لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

7 دستور بستنی نارگیلی با طعمی از استوا

تاریخ انتشار : 1401/06/23نویسنده: مرضیه درگاهیزمان مطالعه: 15 دقیقهنظر: 0بازدید: 202

نارگیل به طور طبیعی در دستور بستنی خانگی وجود دارد . فرقی نمی‌کند از شیر نارگیل، خامه یا پرک استفاده می کنید، هر زمان که از میوه های فاسدشونده استفاده کنید، از غذاهای گرمسیری الهام خواهید گرفت. پس گرد و غبار از روی بستنی ساز خود پاک کنید و مواد لازم را تهیه کنید تا این شش بستنی نارگیلی با ارزش را درست کنید و لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه بستنی رولی تایلندی

بستنی نارگیلی سریع‌السیر خانم پیگی

برای تهیه این بستنی سرشار از شیره نارگیل تنها چهار قلم مواد لازم است. پایه سنتی خامه غلیظ، شیر و شکر با یک فنجان خامه نارگیل تزیین می‌شود و طعم لطیفی به آن اضافه می‌کند. دستور سریع و آسان بستنی نارگیلی که هر کسی می‌تواند درست کند، از اساسی‌ترین مواد استفاده می‌کند. با توجه به سلیقه و ذائقه خود میزان شکر را کم یا زیاد کنید. من برای خودم کم شیرین دوست دارم.

بستنی نارگیلی سریع‌ السیر خانم پیگی 

خلاصه دستور

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان اضافی: 20دقیقه

زمان کلی: 30 دقیقه

سرو: 8 نفر

بازدهی: 4 فنجان

مواد لازم:

• 1 فنجان خامه نارگیل

 • 1 فنجان خامه فرم گرفته

• 1 فنجان شیر کامل

 • 1 فنجان شکر سفید، یا به مزه

مراحل آماده سازی:

مرحله 1

خامه نارگیل، خامه غلیظ، کل شیر و شکر را داخل مخلوط کن قرار دهید، با سرعت متوسط به مدت 2 دقیقه همه را با هم مخلوط کنید.

مرحله 2

ترکیب خامه را در بستنی ساز مطابق با دستورالعمل سازنده فریز کنید.

نکات آشپزی:

برای نسخه شکلاتی، 4/3 فنجان از شربت شکلات مورد علاقه خود را با 1 فنجان شیر نارگیل جایگزین کنید. شکر را به 2/1فنجان کاهش دهید. برای نسخه توت فرنگی، 4/3 فنجان شربت توت فرنگی یا 1 فنجان توت فرنگی تازه خرد شده را با 1 فنجان شیر نارگیل عوض کنید.

اگر بستنی ساز ندارید، ترکیب خامه را داخل ظرف پلاستیکی بریزید، داخل فریزر بگذارید، هر 4 ساعت بهم بزنید تا اینکه کاملاً یخ بزند و یکدست شود،حدود 12 ساعت داخل فریزر بماند.

حقایق غذایی

برای هر سرو:

325 کالری؛ 1.9 گرم پروتئین، 43.2 گرم کربوهیدرات؛ 16.9 گرم چربی؛ 43.8 میلی گرم کلسترول، 34.3میلی گرم سدیم.

بستنی نارگیل ـ آواکادو

این بستنی آووکادو و نارگیلی هم از نظر رنگ و هم از نظر طعم هوس همه را مطمئناً برمی‌انگیزد. با استفاده از هر دوی این میوه‌های خامه‌ای طبیعی، نتیجه نهایی یک بافت مجلل و صاف است. مادرم عاشق آواکادو و نارگیل است. ازآنجاییکه ما درخت آواکادو و خامه نارگیل داریم، من سعی کردم این بستنی فیوژن را درست کنم و چقدر که بهشتی است. آووکادو بستنی دوست داشتنی و اشتها آور است و عطر دلپذیر نارگیل دارد. آدم در مقابل این بستنی غیرقابل مقاومت است. قطعاً برای تحت تاثیر قرار دادن مهمانان چیزی متفاوتی است.

بستنی نارگیل ـ آواکادو 

زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه

زمان اضافی: 13 ساعت

زمان کلی: 13 ساعت 10 دقیقه

سرو: 8 نفر

بازدهی: 1 لیتر

مواد لازم:

• ½ فنجان شیر

• 1 فنجان خامه نارگیل

• ½ فنجان شکر سفید

• 2 (1/2 پوند) آووکادو، پوست کنده و بدون هسته

• ¾ قاشق چایخوری آب لیمو

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

شیر، خامه نارگیل، شکر، آووکادو و آب لیمو را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود. در ظرفی ریخته و روی آن را بپوشانید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. طبق دستور سازنده در دستگاه بستنی ساز فریز کنید، سپس یک شبانه روز بگذارید فریز شوید.

مرحله 2

اجازه دهید بستنی قبل از سرو 10 دقیقه داخل یخچال بماند تا نرم شود.

