لوگو بیزاَپ

مجله آنلاین و اینترنتی بیزاَپ، شامل جدیدترین مطالب روز از جمله: ترفندهای خانه‌داری، نظافت منزل، چیدمان و دکوراسیون، آشپزی، تکنولوژی، زیبایی و حتی پزشکی و سلامتی است.

دریافت لینک دانلود
آیکون

برای دریافت اپلیکیشن بیزاَپ ، روی دکمه زیر کلیک کنید.

دریافت مستقیم اپلیکیشن
تصویر بلاگ

خوشمزه‌ ترین کیک سیب خانگی به همراه دستور پخت

تاریخ انتشار : 1400/08/15نویسنده: زهرا اربابانزمان مطالعه: 2 دقیقهنظر: 0بازدید: 358

سیب پلوپزی یا همان اپل پای یک دسر میوه‌ای و شیرین است که همراه با خامه یا بستنی سرو می‌شود. اگر گیاه‌خوار هستید، لازم نیست به دنبال دسرهای عجیب و غریب یا سخت باشید. سیب میوه‌ای است که به تنهایی نیز خوشمزه است و حتی می‌توان آن را به عنوان صبحانه سرو کرد! این دستورالعمل آسان برای تهیه کیک گیاهی با سیب تازه و مقدار زیادی ادویه جات معطر تهیه می‌شود تا به هیچ وجه خاصیت خود را از دست ندهد و نیز مواد لبنی را جا نیندازید. علاوه بر این، استفاده از مارگارین گیاهی به جای کره باعث می‌شود که این دستور غذا در مقایسه با سایر دستورالعمل‌های کیک‌های خانگی بدون چربی و کلسترول کمتر قرار گیرد. کیک سیب با میخک و فلفل دلمه‌ای مدعی ساده‌ای برای دسر بعد از هر وعده غذایی پاییزی است. این یک جایگزین سالم‌تر است و چیزی است که افراد با محدودیت غذایی یا بدون آن می‌توانند در کنار هم از آن لذت ببرند.

مواد اولیه کیک سیب پلوپزی

  • 3 عدد سیب بزرگ یا 4 عدد متوسط
  • دارچین 1 قاشق چایخوری
  • میخک آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل دلمه‌ای آسیاب شده 1/2 قاشق چایخوری
  •  جوز هندی رنده شده 1/2 قاشق چایخوری
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  •  مارگارین 1/2 فنجان
  • 1 پیمانه آرد

کیک سیب پلوپزی

مراحل پخت کیک سیب پلوپزی

1- مواد را آماده کنید. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

2- یک قالب پای نه اینچی را با روغن پخت یا مارگارین چرب کنید.

3- سیب‌ها را پوست بگیرید و تا هسته‌ی آن‌ها برش دهید و به صورت تکه‌های نازک در ظرف بریزید.

4- دارچین، میخک، فلفل دلمه‌ای و جوز هندی و 1 قاشق چایخوری شکر را روی سیب‌ها بپاشید.

5- مارگارین را در یک قابلمه مناسب ​​روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید.

6- آرد و شکر باقیمانده را به مارگارین موجود در سس اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود.

7- مخلوط آرد را روی سیب‌های داخل تابه بپاشید.

8- سیب را در پلوپز به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که پوسته‌ی آن‌ها کمی قهوه‌ای شود بپزید.

9- پس از پخته شدن آن‌ها را با بستنی یا خامه سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کرامبل سیب خوشمزه و ترد
 

کیک سیب وگان با ادویه میخک

نکته: همه‌ی مارگارین‌ها گیاهی نیستند. هنگام خرید مارگارین گیاهی، برچسب‌ها را با دقت بخوانید و به مقدار آب پنیر، لاکتوز و کازئینات که مشتقات لبنی هستند و اغلب در مارگارین استفاده می‌شوند، توجه کنید. (مارگارین همچنین ممکن است با نام "جایگزین کره" یا "کره بدون لبنیات" شناخته شود.) برخی از مارک‌ها فاقد هرگونه محصولات حیوانی هستند؛ بنابراین انتخاب‌های خوبی برای دستورالعمل‌های گیاه‌خواری هستند. این سیب گیاهی مارگارین همچنین ممکن است به عنوان "اسپری وگان بدون لبنیات" برچسب گذاری شود. خرید اقلام با این برچسب یک راه آسان برای اطمینان از دریافت یک محصول واقعا گیاهی است.

پای سیب فقط یک گزینه عالی برای دسر نیست. همچنین می‌توانید روز بعد برای صبحانه آن را میل کنید. قبل از قرار دادن آن در یخچال به صورتی که روی آن را پوشانده‌اید یا در ظرف مخصوص قرار داده‌اید، منتظر بمانید تا خنک شود. ممکن است روز بعد اپل پای را در مایکروویو گرم کنید، یا از آن به صورت سرد لذت ببرید.


برای پیدا کردن بهترین شیرینی فروشی اطراف خودت به بیزاَپ سر بزن!


 

نظرات
شما اولین نفری باشید که نظر خود را در مورد این بلاگ وارد می نمایید!
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بیتا زراندیش پارس(بیزاپ)است