم شما ضرری ندارد.
مواد مورد نیاز برای سوپ بروکلی
- 4 قاشق غذاخوری کره
- 2 عدد پیاز متوسط: ریز خرد شده
- 6 حبه سیر: پوست کنده و خرد شده
- 1 و یکچهارم قاشق چایخوری نمک دریایی
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- 1 کیلوگرم بروکلی همراه با ساقه
- 6 پیمانه آب
- 1 الی 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
- مقداری پیازچه و جعفری خرد شده برای تزئین
- 1 قاشق غذاخوری خامه (برای تزئین)
طرز تهیه سوپ بروکلی
- 3 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه و با حرارت ملایم ذوب کنید. پیاز، سیر، کمی نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه بریزید و با یکدیگر تفت دهید.
- مواد را حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا پیازها نرم و طلاییرنگ شوند.
- با استفاده از یک پوستکن، پوست سخت ساقه بروکلی را جدا کنید. قسمتهای انتهایی و سخت ساقه را ببرید و دور بریزید. ساقهها را به قطعات 2 - 3 سانتیمتری برش بزنید و کنار بگذارید.
- قسمت برگ دار بروکلی را از ساقه جدا کنید و کنار بگذارید. ساقههای کوچک را برش بزنید و کنار بقیه ساقهها بگذارید.
- ساقههای بروکلی را به قابلمه حاوی پیاز اضافه کنید و هم بزنید. 6 فنجان آب را همراه با بقیه نمک به قابلمه اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید، سپس بلافاصله شعله را روی حرارت متوسط تنظیم کنید و درب قابلمه را ببندید.
- اجازه دهید سوپ به آرامی بجوشد و بروکلیها نرم شوند. بعد از 20 الی 25 دقیقه نرم بودن بروکلیها را با یک چنگال بررسی کنید. در همین حین برگهای بروکلی را ریز خرد کنید و به سوپ اضافه کنید.
- پس از حدود 8 دقیقه سوپ را هم بزنید و باقیمانده کره را اضافه کنید.
- 3-4 فنجان از سوپ (مخلوطی از مواد جامد و مایع) را به مخلوطکن منتقل کنید (قبل از این کار به نکاتی که در انتها اشاره کردهایم، توجه کنید). دقت کنید که مخلوطکن بیش از حد پر نشود. سوپ را کاملاً مخلوط کنید تا بافت یکدستی پیدا کند، سپس آن را به یک قابلمه دیگر منتقل کنید. باقیمانده مواد را هم کم کم به مخلوطکن اضافه کنید و به همین ترتیب میکس کنید.
- سوپ میکس شده را بچشید و مطابق با سلیقه خود به اندازه 1 الی 2 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش به آن اضافه کنید. همچنین اگر نیاز به نمک و فلفل بیشتری دارد، در این مرحله اضافه کنید.
- سوپ را در کاسه بریزید و با پیازچه و جعفری خرد شده همراه با کمی خامه تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ گل کلم نیم ساعته!
نکاتی درباره پخت سوپ بروکلی
- این سوپ را میتوانید به مدت 4 روز در یخچال نگهداری کنید.
- سوپ بروکلی تا 3 ماه در فریزر قابل نگهداری است.
- برای گرم کردن مجدد سوپ، حتما به آن یک فنجان آب اضافه کنید و آن را روی اجاق یا در ماکروفر گرم کنید.
- اگر درمورد مقاومت دستگاه مخلوطکن خود در مقابل حرارت مطمئن نیستید، شعله اجاق را خاموش کنید و اجازه دهید حرارت سوپ کمتر شود. سپس آن را درون مخلوطکن بریزید.
- هرگز مخلوط کن را تا آخرین درجه پر نکنید. این کار باعث پاشیده شدن مواد به بیرون از آن میشود. با توجه به این که مواد سوپ داغ است، این کار ممکن است باعث ایجاد سوختگی شود.
- اگر گیاهخوار یا وگان هستید میتوانید کره گیاهی را جایگزین کره حیوانی کنید و خامه را حذف کنید.
- به جای آب میتوانید از آب گوشت، مرغ یا سبزیجات استفاده کنید.
- درصورت تمایل میتوانید کره بیشتری به سوپ اضافه کنید.
برای پیدا کردن بهترین رستوران اطراف خودت به بیزاَپ سر بزن!
مقالات مرتبط
نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!