اگر دستگاه بستنی‌سازی ندارید، می‌توانید آن را در فریزر درست کنید. فقط پوره را در ظرفی بریزید و در فریزر قرار دهید. حدود 2 تا 3 ساعت در فریزر قرار دهید، سپس آن را له کنید. این کار را حدود 3 تا 4 بار تکرار کنید تا بستنی یکدست شود. در آخر یک شبانه روز داخل فریزر بماند و طبق دستور سرو کنید.

برای هر بار سرو:

269 کالری؛ 3 گرم پروتئین؛ 35.5 گرم کربوهیدرات؛ 14.1گرم چربی؛ 3.7 میلی گرم کلستروال؛ 33.5 میلی گرم

بستنی نارگیل ـ آناناس

اگر می خواهید طعم خوراک بهشتی را احساس کنید، نارگیل و آناناس ستاره‌های این دستور ساخت بستنی هستند. پایه این بستنی شامل خامه نارگیل و آب آناناس است، و برای بافت، تکه‌های آناناس تازه و پودر نارگیل با هم مخلوط شده‌اند. نارگیل و آناناس ترکیب عالی برای طعم‌دارترین بستنی هستند که تا به حال خورده‌اید.

بستنی نارگیل ـ آناناس 

زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه

زمان اضافی: 3 ساعت 30 دقیقه

زمان کلی: 3 ساعت 40 دقیقه

سرو: 8 نفر

بازدهی: 8 سرو

مواد لازم:

• 1 (15 اونس) قوطی خامه شیرین نارگیل

• نصف و نیمه 1 فنجان

• ¾ فنجان آناناس تازه ریز خرد شده

• ½ فنجان آب آناناس

• ½ فنجان پرک نارگیل

• 1 قاشق چایخوری عصاره نارگیل

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

خامه نارگیل، نصف به نصف، آناناس خردشده، آب آناناس، تکه های نارگیل و عصاره نارگیل را با هم داخل ظرفی بزرگ مخلوط کنید.

مرحله 2

مخلوط را در بستنی ساز بریزید و طبق دستور سازنده آنقدر هم بزنید تا غلیظ شود. مخلوط را داخل ظرف دربسته بریزید و به مدت 3 ساعت یا تا زمانی که سفت شود در فریزر قرار دهید.

من از 2/1 1 لیتر بستنی ساز استفاده می‌کنم و ود 22 دقیقه طول می‌کشد تا مخلوط بستنی به هم بخورد و غلیظ شود.

برای هر سرو:

328 کالری؛ 2.2 گرم پروتئین؛ 41.5 گرم کربوهیدرات؛ 17.9گرم چربی؛ 11.2 میلی گرم کلسترول؛ 38.5 میلی گرم سدیم

بستنی نارگیل بلوبری

آیا مقدار زیادی بلوبری تازه دم دست دارید؟ اگر دارید، می‌توانید این بستنی را درست کنید و تا هفته‌ها در فریزر بماند! کنسرو شیر نارگیل بافتی خامه‌ای ایجاد می‌کند و طعم آن با انواع توت‌ها، عصاره لیمو و عسل خیلی خوب می‌شود. من عاشق ایجاد دستور العمل‌های جدید و البته استفاده از تمام وسایل الکترونیکی شگفت انگیز، لوازم جانبی و اقلام زیبا هستم. در این دستور من از مخلوط کن  خود برای ترکیب مواد استفاده کردم. زندگی با غذاهای خوشمزه و محصولات عالی خوب است!

بستنی نارگیل بلوبری 

خلاصه دستور:

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

پخت: 5 دقیقه

زمان اضافی: 4 ساعت

زمان کلی: 4 ساعت 20 دقیقه

سرو: 6 نفر

بازدهی: 6 سرو

مواد لازم:

• ½ فنجان خامه غلیظ

• 1 فنجان شیر نارگیل کنسرو شده

• 1 فنجان زغال اخته

• 2 قاشق غذاخوری عسل

• 1 قاشق چایخوری عصاره لیمو

• ¼ فنجان نارگیل شیرین نشده خرد شده

• 2 عدد زرده تخم مرغ

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

خامه، شیر نارگیل، بلوبری، عسل و عصاره لیمو را با هم در مخلوط کن مخلوط کنید تا یکدست شود. نارگیل رنده شده را اضافه کنید و 2 بار هم بزنید. مخلوط را در یک قابلمه بریزید.

مرحله 2

زرده تخم مرغ را با خامه مخلوط کنید. بگذارید روی گاز جوش بیایید. بلافاصله قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرفی بریزید. کاسه را با پوشش پلاستیکی بپوشانید، پوشش را فشار دهید تا با مخلوط خامه برخورد کند. حداقل 3 ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

مرحله 3

ترکیب خامه را داخل بستنی ساز بریزید ومطابق با دستور سازنده مخلوط کنید تا به پیوستگی مطلوب برسید. فوراً بستنی را از دستگاه بستنی ساز بیرون بیاورید تا در کناره‌های کاسه یخ نزند.

حقایق غذایی:

برای هر سرو: 360 کالری؛ 3.3 گرم پروتئین؛ 13.1 گرم کربوهیدرات؛ 34.1 گرم چربی؛ 149.8 میلی گرم کلسترول؛ 32.3 میلی گرم سدیم.

بستنی لیمو نارگیل

این بستنی نارگیل خانگی یک توازن عالی از طعم ترش و شیرین است.این دستور سریع، تازه و خوشمزه است.

اگر از  بستنی ساز شبیه این استفاده می‌کنید می توانید این دستور را نصف کنید.

بستنی لیمو نارگیل 

خلاصه دستور:

زمان آماده سازی: 30دقیقه

زمان اضافی: 3ساعت

زمان کلی: 3 ساعت 30 دقیقه

سرو: 8 نفر

بازدهی: 8 سرو

مواد لازم:

• 2 قوطی (14 اونس) شیر نارگیل شیرین نشده

• شکر سفید 1 فنجان

• 2 قاشق غذاخوری شکر سفید

• نصف و نیم فنجان سرد شده

• 5 قاشق غذاخوری آبلیمو

• 1 قاشق غذاخوری پوست لیموترش

• 1 پیمانه نمک

• 2 عدد انبه - پوست کنده، دانه گرفته و برش خورده

• 1 عدد لیموترش نازک برش خورده

مراحل آماده‌سازی:

مرحله 1

شیر نارگیل، شکر، نصف و نیم، آبلیمو، پوست لیموترش و نمک را در ظرفی با همزن بزنید تا شکر حل شود. مخلوط نارگیل را به بستنی ساز منتقل کنید و طبق دستور سازنده فریز کنید تا به قوام نرمی برسد.

مرحله 2

بستنی را به ظرف پلاستیکی درب دار منتقل کنید؛ درب را محکم ببندید. برای نتیجه بهتر، بستنی را در فریزر به مدت حداقل 3ساعت یا یک شبانه روز قرار دهید.

مرحله 3

بستنی را در لیوان‌ها یا کاسه‌های ساقه‌دار بریزید. با برش‌های انبه و لیموترش تزئین کنید.

قبل از گذاشتن بستنی داخل دستگاه، مزه را تست کنید، بنابراین اگر دستور نیاز به لیمو یا شکر بیشتری دارد، مقداری به آن اضافه کنید تا به مزه دلخواه خود برسید. من اغلب نصف و نیم را جایگزین 2 درصد شیر یا شیر سویا وانیلی می‌کنم. من حتی از کنسرو شیر تبخیر شده (سرد شده) استفاده کرده‌ام ( نه نسخه بدون چربی). البته هرچه چربی کمتری داشته باشد، محصول به دست آمده بیشتر یخ خواهد داشت. لیمو احتمالاً به جای لیموترش به همان اندازه خوب عمل می‌کند.

حقایق غذایی:

برای هر سرو

371 کالری، 3.2 گرم پروتئین، 40.4 گرم کربوهیدرات؛ 24.5 گرم چربی؛ 11.2 میلی گرم کلسترول؛ 26.3 میلی گرم سدیم.

بستنی نارگیلی

با استفاده از فقط سه ماده، این دستور به راحتی به شما یک بستنی خوشمزه می‌دهد. طعم ملایمی دارد و برای تزئین می‌توانید از تکه های نارگیل برشته شده، شربت بستنی یا میوه تازه استفاده کنید. بستنی خامه‌ای با طعم غنی نارگیلی. یک خوراکی شیرین که هر کسی که عاشق نارگیل است از آن لذت می‌برد.

بستنی نارگیلی 

خلاصه دستور:

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان اضافی: 25 دقیقه

زمان کلی: 30دقیقه

سرو: 8 نفر

بازدهی: 8 سرو

مواد لازم:

• 1 فنجان شیر

• 1 (14 اونس) قوطی خامه نارگیل

• ½ فنجان خامه غلیظ

• ½ فنجان نارگیل شیرین شده (اختیاری)

مراحل آماده سازی:

مرحله 1

شیر و خامه نارگیل را در ظرف مخلوط کن با هم ترکیب کنید و کاملاً هم بزنید. خامه و نارگیل پوسته شده را هم بزنید.

مرحله 2

مواد را درون ظرف بستنی ساز بریزید و مطابق با دستور سازنده فریز کنید.

 خامه شیرین نارگیل مورد استفاده در این دستور غذا را با شیر نارگیل یا خامه شیرین نشده اشتباه نگیرید. شیرینی این دستور غذا از خامه نارگیل می‌آید.

حقایق غذایی

برای هر بار سرو:

407 کالری؛ 2.9 گرم پروتئین؛ 35.9 گرم کربوهیدرات؛ 29گرم چربی؛ 63.6 میلی گرم کلسترول؛ 86.6 میلی گرم سدیم

 


بهترین و نزدیکترین

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است